Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (107)
Raspunsuri - Pagina 10
maraki spune:
Hello, hello,
Deea, dropul te anunta cand pune cineva poze din lista ta, am o lista cu mai multe fete si sant si eu anuntata cand puneti voi ceva nou Cred ca pe maraki1 ai intrat nu?
Irina nu ma supar ca ai intrebat de socrosenie e blonda insa Zilele trecute i-am vb. nasol si a spus ca cealalta nora are respect( cu aia nu are curajul sa vb. cum vb. cu mine )Oricum ma deranjeaza, daca sun la Giorgos la spital sta ca nesimtita in salon sa asculte ce vb. sau la plecare cand ma pup cu el, se uita ca proasta in gura noastra
Mirela am vazut pozele, tare mult a crescut fratello Dani si este un frumos La voi e soare iar la mine a nins azi dimineata Trebuie sa cobor pe la magazine sa-i cumpar o geaca sau salopeta de iarna lui Angelo, ce are este fix la maneca
Sapt. asta vine si Giorgos acasa dar din pacate sapt. urmatoare pleaca in statiune la tratament.Robet vine la sf. lunii,asteapta sa isi scoata pasaport nou .
Anasebe coboara patutul sa nu aveti surprize cu Tibericâ
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
http://www.dropshots.com/maraki
Biancas spune:
Si eu sunt curioasa care cu care s-au cuplat pe aici asha ca Moni apuca-te de treaba si fa lista aia
Dana..lasa ca ai timp sa adaugi pozele alea nu te stresa...
Eu cobor sa ii cumpar Bonisan ca a venit maica-mea sa stea cu puztache..
Aici a iesit soarele si nu a plouat dar cica bate vantul...
Oare daca Dani a avut ieri febra si azi nu mai are pot sa il scot dupa-masa putin afara??
Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostru
dana_ene spune:
Eu am intrat pe contul nostru bebeianfeb si am facut ceva modificari la mesajul de inceput ca ca mai micsorez spatiile.
Maraki, deci tot singura cu Angelos vei fi pana la sfarsitul lunii.
Eiii, bine ca se externeaza tati, e o veste buna.
Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">BEBELUSI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006
maraki spune:
Dana stateam si ma gandeam ca m-am plans ieri ca varsase Angelo pe la 23.00 noaptea si tare greu mi-a fost singura Faza este ca si daca nu era Giorgos in spital si Robert in Ro, tot singura eram acasa la ora aia pt. ca amandoi erau la sv.
Monica
monica70 spune:
uitati o mini lista
Mai improspatati-mi memooria please si corectati.
Ana Teodora cu TIBI?
Jasmine Neidyn cu DANIEL (MIRELA)
DIANA cu MARIO
Anastasia Ioana cu NICOLAS
Raisa Ioana cu MARK
Daria (DEEA) cu ANDREW ???
Ilinca Ioana Cu RAZVAN (de IOANA)
Clara Francesca cu?
Emma Andreea cu ANGELOS
Daria Sofia cu ALAIN
Ioana Alexandra cu VLADIMIR
Selin cu?
Roxana Elena cu?
Ioana - Catalina cu?
Iarina Andreea cu?
Sabina Maria cu David (Anasol)?
.......
MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3
irinel2005 spune:
Ali, esti o fericita, dar cum de doarme atita? N-a prea dormit azi noapte?
Noua ne iese al doilea dintila si sintem un pic miriite. Deocamdata nu e grav.
Am incercat sa suplimentam tzitzi cu Milumil (in felul acesta sa o si pregatim in vederea intarcarii ce va sa vie), dar nu ne place biberonul. Il roade, il trage cu dintisorul si...cam atit. Insa perseveram.
Azi am mincat gutui din compotelul facut de buni, o jumatate de banana si am baut sucul de la o rodie (si bineinteles, dimineata, tzitzi )
Ieri dimineata am fost la cimitir sa pregatim mormintul lui bunicul pentru luminatie, insa la luminatie Ilinca n-a mai ajuns ca a rapus-o somnicul; plus ca era prea frigut pentru ea seara. Mi-ar fi placut sa o duc, ar fi privit mirata si incintata zecile de mii de luminite de pe dealul unde se afla cimitirul din cartier.
Insa a stat acasa si dupa ce s-a trezit, a mincat broccoli fiert. Asta e ceea ce papam noi cu drag. Legume sau zarzavaturi fierte, nu foarte tare, de fapt oparite mai degraba, pe care sa le apucam noi cu mina si sa papam singurele(buchetele de broccoli, de conopida, bobite de mazare, morcovei, fasolica verde s.a.m.d.).
Asa ca, atunci cind vrea o gustarica, nu primeste biscuiti sau piscotele, ci repede pun sa fiarba un piculet de apa, si apoi arunc acolo legume sau zarzavaturi, pe care le tin 3-4 minute.
Biscuitii ii pastram pentru caz de forta majora, cind iesim la plimbare (daca ni se face foame si sintem departe de casa); dar cel mai ades hranim ratele de pe lac si pasarelele din parc cu ei.
la toti bebeii din secta, bulgarashii nostri dragi.
Irinel, mamica de spiridus fermecat Ilinca Ioana (9 ianuarie 2006)
ingerasul lui mamica
doina_laila spune:
Salutari dragi mamici
Se vede ca se lasa frigul peste tara, forumul e din ce in ce mai activ.
Theodor e mucos de o saptamana, temperatura n-are, nu tuseste, ii dau picaturi pentru nas colargol.
Mamici care mai alaptati, cum va descurcati cu dintii lor? Nu pot sa spun ca m-ar musca cand e la san, dar simt dintii lui, parca ar roade. In concluzie am un mic rozator la sanul meu.
Citesc din urma si revin. Sper... daca nu pune monopol flacaul meu pe mine.
Theodor – darul lui Dumnezeu
Doina si Theodor (4 februarie 2006)
monica70 spune:
DOINA ca norocul ca acum cand au dat si dintii de sus,gata cu tzatza.Ca la cei de jos m-a mai capsat din cand in cand,timp de 2 luni
Dupa cate vedeti, sunt destule printese libere chiar si printre mamicile mai active,ca la cele inactive sunt puhoi ne-incuscrite
Si in plus se poate si divortza,mai sunt cazuri (bietul Marco - cu 2 divortzuri )
MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3
irinel2005 spune:
Doina, asa e cum zici, un mic rozator; asa e si Ilinca, desi deocamdata avem doar un dintisor; uneori ma mai apuca si cu ala si trage; strig de durere, iar cind Ilinca se uita la mine mirata, nestiind ce sa faca, pufnesc in ris sa nu cumva sa sperii copilul, iar apoi ride si ea vesela.
Noi in nas punem numai ser fiziologic si apa de mare; azi, fiind un pic fornaita, i-am pus citeva picaturi de carvol pe scutecelul pe care doarme cu caputul.
muciosului.
Irinel, mamica de spiridus fermecat Ilinca Ioana (9 ianuarie 2006)
ingerasul lui mamica
maraki spune:
Irinel super,super ai invatat-o pe Ilincuta Ce m-as bucura sa manance si Angelo fara sa fie pasat
Monica