Piticlontzi de iulie-august 2004 (202)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

quote:
Originally posted by kro

Multumesc pentru urari si complimente !

Andries - felicitari si la mai multi ani fericiti impreuna !
Noi suntem veterani - am facut 10 ani de la casatorie acu' 2 saptamani (nu va zic ca am uitat amandoi si ne uitam stramb la cei care ne felicitau - nu stiam ce i-a apucat)

Carolina, Felicia si Alessia
POZE

Multumesc si de asemenea La Multi Ani!
ce sa spun si eu uitasem, pana azi dimineata si sotul pun pariu pe ce vreti voi ca a uitat si ca nu-si va aduce aminte decat daca ii spun eu!! Eu nu am pomenit asa ceva pana acum, mereu uita zilele importante!!

Andries

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by amironeanu

Salut!

Un buchet mare de flori si pentru familia Andriesenilor! Multi ani fericiti si cu dragoste va dorim si noi!
Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Stefi mica-mica si Stefi - mica
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare

Multumesc mult!!

pai daca dai copilul la cresa SIGUR SIGUR vei avea parte de multi muci, asta am patit si eu toamna trecuta de mi se luase!! imi venea sa o strang de gat pe directoarea gradinitei la un moment dat!!

Iti urez multa sanatate!! iar despre preferat mami sau tati.. vad ca stai mult mai bine ca mine, eu sunt pe locul 2 la orice!

Andries

Mergi la inceput

Multumesc mult si Ioanei, Roxanei, lui Carmen, leeloo, vrabita, Giulia, Alice, Nora va multumesc din suflet tuturor (sper ca nu am uitat pe nimeni)!! offf.. azi cred ca am scris cele mai multe mesaje pe DC, m-am emotionat ce sa-i faci

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Andries si caro, la multi ani!

Eu cred ca bat recordul pe aici: suntem de 15 ani impreuna si de 6 casatoriti. Suntem impreuna din liceu, dar nu ne-am casatorit decat atunci cand am devenit independenti fiecare, ca sa zic asa/

Cristal, am trimis azi coletul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

la multi ani fericiti andries si karo!!! si la multi ani andrea pt saptamana trecuta!
multam de compli pt pletos si pupici la toata lumea!

philip&andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vrabiuta spune:

mei, dar ce de fete veterane intr-ale vietii in cuplu! felicitari dragele mele si sa aveti o viata mereu fericita impreuna!!!

carolina - un pupic si o urare de aniversare fericita! eu ghetele i le-am luat dupa ochi si de data asta am avut ochiu' bun. alta data nu mai am curaj sa ii iau, ca la pantofii din cipru de ex am luat-o pe aratura...

daria - bravo! nota 10 pentru mami nonconformista! nota 10 pentru giulia cea studioasa! nota 10 si pentru tati ca a fost simpatic azi dimineata fii-mea a intrat peste taica-su in baie, ca o imbracasem si a dat fuga la oglinda sa isi vada costumatia. nu spun ce fata a facut tati, care era in costumul lui adam... io una nu ma stresez, ca doar n-o s-o las sa ajunga ca mine care la vreo 16 ani m-am socat cand am vazut doi barbati goi-pusca intr-un film.

andries - distractie placuta la opera! sa ne spui si noua cum a fost, poate ne facem curaj sa mergem cu lia pui.

andrea - mucii n-or sa plece prea curand. eu zic sa va obisnuiti cu ei, ca pana la vreo 8 ani... tot or sa vina. asa ne-a incurajat pe noi un prieten.

cele mai frumoase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nora__ spune:

Asaaaaaaaaa...deci teroristul are laringita virala,luata de la bona,de abia am venit de la doctor si era obosit de nu se mai putea,cerea la nani.Si l-am pus in pat si i-am zis ca ma duc sa-i fac lapte si a adormit singur

Asa si husbandul cu tinerea de minte a zilelor.Daca il intrebi:cand e ziua tatei (al lui,desigur)? el:pe 7 sau 8.....cand e ziua sorei?....el:pe 18 sau 19....Dar ale noastre,inca le mai tine minte(ma refer la mine si copii)Cat despre ziua casatoriei...e pe 14 februarie si atata tam-tam se face cu ziua asta,incat e imposibil sa nu-i 'sune' ceva cunoscut si ete asa m-am asigurat ca nu uita

Nora

Comorile Norei Noi doi Costume carnaval Noutati

-------------------------
Viata nu se masoara in momentele de respiro pe care le avem,ci in momentele care iti taie rasuflarea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Vrabiuto - tot citesc de ghete, eu i-am luat marimea 22 si la cizmulite 23 - dar inca nu am gasit cum vroiam.
Cum stati cu masurile la picioruse le bbi ???
Si da, eu incerc sa-i vorbesc deschis mandrei despre toate, sa stie ce si cum sa fie pregatita, nu stiu daca este bine sau rau ...

Daria & Giulia (2004 08 16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vrabiuta spune:

daria - eu zic ca-i bine. chiar foarte bine. decat sa o apuce curiozitatile si sa studieze pe furis sau sa experimenteze alte cele, mai bine sa stie despre ce e vorba. noi deocamdata suntem la stadiul de explicatii simple, din plansa cu un baietel si o fetita din larousse-ul ala de copii. cat despre incaltaminte, noi traim pe picior mare are deja 24.

nora - pupici bolnaviorului! sa-i treaca repede-repede. si felicitari pentru adormitul singurel!

la noi e jale mare cu tinutul minte, eu abia imi aduc aminte cand e ziua mea... dar de-asta avem agende electronice, softuri cu remindere, etc. este adevarat ca ele functioneaza atunci cand vor ele, da' macar am pe cine sa ma supar ca nu mi-a adus aminte si nici al meu sot nu-i mai breaz. na, semne de aer amandoi, gemeni si balanta, nu prea suntem cu picioarele pe pamant. da' lasa ca e lia pui fecioara, o sa faca instructie cu noi

cele mai frumoase

Mergi la inceput

Al meu are 24 la picior, dar vara-sa (cu doar 2 luni mai mare) are deja 25!! de... oameni pe picior mare...

Andries

Mergi la inceput