steriletul

steriletul | Autor: haha21

Link direct la acest mesaj

buna fetelor, spuneti-mi va rog ...cele care stiti..dupa extractia steriletului la ce perioada poti ramane insarcinata...sau nu tre sa astepti ;)?
merci

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns haha21 spune:

nu stie nimeni ?? nu cred....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alimara spune:

nu tre sa astepti

mara,iubita mea(29.01.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lemoni spune:

Eu stiu fete care au ramas si cu sterilet.
Deci nu cred ca trebuie sa astepti deloc punete pe treaba daca asta iti este intentia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annie80 spune:

cica poti ramane din prima luna, dar s-ar pierde sarcina, din a 2-ua na-r fi nicio o problema

amd spus "CICA"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diplodocus spune:

Poti ramine insarcinata imediat, dar nu e de dorit...
Medicul meu ginecolog mi-a spus ca dupa extractia steriletului e recomandat sa folosesti alte metode de protectie timp de 2 luni de zile( pt ca exista risc mare de sarcina extrauterina) si apoi e OK, poti sa ramii insarcinata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ken spune:

IN LEGATURA CU ACEST SUBIEST AM SI EU O INTREBARE:::ce stari si ce reacti are organismul.Afecteaza cu ceva reletile intime?Cit timp se poate pastra un sterilet?Exista posibilitatea unor infecti?Asi dori intii parerea voastra inainte de a consulta un medic{vre-o recomandare?}.Exista riscul de a nu mai ramine insarcinata daca se pastreaza prea mult steriletul?

Mergi la inceput

Asi vrea sa fac o modificare in legarura cu recomandarea.....imi cer scuze nu am vazut dar este o alta pagina cu acest subiect..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annie80 spune:

nu afecteaza cu nimik, este o usoara jena primele zile dupa ce-l pui..si se passtreaza atata timp cat este in termen de valabilitate ...3,5-8 ani

Mergi la inceput

in privinta sarcinei.....exista vre-un inpediment?

Mergi la inceput