Ai nostri, ca brazii! - ianfeb2005 (31)
Raspunsuri - Pagina 24
crinuta spune:
Erica, am vazut apartamentul. E frumos, dar unde e bucataria?
Ai facut loc de joaca in locul fostului balcon?
Ma uitam la pozele cu puii tai, la care vine Rayan langa mine, si zice " uite, uite", faza la care eu spun " da, copiii", si el repeta dupa mine " copiii".
Patricia, am inteles. Dar daca voi ati renunta la balcon? Desi, mai bine mai asteptati, il vindeti si luati 3 camere.
Aici cu 100000$ iti faci vila, nu alta, cu 5-6 camere. Ma intelegi de ce sunt revoltata ca la noi exista asemenea preturi.
Nu doresc un palat, dar un apartament spatios.
Eu nu reusesc sa tin ordine in apartament mic, dar aici ma descurc mult mai bine.
Pacat ca e temporat din acest punct de vedere.
Oricum, viza noastra e in lucru, deci sper sa plecam in curand.
Ati vazut noile reguli pentru calatoria cu avionul? Eu sper ca macar poseta mea sa o pot avea asupra mea, ca nu las lucruri de valoare in bagaj, aia e clar.
Crinuta si
Rayan
Fara Dumnezeu nimic nu e.
bubu05 spune:
Crinuta, ce e bun acolo? Sufleu cu broccoli?
Ixxi, multa bafta la operatie, e una simpla, curaj! Bravo piersicutei pt. propozitii! Si Vlad zice " a mea", sau "tu, tu" cand vrea sa faca el ceva.
Patricia, sa o stapaniti sanatosi(canapeaua)!
Oana si
Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz
crinuta spune:
Da, e brocoli gratinat, reteta luata de undeva, nu zic unde ca n-am voie, dar stiti sa faceti, nu e mare lucru.
Fierbeti brocoli vreo 10 minute, apoi amestecati smantana cu 2-3 oua, sare, piper si turnati peste brocoli peste care ati presarat cascaval inainte.
Asta e tot, se pune la cuptor si gata.
Mie nu imi place nici brocoli nici conopida, dar in combinatia asta pot manca, e fenomal gustul.
Crinuta si
Rayan
crinuta spune:
Bubu, ma bucur ca totul merge bine la cresa. Ca plangi, e normal. Si eu as boci, dar ai sa vezi ca te vei obisnuit si vei invata sa folosesti acest timp pentru tine sau alte lucruri.
Ixxi, bafta cu operatia. Iti tinem pumnii sa fie bine si va fi.
Amaya, am tras cu ochiul la mamici de ian-feb si vreau sa iti spun ca imi place numele Sofia. Tare bine ai ales numele.
Cand te vopsesti sa ne arati poze.
Primul cuvant e " mamaliga"?
Crinuta si
Rayan
catiflo spune:
salutare, am intrat sa va spun ca am pus ceva poze noi, duminica am fost intr-o mica excursie la ocean, a fost placut, nu foarte cald dar nici prea rece, doar ca a batut vintul f tare.
la multi ani pt sarbatoritii de miine, mari si mici, sa le dea Domnul multa sanatate si succese in viata.
lavinia, voiam sa te intreb daca ai auzit de la bona ta de un fruct numit durian (asiaticii il numesc king of the fruits), arata ca un con de brad mare cit un pepene... si miroase (pute cih) exact ca ceapa degerata. am facut o prajitura din el, a iesit un deliciu...
crinuta, am luat si eu colac pt wc dar deocamdata nu avem succes cu el
ixxi, sa reuseasca operatia cu bine si recuperare usoara
va pupacesc pe toate
PatriciaArdeleanu spune:
Crinuta, nu merge, in primul rind ca e pe dormitor, care nu imi trebuie mai mare, si in al 2-lea e perete de rezistenta care nu cred ca am voie sa il darim, (este peretele exterior care vine impreuna cu baia si dormitorul care dau in balcon si ambele au ferestre).
La noi, din pacate este ff scump terenul ca sa iti faci casa.
si la mine este dezordine mai mereu, din aceeasi cauza.
