glanda mamara supranumerara -- solutii?

glanda mamara supranumerara -- solutii? | Autor: belle_vue

Link direct la acest mesaj

Salut!

Sunt o mamica de februarie 2007 si am o problema pentru care nu prea gasesc solutii si nici medicii nu stiu ce sa zica. Am un baietel de 2 ani pe care l-am alaptat in primele luni, iar atunci cand am nascut si a venit laptele mi-a aparut o umflatura la subratul stang -- destul de mare si de dureroasa. Am fost vazuta de mai multi medici (eram in Ro) si concluzia a fost: glanda mamara supranumerara, fara posibilitate de drenaj. Mi s-a spus ca daca o sa continuie sa se umfle si devine insuportabila, alta solutie decat oprirea lactatiei nu exista. Din fericire, a ramas in limite suportabile si am putut alapta. Cand am terminat cu alaptatul s-a retras, asa ca ecografia n-a mai identificat nimic...

Acum sunt la a doua sarcina si deja umflatura e mare si deranjeaza. A fost confirmata ca glanda mamara supranumerara, dar desigur ca nu se pot face nici un fel de interventii asupra ei. Ma tem de felul in care o sa evolueze dupa nastere fiindca tare imi doresc sa pot alapta si de data aceasta.

Daca stie cineva vreo modalitate de a contracara evolutia (terapii alternative???) sau daca a mai patit cineva asa ceva si poate sa-mi spuna ce masuri s-au luat, as fi foarte recunoscatoare.

Multumesc si multa sanatate tuturor mamicilor si puiutilor!

Mami de Theodor (27.10.2004) si Bebe din burtica (DPN 5 feb 2007)

Those who can't laugh at themselves leave the job to others

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns belle_vue spune:

Nu are nimeni nici o urma de informatie?

In mod ciudat, de multe ori atunci cand am vorbit despre problema asta am primit raspunsuri de genul --" si eu am avut o cunostinta cu o situatie asemanatoare...", dar niciodata n-am reusit sa gasesc pe cineva "la mana intai" care sa imi spuna cum au evoluat lucrurile...

Mami de Theodor (27.10.2004) si Bebe din burtica (DPN 5 feb 2007)

Those who can't laugh at themselves leave the job to others

Mergi la inceput