Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (107)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Buna dimineatza !
Diana a dormit bine,dar la 7 era sus,a baut si un bibe de 130 ml urgent (foamea) Eu ii dau Nurofen odata, de 2 sau chiar 3 ori pe zi 2,5 ml,daca e cazul. Si n-am avut probleme cu trezitul noaptea,febra de la dinti.Pana acum cu incisivul asta rau,dar si acum mai mult e bai ca nu prea papa,ca in rest...merge. Si e cam kk-cioasa imprastiat ,dar asta a inceput de cand cu laptele praf,nu stiu daca de la dinti e Dar roseatza de la fundic sigur de la dinti e,noroc cu crema cu zinc.

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Sigur, Bianca:

daniela.ene@gmail.com

Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)

www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">BEBELUSI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasol spune:

neata fetili,dau o cafea ,cine mai vrea.........
david tot la 5 si juma s-a trezit a papat 180ml laptwe apoi a dormit pana la 8.acu e in patut si se joaca,io ma duc sa-i prepar fructele

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gogosica_lu_solo/my_photos
anasol si david-andrei(06.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Am trimis pozele Dana..defapt acum se ataseaza. E greu sa faci o selectie acuma dupa atata timp...
Ce frumos se vede diferentza de la luna la luna...
Multumesc
Chiar...unde e clubul scutecelor nr 106?? S-a pierdut pe traseu? La mine nu apare...

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Bianca e pe pag 2, dar uite aici http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=87209

Am reusit sa culc monstrul.

ana sebe + tiberiu (13.01.2006)

poze Tiberiu , www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete , www.dropshots.com/annasebe" target="_blank"> filmulete2
tiberica fara frica

Mergi la inceput

Multumesc Anasebe..
La noi vine ploaia
Si Dani doarme, parca vad ca de amiaza iar doarme doar 1 ora... Pe atunci ma apuca si pe mine somnul si as dormi si eu dar...pauza..

Albumul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Bianca, nu am primit pozele.

Si la Buzau ploua...

Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)

www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">BEBELUSI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

La Arad e soare cu dinti si vant usor.
ANA felicitari

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3

Mergi la inceput

Acum trebuie sa le fi primit ca am tot oprit atasarea ca am vazut ca trebuia sa pun poza si gravida...
Cred ca le-ai primit deja ca de la mine au plecat.
Aici e tare innorat...

Albumul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szaboali spune:

Buna dimineata si de la noi,vad ca toate va beti cafeluta la calc...eu care nu beau cafea ce sa fac? trag o tigara nu?.
Iarina a dormit bine azi-noapte dar s-a trezit la 7 fara 10 , a bagat 200ml. laptic ne-am jucat(ca tare aveam eu chef) si apoi s-a culcat,de maraita mai e putin maraita.
La noi e foarte friga afara sunt numai 2 grade si sufla tare vantul,nu pupam nici azi afara...cred... din cauza vantului.

la pitici si mamici

ali
albume IARINA(16.02.2006)
www.dropshots.com/new.php?userid=167280" target="_blank">filmulete Iarina
IARINA la 8 luni

Mergi la inceput