Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (107)
Raspunsuri - Pagina 8
dana_ene spune:
Bianca, nu, nu le-am primit inca. Astept si te anunt cand soseste mesajul.
Nici eu nu cred ca o scot azi pe Roxanica afara, dar probabil ca o s-o imbrac gros si o sa ii deschid geamul in dormitor macar pentru o jumatate de ora. Altfel devine prea agitata pe seara.
Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">BEBELUSI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006
dana_ene spune:
Bianca, gata, am primit mesajul.
Am descarcat pozele si m-am distrat copios la "supliment" . Mersi mult . Il trimit si lui barbate-meu la birou .
Acum ma apuc de prelucrat pozele si te anunt cand e totul gata.
anasol spune:
dana-ti-am trimi si io o poza,merci
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gogosica_lu_solo/my_photos
anasol si david-andrei(06.01.2006)
monica70 spune:
DANA ENE Vezi ca Anda inca nu a infiat-o pe Diana .Ai pus poza cu Anda si Diana in site-ul lui Mark la "familia mea" cu titlul "cu mami Anda"
si spor la treaba
MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3
monica70 spune:
Cred ca mai are loc la "intalniri" poza aia,nu?
MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3
monica70 spune:
DANA am si o poza recenta cu Mario al Irinei si in album si in drop,daca vrei sa o pui.Ca ma-sa Irina n-are timp
LunaNoua spune:
neatza
Eu nici nu stiu daca ii ies dintii sau nu. Nu ma lasa sa ma uit in gura ei. O mai prind cu gura deschisa si o cercetez. Daca dau cu degetul pe gingii, in unele locuri sunt mai umflate, dar asa sunt de la 5-6 luni... si pana acum nimic.
Am vorbit cu o prietena si imi aduce un remediu homeopat pt dintzosi. Abia astept sa vad daca e vreo schimbare.
DeeaDesign webshots www.dropshots.com/LunaNoua" target="_blank">dropshots www.dropshots.com/LunaNoua1" target="_blank">dropshots1
LunaNoua spune:
Maraki, vazut flacaul
Cum ai facut de m-a anuntat dropul ca ai pus poze noi?
DeeaDesign webshots www.dropshots.com/LunaNoua" target="_blank">dropshots www.dropshots.com/LunaNoua1" target="_blank">dropshots1
Biancas spune:
Dana..de dimineatza am primit si eu chestia cu creerul si m-a distrat si pe mine...da si la fete sa vada ca eu nu am adresele lor..
Cred ca ar trebui sa ma orientez si eu pe vreo fatuca pe aici ca vad ca numai cuscre sunt pe aici.... Cine se ofera cu o propunere?? A ochit o fatuca frumoasa foc..pe aici, dar nu zic a cui e ca sa nu ma batetzi..sau mai rau...
Toti copii nostrii sunt niste scumpi, fiecare are ceva frumos si deosebit si il face sa mai special ca altii.
Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostru
dana_ene spune:
Monica , corect ! Mersi ca mi-ai atras atentia.
Bianca, am prelucrat pozele. Pupam frumusetea de baiat . Mai, dar si surioara lui e o dulceata, draga de ea.
Anasol, am prelucrat si poza lui Dav.
Acum singura mea problema este ca nu reusesc sa accesez serverul 3x, ca sa pot descarca si acolo modificarile si sa le puteti vedea.
Probabil din cauza ploii Astralul nostru iar da rateuri. Dar reusesc eu azi.. maine.
Roxanica mea doarme de 50 minute. Nu-mi vine a crede !