Mamici de noiembrie - decembrie 2006(54)
Raspunsuri - Pagina 22
ramsan spune:
Danidani eu nu prea pot sa te ajut in leg. cu tensiunea, pentru ca eu am avut o tensiune mai mult decat normala in sarcina. Pulsul a urcat un pic, dar este ceva normal in cazul asta. Am inteles acum care au fost calculele si de ce anume iti fac inducerea marti sau miercuri. E foarte frumos atunci cand stii cand se va naste bebe 
Ramona
39s2z
Rares Mihai
Ramona
www.dropshots.com/ramsan" target="_blank">Filmuletze cu Rares
Raluca_u spune:
Dana eu nu am avut probleme cu tensiunea si nu stiu ce sa iti spun.
Ramsan
ce atenta esti draguta.
Raluca
38 + cu
Adina Andreea
Un om obisnuit, fericit in caminul sau, este mult mai binecuvantat decat un geniu traind singur.
alexandra_25 spune:
roxanica......sper sa ai presimtiri bune....

A nascut si Mayaione?????.......
....Felicitari....sa-ti traiasca bebelina....

Danidani74....eu am tensiunea normala...mai oscileaza si cateodata e prea mica...dar asa ca medie...120/60...Mirona..avea probleme cu tensiunea...dar atata timp cat nu ai albumina in urina nu cred sa fie o problema asa de mare.....
a_deju...ma bucur ca totul e ok...

Ramsan....
...si ma bucur cand vad ca sunt mamici mai curajoase...nu ca si mine...

Ma duc sa stau cu sotiorul meu care saracul nu mai stie ce sa faca cu mine...mai ales ca m-a apucat si plansul....
Aelita ...unde esti???????....hai sa plangem virtual una pe umarul celeilalte....
alexandra
37 + cu
Mark Andrei
poze
burtik 37 saptamani
"Una dintre cele mai mari bucurii ale acestei vieti este prietenia si una din bucuriile prieteniei este de a avea cui incredinta o taina."
danidani74 spune:
E ok,ramsan.Se pare ca ne vom tine bebeii o data in brate,nu-i asa? Si e si mare sarbatoare miercuri Sf.Mihail si Gavril.
In privinta tensiunii se pare ca intr-adevar nu am ce face. O iau din 4 in 4 ore si...cam atat. Daca cumva creste tre` sa sun la spital.Dar poate ca nu e cazul.
Dana40
+++
Emma
danidani74 spune:
Raluca u , alexandra25 ma bucur sa vad ca imi rasp. si va ganditi la mine, fetelor. Intr-adevar albumina nu am in urina de aceea sunt oarecum linistita. Dar cand intra un cui....

Dana40
+++
Emma
mio75 spune:
Ramsan , pai si tu poti sa ne dai vesti oricand, ca acum ti-am vazut semnatura.Ai grija de tine, draguta
.
Eu am mai mult cu 3 zile decat tine, asa ca...
Mio 39+5d
Leon Roberto
doradora spune:
danidani bsi eu stiu ca asta e limita. daca ajungi la mai mult de atat trebuie sa ajungi cat mai rapid la dr. altceva nu stiu sa -ti spun, atat mi-a zis si mie nea` dr.
chris
35+
alexandra
mio75 spune:
Haricleea, nu inteleg ce vrei sa spui legat de firma care e acolo de unde sunt eu. Adica din Oradea sau ...?
Oricum, ar fi indicat sa iei legatura cu un avocat care sa-ti formuleze o actiune in instanta ( sa nu te lasi jecmanita
, eventual incearca o negociere cu el in sensul ca onorariul sa si-l incaseze din sumele pe care le obtine de la firma ta angajatoare). Nu-ti face probleme nici cu taxele ce trebuie sa le platesti catre stat ( taxele de timbru ) pentru ca o asemenea actiune este scutita de plata taxelor. Stie avocatul care e actiunea pe care trebuie sa o inainteze in instanta impotriva firmei, aceasta trebuind sa-ti plateasca sumele cuvenite.
Nu cred ca are rost sa-ti scriu eu acum mai multe despre asta pt. ca , evident, tot la un avocat trebuie sa ajungi si acesta sa-si faca treaba.
grati.ela spune:
Fetelor, felicitari! Miro, ce a trecut timpul! Este ca au fost 9 luni extraordinare?! Sa fiti sanatoase si sa va bucurati de bebelusi. Celor care nu au nascut inca: mult curaj si aveti credinta ca totul va fi bine.
ramsan spune:
Danidani ii vom tine in brate cam in acelasi timp... ce fain.
M-ai facut curioasa si in seara asta cand am fost la dr. mea de familie (sa-mi elibereze certificatul medical de concediu si sa-mi dea reteta pt. vitamine) am rugat asistenta sa-mi ia si mie tensiunea. Rezultatul meu este mai mult decat ok, 110/70... tensiune de aviator nu alta. Asa am avut-o toata sarcina si tare ma bucur ca nu am avut probleme, asa cum ai tu si inca cateva burtici de pe topicul nostru.
Cristinica te poate ajuta poate (cristina 1974)... ea se confrunta cu oscilatii de tensiune si risc de pre-eclampsie destul de mare, avand asa ceva la o sarcina anterioara.
Mio sunt cu ochii pe tine... avem nr. tau de tel.?... Ne dai macar un sms cand se intampla minunea, da? 
Lory pe unde umbli?? Finalizezi curatenia sau esti pe masa obstetricala? Vine Catrinel Rianna?? 
Ramona
39s2z
Rares Mihai
Ramona
www.dropshots.com/ramsan" target="_blank">Filmuletze cu Rares