Piticlontzi de iulie-august 2004 (202)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Sa fiu daca am observat ca lipsesc maslinele din reteta ta, Olivia !!! Cred ca de oboseala nici cum ma cheama nu mai stiu exact !! Dar da, se pun masline in mincarea de limba, ii dau un gust super ! Hai pofta buna, Dana, si sa ne spui cum a iesit !
Nora, sananate teroristului mik, io habar nu aveam de chestiile alea de le enumera Olivia, am bagat si eu la cap ! Andrei a avut si el odata un inceput de laringita, vorbea ca si cind gitul era de metal, chiar m-am speriat ca nu stiam ce sa ii fac ! Si el pe vremea aia ceai nu bea -nici acum nu prea o face, si ne invirteam pe linga el sa nu care cumva sa plinga prea tare sau sa strige prin casa sa ramina fara voce !!
Cit despre silueta Oliviei, hehehe, ce-mi place chestia asta cu burtica ! Ca nici eu nu inteleg unde o tine, frate, de se tot plinge ca e mare !

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Alice nu ai adormit ,mami? Mey nu va mai legati de burtica mea! De luni ma bag ..la dieta!..ca acum..vine Mosu ..si daca nu-mi aduce cadou?

edit ca tot scriu cu greseli :)))

Mergi la inceput

Ba daaaa, am adormit odata cu gizmo, dar m-am trezit brusc, de parca stiam ca am lasat ceva nefacut, mereu patesc asa in ultima vreme, e o senzatie tare neplacuta, ca si cum creierul imi spune sa ma ridic repede ca de nu, ardeeee !! Si am promis ca mai vin aici la voi oleaca ... hehehe, like the old times cind activam la schimbu III ! Plus sa am si lasat ceva pe foc mic in bucatarie ... trebuia sa inchid !
Haide mey, iara dietaaa ? Io declar sincer ca nu ai nevoie !!

Alice si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nora__ spune:

Inca nu ninge...doar a fulguit azi un pic.In schimb e f frig si bate vantul.Si pe vant chiar ca nu-l scot.Deci afara e cumplit...nici un caine sa nu dai.Dar cred ca o sa-l scot in balcon,dimineata...la o tigara

alice...merci de urari!Cum de nu dormi,a?Ce ai facut bun de nu te-ai culcat?Beyyy...Olivia se alinta...cu Mosul,cica.Deci se asteapta la ceva de imbracat...si nu esarfa asteaptaSau or fi ceva desuuri,de vrea burta lipita de spate,sa nu se vada prin dantelutze

Nora

Comorile Norei Noi doi Costume carnaval Noutati

-------------------------
Viata nu se masoara in momentele de respiro pe care le avem,ci in momentele care iti taie rasuflarea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Una mica!.. de dieta vorbeam. Nasoala senzatia ca ai ceva de facut ..si io o am in we! Ce se mai aude cu eczema aia..mai exista?
Asa este ma alint...dar eu mi-s o perfectionista..din pacateAm uitat..sa nu care cumva sa-l expui la fum de tigara!
Am muncit azi de m-am rupt..numai calare pe net am stat.....si la

Mai spuneti-mi...este zapada?

Mergi la inceput

Deci nu e zapada...slava Domnului...dar se anunta

Cum sa-l expun la fum????La noi,fie vara,fie iarna ,se fumeaza in balcon,cu geamul deschis.Nu conteaza daca sunt musafiri sau de-ai casei.E regula:nu se fumeaza in casa!Oi fi io nebuna,dar nici chiar asa

aliceeeeeeeeeee...ce faci bun????

Nora

Viata nu se masoara in momentele de respiro pe care le avem,ci in momentele care iti taie rasuflarea!

Mergi la inceput

Nu, zapada nici macar nu s-a pus, in schimb e un friiiig si bate si vintul !Bine macar ca in casa e cald, chiar am mai redus caldura din calorifere, ca ard mama-mama !!!
Eczema mai este, la naiba, greu trece frate chestia asta !! S-a redus considerabil, dar ... nu de tot ! Parca am spus ca si Florin a avut la un moment dat o asemenea chestie la incheietura uneia din miini si am folosit toate remediile pe care le cunosteam (plus inca altele gasite pe parcurs) si i-a trecut taaaare greu ! Nu'sh ce sa mai fac ...
Hehe, Nora, glumeata ca de obicei ... noah, ce ti-e si cu fetele astea, domne ! Diete si iara diete ... Olivia, iti iau eu cu draga inima din surplusul de care nu ai nevoie, ca am unde pune binemersi !! Si io nu ma supar defel, ca tare as mai vrea neshte kile paici pacolo, ca doar sotzu meu personal ma alinta "pufoasa" si io numa asta nu-s !!!
Olivia, !!! Cel mai fain este cind sar din somn simbata sau duminica si dau sa plec la uorc !! Din fericire pina acum m-am dumirit repede ca-i uichend si nu am ajuns pina la firma !!

Alice si Andrei

Mergi la inceput

Nora, nu am reusit sa fac decit ciorba de vacutza si ardei umpluti, praji nu a mai avut lok de data asta, dar am neshte foi in frigi si cred ca mai bag o tava cu mere ! Ca merge repede si toata lumea imi cere ! Beyy, i-am obisnuit prost - acum nu mai scap, cind ma vad ma intreaba de praji !

Alice si Andrei

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by alice2004

Nora, nu am reusit sa fac decit ciorba de vacutza si ardei umpluti, praji nu a mai avut lok de data asta, dar am neshte foi in frigi si cred ca mai bag o tava cu mere ! Ca merge repede si toata lumea imi cere ! Beyy, i-am obisnuit prost - acum nu mai scap, cind ma vad ma intreaba de praji !

Alice si Andrei

Hahahahaha...maine-poimaine o sa-i vezi cu salivele in brau cand te vad....Pavlov mic ce esti!

Io nu prestez nik dulce we asta,mai fac o pauza.Mancare am facut de azi,deci maine...ma tzin de puradel.
Apropo....care va plangeati de atentia copilului???? M-a innebunit in seara asta: ' mamiiiii ... papa ... mamiiiii ... apa... mamiiiii... bibi... mamiiiii... uta ... mamiiiii...pana mea,m-a naucit.Il lua tat-su...dupa 2 minute auzeam:'mamiiiii'Si chiar ma gandeam:ce bine de altele ca piticii stau cu tatzii si nu le baga in seama pe mame.Asa as vrea sa fiu un pic in public si nu pe scena

Nora

Mergi la inceput

Uite, ca sa te naucesc definitiv, la noi azi a fost "Tatiiiii !! Nuuuu ! Tatiiiii !", asta pentru ca Florin se imbraca sa plece si Andrei urla zor nevoie mare la taica-su sa nu plece !!

Editez - dupa mine n-a tipat nicicind !!! Ba chiar intr-o dimineata cind s-a trezit, imi spunea sa plec, asta pentru ca este obisnuit in zilele saptaminii sa dea de taica-su si nu de mine !!

Alice si Andrei

Mergi la inceput