Mi-a placut mult mobila Ericai pentru ca opcupa spatiu mai mult sus (biblioteca).
Patricia si
Rebecca (05.02.05)
Ubi spune:
Bubu - sunt gandul la tine. Te cred ca te simti vinovata dar nu esti. Altii mergeau pe vremuri la camin si ii luau parintii la sfarsit de saptamana si nu au avut sechele (sotul meu face parte din aceasta categorei). Cum zicea si Simona, cand am venit acasa de la Paris dupa o saptamana de concediu, Alexandra se uita uimita la mine (nu plangea dar nici nu s-a aruncat in bratele mele) in timp ce eu am plans 5 minute cu lacrimi maaaari si am strans-o in brate cat am putut de mult.
Coraly si Bubu - pai ficca-mea zice de 10 ori mami kaki, se ridica fara sa faca nimic si cand ii vine sa faca kk scapa putin in chilotei. Deci clar simte ca vine dar probabil nu controleaza inca bine sfincterele.
Erica - imi place biblioteca si dulapul ala subtirel din baie. Cred ca ati muncit...dar sa-l stapaniti sanatosi.
Ixxi- sa fie bie, iti tinem pumnii!
www.ubi.ro
http://pg.photos.yahoo.com/ph/criszaman/my_photos
Amaya spune:
Crinuta, nu sunt suparata, Doamne fereste...de ce as fi!?!
Pe bebita o sa o cheme Cristina Theodora Sofia nu doar Sofia.
Abia astept sa ma vopsesc si sa va pun poze dar cel mai probabil abia joi va fi ziua. Sper sa iasa ce vreau!
Ixxi, bafta la operatie. Ce vorbareata dulce ai tu acolo!
Patricia, sa stapaniti sanatoase canapeaua! Asa-i ca-i dulce foc? Noi plecam in week-end la munte si fiind asa usoara o sa o luam cu noi ca sa aiba piticul patutul lui cu el (Andrei nu prea doarme in alt pat, decat al lui, si cu atat mai putin in pat cu noi).
Oana
26+ si
nazdravanul Andrei (18.02.2005)
Comorile mele
Ubi spune:
Si ca sa va incurajez cu olita - ieri, Alex statea pe oala si cu mana printre picioare se balacea in pisu-pisu. Cred ca descoperise ca curge jet si se face balta in olita.
Inca nu am avut experienta cu kk dar de acusi stau cu ochii ca pe butelie cand e dra pe olita.
Succes!
www.ubi.ro
http://pg.photos.yahoo.com/ph/criszaman/my_photos
bubu05 spune:
Crinuta, ai ghicit! Primul e mamaliga! faza a haioasa a fost ca eu am facut mamaliga sa papam cu ciulama si fiind prea fierbinte am pus-o pe pervazul de la bucatarie(geamul din bucatarie da in balcon) si mamaliga s-a dezechilibrat si a cazut in balcon. 

Noroc ca aveam acolo niste cutii de carton si a cazut pe moale, fara sa se rastoarne din farfurie. Si toata ziua Vlad a zis: Mimiga, buf!
Sufleul chiar nu e greu de facut, nici eu nu ma omor dupa broccoli, dar poate incerc si eu zilele astea.
Ubi, ai dreptate, incerc si eu sa ma imbarbatez si sa-mi ocup timpul cat mai bine cu treburile casnice si sa fiu gata pana plec sa-l iau. Bafta in continuare cu olita! Eu azi am cumparat Pampers up&go, chilotel, si abia astept sa-l probez sa vad cum vine, daca nu-s ca lumea voi lua Libero. Pampersul, insa, era mai ieftin la Libero si de-aia am luat(un pachet mic, de 36 de buc. parca)
Amaya, e f. frumos numele pe care l-ati ales! Ce bine ca va duceti la munte! Chiar vorbeam cu nasa mea sa organizam o iesire de un we, ar fi frumos sa mai schimbam aerul. Eu as vrea sa fie zapada la munte, sa fie si mai frumos!
Oana si
Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz