Mamici de noiembrie - decembrie 2006(54)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Albi` spune:

cu completari

Karina a venit azi dimi la 6:09, are 2550g si APGAR 8 (cred). Atat ea, cat si Miro sunt foarte bine. Inca n-au vazut-o, nici ea si nici Dani.
Despre chinuri si alea alea va pove Miro ..oricum era extenuata cand am sunat-o

BRAVO, MIRO !!!

BINE AI VENIT, KARINA !!!

FELICITARI, DANI !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

tocmai ma bucuram ca miro a nascut in prima zi cu ninsoare. si dupa am vazut ca e in timisoara. deci
1. FELICITARI MIRO!!!!
2. NINGE!!!!

dianocica, 34s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns panaa spune:

FELICITARI MIRO!!!!! BRAVO MAMI, BINE AI VENIT KARINA!!!

Mirela 37+ Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns panaa spune:

Acum putem spune ca NINGE cu bebei......cu fulgisori de nea.....

Mirela 37+ Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Acum sa dau si eu buna dimineata!!!!

Simo, sa vii cu vesti de la medic neaparat...se pare ca urmezi si tu!!! ....si Lory, mai are putin!!! ...galerie pentru fete!!!

Mio, asadar maine mergi la control...sa vii si tu cu vesti, ok? Cat despre iesirea la o cafeluta sau un suculet, saptamana asta nu am timp, din pacate, dar, daca nu te interneaza, poate ne vedem luni, ce zici?
Ama.lia, parca tu intrebai de Zina...stiu ca ieri a fost externata, dupa exact o saptamana de la cezariana, si a ajuns cu bine acasuca la ea, in Deva...poate intra si ea pe forum sa ne povesteasca una alta, dupa ce se mai acomodeaza cu bb Rares...
Aelita, te pupacesc tare, tare sa-ti treaca starile depresive!!! ...cat despre faptul ca ramai ultima cu nasterea...nu fii asa sigura, asta 1, si 2, oricum esti prima de la mamicile de ian-feb.......Te mai tzuc o data...
Danita, multumim de vestile despre Miro...
P_onu, bine ai revenit intre noi...sper ca ai depasit problemele avute si stai mai mult la taclale...

Anunt: deoarece fetele care se mai ocupau de problemele administrative in acest grup sunt tot mai ocupate cu nasterea si bb-ii lor dragi, ROG NEAPARAT ca cel putin una dintre fetele care au DPN mai indepartat, adica asa cam prin decembrie, sa invete sa deschida capitol nou, sa faca completari in listutza si toate cele, ca singura n-o sa fac fatza!!! Materialelel informative le gasiti in mail-ul comun...daca aveti intrebari, trimiteti PM la fata!!!

Oana 32+ cu Denis Cristian
Disney bb

Personality can open doors, but only character can keep them open!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns p_onu spune:

multumesc de intampinare, asiza
promit ca de acum o sa stau mai mult la taclale...nu mai plec din casa prea mult!!!

Am o rugaminte, vreau sa mai adaug poze mai recente in albumul de la"poze cu noi" si nu mai stiu cum...

37+ cu

Poze.

Mergi la inceput

Temele zilei (de ieri): 1.Nu am facut 4D, nici 3D, nu pentru ca n-as fi vrut, ci pur si simplu nu s-a nimerit...insa sunt multumita si de nenumaratele 2D pe care le-am facut!!! Asa cum au mai specificat fetele, important e sa fie medicul bun in interpretarea ecografiilor si imagistica medicala, pentru ca si la 2D se pot observa toate cele...2.Sotul meu mi-a marturisit chiar acum vreo 2 zile ca are niste emotii pentru venirea pe lume a bb-ului!!!! Oare se astepta de la mine sa-l incurajez ...ca io-s mai panicata...si i-am spus ca nici mie nu-mi prea vine sa rad cand ma gandesc la momentul nasterii!!! Apoi, tot el: "Las' c-o sa fie bine! Sunt sigur!"...E un dulce...oare ma incuraja pe mine sau pe el insusi?????

Disney bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama.lia spune:

MIRONA, visul tau a devenit realitate!!!!

felicitari, mamico!!!!
Karinutei , sa fie sanatoasa, sa creasca mare, frumoasa si desteapta

Multa sanatate, Miro, refacere rapida, te asteptam acasa cu bebelina si cu impresii de mamica !!!!

Amalia 36 fix si Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns p_onu spune:

multzam mult de PM, asiza
...am crezut ca m-am tacanit, ca nu stiu sa mai tastez...am introdus parola de nenumarate ori...hai ca incerc acusi.....

simpatic sotul tau, cred ca era o incurajare comuna...Eu cred ca e bine daca iti mai vorbeste uneori si el despre ce simte. Si sotul meu face asta si pentru asta mi-e atat de drag, de-mi vine sa-l mananc...n-as vrea sa am langa mine un tip care face pe durul, dar pe care-l vad ca moare de frica...mi se pare mai autentic asa...
Eu il iubesc mai mult pe sotul meu cand imi mai marturiseste cate ceva din ce simte... acum nu-ti imagina ca face asta in fiecare zi, ca mine....rarutz, dar dragutz!

37+ cu

Poze.

Mergi la inceput

Roxanica2006, cum mai stai cu bubele?????
Lory, curaj...mai ai putin, putin...
Alex, asadar Mark vine cu renii!!!! Si al meu la fel, poate-l aduce chiar Mos Craciun in persoana!!! Si la noi a cazut ieri prima ninsoare...dar pe mine nu prea ma incanta ninsoarea, si nici frigul...si e un frig, fetelor, aici in Cluj...brrrrrrr....
ramona, te de incurajare si pe tine, ca si tu esti pe ultima suta de metri!!!! ...am vazut si pozele cu burtica...foarte frumoasa esti!!!
Madaluta, in legatura cu CA la bb...nu e explicabil de ce acum a iesti o valoare mai mica,insa eu nu mi-as face probleme pentru asta, intrucat depinde si cum/in ce pozitie il prinde pe bb...asta e fooooarrrteee important. sigur cele doua pozitii in care s-au facut masuratorile n-au fost exact la fel...eu asa zic...asteapta pana la urmatoarea eco si vezi ce-ti spune medicul...

Va pup pe toate...

Disney bb

Mergi la inceput