Legatura dintre...
![](images/user_woman.png)
De 2 ani de cand sunt in Germania, lumea ma intreaba f des despre Dracula. Desi nu am fost prea constincioasa la orele de Istorie, reusesc totusi sa fac fatza la intrebarile care mi se pun, mai putin la una (care de fapt,cred eu, nu are legatura nici cu Istoria nici cu nimica). Aceasta intrebare ar fi: ce legatura are Dracula cu Igor, si Igor cu Victor Frankenstein???
Poate e doar o poveste absurda, dar m-ar interesa totusi sa aflu cateva raspunsuri!
Raspunsuri
ManyHope spune:
quote:
Initial creeata de kasemada
Aceasta intrebare ar fi: ce legatura are Dracula cu Igor, si Igor cu Victor Frankenstein???![]()
"Legatura" o fi cumva omul??? shi 'evadarea' sa din "ghearele" realitatzii catre paradisul imaginarului fantastic ???
(n.a. > fantastic = ceea ce nu exista.)
...sau poate "legatura" o fi literatura ??? (ca mai curand are legatura subiectul asta cu sectziunea menita literaturii, decat cu religiile... ie pareria mia!
![](detectiv.gif)
![](olanda.gif)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
MaryP spune:
Pai...in primul rand nu inteleg la ce "legatura " te referi...Ca din punct de vedere al aparitiei acestor "creaturi" fiecare...in alta tara. Sau daca e vorba de o legatura intre povesti: atunci sa fie DRAGOSTEA ?
Maria si RAZVAN MIHAI – puiul meu drag
“Normal înseamnă să te îmbraci în haine pe care le-ai cumpărat pentru lucru, să conduci prin aglomeratie într-o masină pe care încă o plătesti, astfel încât să ajungi la un serviciu de care ai nevoie pentru a plăti hainele, masina si casa pe care o lasi goală toată ziua ca să-ti permiti să trăiesti în ea.”(Ellen Goodman)
kasemada spune:
Pare absurd, dar nu ma gandeam la legatura dintre povesti, ci la faptul ca Igor ii deschide sicriul la Dracula si spune Hello Master si chestii de genu asta. Multe filme ii pun pe toti trei (de ex Igor e slujitorul devotat, si Victor il creeaza pe Frankenstein intr-un final pentru a-l invinge pe Dracula) in aceeasi ''oala'' sa zicem asa.
Maria, tocmai asta ziceam, ca fiecare e in alta tara, si nimeni nu are nimica in comun cu celalalt, poate mai putin daca vine vorba de lucruri malefice.
ManyHope, bun punct de vedere.
Stiu ca e doar in filme, dar m-ar interesa opinii cum s-a ajuns la chestia asta!