Piticlontzi de iulie-august 2004 (202)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nora__ spune:

quote:
Originally posted by alice2004

Uite, ca sa te naucesc definitiv, la noi azi a fost "Tatiiiii !! Nuuuu ! Tatiiiii !", asta pentru ca Florin se imbraca sa plece si Andrei urla zor nevoie mare la taica-su sa nu plece !!

Editez - dupa mine n-a tipat nicicind !!! Ba chiar intr-o dimineata cind s-a trezit, imi spunea sa plec, asta pentru ca este obisnuit in zilele saptaminii sa dea de taica-su si nu de mine !!

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Ce bafta au unii!!Al meu si in somn striga :'mamiii',nu mai zic cand plecDe oftica,ma duc sa ma culc,ca indata incepe!Noapte buna si somn usor!

Nora

Comorile Norei Noi doi Costume carnaval Noutati

-------------------------
Viata nu se masoara in momentele de respiro pe care le avem,ci in momentele care iti taie rasuflarea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Am vorbit si io ca omu' la telefon si deja ati umplut pagina!
Nora bine faci...la noi la fel...in balcon sau in garaj..nu in casa!Asa este si la mine..la fiecare 2 secunde..mamii....mamii..uneori chiar nu are nimic de spus...dar sa nu taca!
Alice chiar ca Pavlov...sotul meu s-a consolat deja!Baga crema cu cortizon!

Ononuna! (adica noapte buna spus de Uka)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Hihii, Nora, nu te bucura, ca nu-i de lunga durata bafta asta ! Somn usor, si mie la fel, ca plec si io in patutzul meu ! Dar nu inainte de a trimite pupi multi piratului mic stringator de dovleci - Uka de peste ocean ! (am vazut pozeleee !)
Un uichend linistit cu vreme frumoasa va doresc tuturor !

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns polux spune:

Mai fetelor ati scri asa de mult de nu mai prididesc cu cetitul. Uff si sefii astea care te omoara cu munca.

Hai sa o iau cu inceputul sa vad daca mai retin ceva.

Deci Andreea si-a cumparat masina, dar inca nu stiu de care ca nu am terminat de citit...sau nu mi-a raspuns, vad eu. Sa o stapaniti sanatosi.

Nora face rezumate ptr toata lumea si asa scap si eu ca sa mai inteleg ceva din ce spuneti.

Lia pui se scoala cu noaptea in cap ca si gainile...uf uf ce matinala, si nu o lasa pe mami sa doarma.

Alice prima faza a sclerozei este sa te duci la baie si sa uiti de ce te-ai dus, a doua sa uiti sa dai pantalonii jos. Pe tine te iertam, ca nu ai uitat pantalonii tai, ci chilotei lui Andrei. Bafta de nastere usoara cumnatei tale.

Monica nu am de ce te baga in boala cu desenele animate, caci toate filmele bune sunt pe CD-uri, dar imagine super. Noroc ca a aparut si la americani, nu demult ca in Romania, DVD player care citeste DVIX. Partea proasta e ca ia casunat sotului sa ii pun pe DVD toate desele pe care le avem, sa aiba fata tati ce vedea cand vine. Spun repune, ptr ca DVD-ul citeste numai un anume fel de subtitrare, si cica eu sa le convertesc.

Olivia se rezolva stii tu ce, dar la iarna cand am un strop de respiro.

Liliana

Cele mai noi poze

Poze cu maimutica mea

Poze noi

Mergi la inceput

La multi ani Caro, tot ce-ti doresti de la viata sa se implineasca.
Vazut ciufulici suparici a ta, si pupici ca stim ca nu ai timp sa ti pasul cu fetele gurese, ca si mine de altfel.

Rectific Andreea gata vazut marca...super, mie una imi place.

