Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (107)
Raspunsuri - Pagina 7

monica70 spune:
monica70 spune:
 Buna dimineatza !
Diana a dormit bine,dar la 7 era sus,a baut si un bibe de 130 ml urgent  (foamea) Eu ii dau Nurofen odata, de  2 sau chiar 3 ori pe zi 2,5 ml,daca e cazul. Si n-am avut probleme cu trezitul noaptea,febra de la dinti.Pana acum cu incisivul asta rau,dar si acum mai mult e bai ca nu prea papa,ca in rest...merge. Si e cam kk-cioasa imprastiat
 (foamea) Eu ii dau Nurofen odata, de  2 sau chiar 3 ori pe zi 2,5 ml,daca e cazul. Si n-am avut probleme cu trezitul noaptea,febra de la dinti.Pana acum cu incisivul asta rau,dar si acum mai mult e bai ca nu prea papa,ca in rest...merge. Si e cam kk-cioasa imprastiat  ,dar asta a inceput de cand cu laptele praf,nu stiu daca de la dinti e
,dar asta a inceput de cand cu laptele praf,nu stiu daca de la dinti e  Dar roseatza de la fundic sigur de la dinti e,noroc cu crema cu zinc.
 Dar roseatza de la fundic sigur de la dinti e,noroc cu crema cu zinc.
MONI  de
 de  DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank">   2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank">   3
 DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank">   2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank">   3 

dana_ene spune:
dana_ene spune:
 Sigur, Bianca: 
daniela.ene@gmail.com
Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">BEBELUSI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006

anasol spune:
anasol spune:
 neata fetili,dau o cafea ,cine mai vrea.........
david tot la 5 si juma s-a trezit a papat 180ml laptwe apoi a dormit pana la 8.acu e in patut si se joaca,io ma duc sa-i prepar fructele
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gogosica_lu_solo/my_photos
anasol si david-andrei(06.01.2006)

Biancas spune:
Biancas spune:
 Am trimis pozele Dana..defapt acum se ataseaza. E greu sa faci o selectie acuma dupa atata timp...
Ce frumos se vede diferentza de la luna la luna...
Multumesc 
Chiar...unde e clubul scutecelor nr 106?? S-a pierdut pe traseu? La mine nu apare...
Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997)
 , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
  si de Daniel (17.01.2006)

Albumul nostru

anasebe spune:
anasebe spune:
 Bianca e pe pag 2, dar uite aici http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=87209
Am reusit sa culc monstrul.
ana sebe +  tiberiu (13.01.2006)
 tiberiu (13.01.2006)
 poze Tiberiu , www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete  , www.dropshots.com/annasebe" target="_blank"> filmulete2 
 tiberica fara frica 

Biancas spune:
Biancas spune:
 Multumesc Anasebe..
La noi vine ploaia
Si Dani doarme, parca vad ca de amiaza iar doarme doar 1 ora... Pe atunci ma apuca si pe mine somnul si as dormi si eu dar...pauza..
 Pe atunci ma apuca si pe mine somnul si as dormi si eu dar...pauza..

Albumul nostru

dana_ene spune:
dana_ene spune:
 Bianca, nu am primit pozele.
Si la Buzau ploua...
Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">BEBELUSI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006

monica70 spune:
monica70 spune:
 La Arad e soare cu dinti si vant usor. 
ANA felicitari 
MONI  de
 de  DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank">   2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank">   3
 DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank">   2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank">   3 

Biancas spune:
Biancas spune:
 Acum trebuie sa le fi primit ca am tot oprit atasarea ca am vazut ca trebuia sa pun poza si gravida...
Cred ca le-ai primit deja ca de la mine au plecat.
Aici e tare innorat...

Albumul nostru

szaboali spune:
szaboali spune:
 Buna dimineata si de la noi,vad ca toate va beti cafeluta la calc
 ...eu care nu beau cafea ce sa fac? trag o tigara nu?
...eu care nu beau cafea ce sa fac? trag o tigara nu? .
.
Iarina a dormit bine azi-noapte dar s-a trezit la 7 fara 10 , a bagat 200ml. laptic ne-am jucat(ca tare aveam eu chef
 ne-am jucat(ca tare aveam eu chef ) si apoi s-a culcat,de maraita mai e putin maraita.
) si apoi s-a culcat,de maraita mai e putin maraita.
La noi e foarte friga afara sunt numai 2 grade  si sufla tare vantul,nu pupam nici azi afara...cred...
 si sufla tare vantul,nu pupam nici azi afara...cred... din cauza vantului.
 din cauza vantului. la pitici si mamici
 la pitici si mamici
ali
 albume IARINA(16.02.2006)
www.dropshots.com/new.php?userid=167280" target="_blank">filmulete Iarina
IARINA la 8 luni