Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (107)
Raspunsuri - Pagina 11
monica70 spune:
Eu am dat comanda sa vina unul sa imi bata cuie d-alea la tocul usii si lui frate-meu sa ma bip-uie cand merge la Selgros,sa fug sa ii iau leagan d-ala Dianei,ca deja e friiiiiig afara. Nu va zic ce am tras cu maica-mea pe tema leaganului in casa,ca stric usile ,ca si asa e nicicum in casa si distrug tot (vezi doamne am mai zgariat peretzii un pic cu alte cele,cand s-a carat mobila)
MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3
irinel2005 spune:
He, he, Maraki, fiecare cu offul ei . Spiridusul meu nu vrea sa pape pasat, ala-i baiul. Ma chinui sa o fac sa manince pireuturi de fructe sau legume, dar nu-i chip. Si pregatesc papica asa de buna, dar nu si nu. Vrea sa pape singura. Iar de o las la bolul cu mincare, in clipa urmatoare e ca un porcusor, cu bolul in poale sau in cap. Si tot flaminda. Oricum, dupa fiecare masa, mergem direct la baie. Dar nu ma stresez deloc din punctul asta de vedere, o las sa incerce singura si sa se murdareasca din cap pina in picioare.
Asa ca, Maraki draga mea, pur si simplu doar asa ii place. Si n-am de ales, ca altfel ma sinucid la cit de prost maninca.
Incearca sa ii pui si tu la dispozitie lui Angelos cind sta in scaunelul de masa si se mai plictiseste cite un morcovel sau buchetel de broccoli (asta e preferatul Ilincai). Poate intr-o zi il va insfaca si il va minca.
Irinel, mamica de spiridus fermecat Ilinca Ioana (9 ianuarie 2006)
ingerasul lui mamica
monica70 spune:
IRINEL o sa incer si eu sa ii dau Dianei legume fierte,e buna ideea,dar eu le fierbeam cam tare pentru piureuri. Asa ar roade orice, daca le tine ea in maini,ca si asa se intinde dupa linguritza tot timpul ,sa o ia ea .
MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3
doina_laila spune:
Maraki, ma bucur ca interventia medicala a lui Iorgos a decurs bine. E tanar, Doamne ajuta sa se refaca repede si sa revina acasa cat mai curand.
Anasol, mare cumpana ai avut. Bine ca voi sunteti teferi.
Denisa, iti doresc multa sanatate si tie. Cam multe probleme de sanatate deodata. Si tiroida si problema cu oasele. Lasa ca te pui tu pe picioare, cu tratament, multa rabdare si dragostea celor din jurul tau.
A-ha, deci mai sunt rozatori in secta. Succes mamelor, la cat mai putine "compostari".
Theodor – darul lui Dumnezeu
Doina si Theodor (4 februarie 2006)
dana_ene spune:
Am facut modificari la lista de la inceput. Am adaugat in dreptul fiecarui bebe cuplat si partenerul/partenera.
E bine asa ?
Am facut-o ca sa nu mai adaugat o alta lista si sa lungim prea mult mesajul.
Pai Roxanica mea mananca si papat, dar si rontaie (paine, bucati de mere, banana o mananca cu muscaturi, biscuiti, sticksuri).
Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">BEBELUSI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006
monica70 spune:
DANA e perfect,dar vezi ca Daria nu stim inca sigur daca a acceptat cererea lui Andrew
dana_ene spune:
Pentru cine doreste sa ne mai vada, am adaugat poze noi:
Roxana (la sfarsitul albumului)
Si ia uitati-va cum dormea Oana mea intr-o dupa-amiaza: Pozitie de somn
dana_ene spune:
Monica, o asteptam pe mami de Daria sa confirme sau sa infirme si atunci modificam daca este cazul. Da ?
irinel2005 spune:
E dementiala poza Oanei; uneori cind vad astfel de fotografii ma intreb cum or fi putut adormi asa? Ilinca a adormit alaltaieri in scaun, pentru prima data. Ea, care doarme destul de greu si, in general, la tzitzi .
Sansana e minunata si, pe masura ce creste, seamana tot mai mult cu Oana.
Irinel, mamica de spiridus fermecat Ilinca Ioana (9 ianuarie 2006)
ingerasul lui mamica
toanca spune:
Salutare fetele.
Noi nu prea am mai avut timp sa intram ca am avut de munca de mi-au iesit ochii....
Dar, in rest suntem bine, papam destul de bine, DAR NE CHINUIE RAU DINTII!!!
Zicem "pa" si facem cu mana
Toanca si Matei Alexandru 06.01.2006
poze
http://www.dropshots.com/toanca