Bine ai venit Ana de la Craiova pripasita la Bacau....mai frumoaso dar tare departe de casa te-ai dus.Si da Olivia are dreptate ca ma bucur ca am si eu olteanca mea...chiar daca s-a facut intre timp moldoveanca, ca si fratele meu care pripaseste prin Piatra.

Am vazut ca Giulia a inceput iar sa manance, si ca mami Daria se intreaba daca e copchilul normal ca nu vrea desene.

Olivia s-a apucat de bucatarie. Apropo spune-mi si mie ce foietaje ei tu?

Maia de Ioana merge la sanius, dar inainte merge sa-i cumpere mami ghete.Pup dulce.

Roxi are un demolation man acasa caruia ii plac niau...apropo si mie imi plac. Ia trimite-l la mine pe Pat.

Adela mai are un pic si-ti tine minunea a doua in brate, si lui Tudor ii place cum linge.

Liliana

Cele mai noi poze

Poze cu maimutica mea

Poze noi

Mergi la inceput

Uff pupam pe mami Andries care e suparata ca Victoras il prefera pe tati. Si la multi ani ptr aniversare. Scosuta-i sotul in oras...? Hai spune repede,repede, cum v-ati destrabalat?

Daria fenomenala Giulia...cu tati are si mami si Giulia au...dar si mai fenomenala replica ta...pup.

Asa, deci carmen are 7 ani, Andries 6, Marcela 3, Andrea 6,
Caro are 10 ani, Daria 4, Adela 6, desi zice ca e adolescenta de 15,Nora nu-si da varsta, doar ca e de valentine day, Dana Spell are doar 6 ani,dar o poveste romantiosa tare tare,Mihaela are 7 dar se da cu buletin, adica 15, Alice isi adjudeca primul loc cu 9 ani, alias 17,
Si Olivia cu sotul sunt la 7 ani jumate (sapte juma cu sapte juma fac 15 nu-spune profa de mate),Nora ne bate pe toate la "varsta"...e dar ex-ii nu se pun, deci e si ea mica, 3 ani....si eu printre veterani, 10 ani jumate de casatorie si 14 de cand locuim de impreuna.
Si bineinteles ca acum tot singura vorbesc pe acilea...

Liliana

Cele mai noi poze

Poze cu maimutica mea

Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Nu vorbesti singura... in nici un caz. Deci legea lui Murphy a actionat magistral ieri seara... cred ca pentru prima data in ultimele 6 saptamani sotul meu a avut treburi urgente la serviciu si a ajuns acasa frant.
Ii spun eu candida: La Multi Ani ! dragule!!"
Si el: "nu e maine???"
Eu: "nuuu... e azi... ai uitat cum acum 6 ani pe la 7 seara alergam la biserica?"
El: " Nu am uitat, dar credeam ca e maine"

Moment in care bineinteles ca am izbucnit in ras... si azi mergem la un restaurant sa celebram evenimentul...mi-am aranjat cu sor-mea sa vina sa stea cu balaurul (aka Victor), abia astept!!

Andries

Mergi la inceput

Pupam balaurul si pe taticul lui cel uituc...distractie placuta diseara.

Liliana

Cele mai noi poze

Poze cu maimutica mea

Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Ex-ii nu se pun. Nu ca as avea vreunul, m-a ferit Dumnezeu (era cat p-aci sa ma marit la 20 de ani, norocul meu ca n-a fost sa fie ca-mi dadeam suturi in fund acum).
Eu cred in soarta si cred ca daca ai putina minte poti sa profiti de ceea ce iti ofera viata, nu exista insa o "reteta" ideala pentru casnicie.
Cel mai mult mi-a placut urarea pe care ne-au facut-o nasii nostri la cununie, este foarte sugestiva: "sa va fie mania pe rand". Ceva mai nimerit nu cred ca se poate ura unor tineri casatoriti.

Acum ma duc sa-mi imbrac puiul sa il duc la "Motanul Incaltat" va relatez pe urma cum e spectacolul.

Andries

Mergi la inceput