Baia Mare gazda Sarbatorii Castanelor !!! (4)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns szaboali spune:

Saltare fetelor, se termina cu vremea frumoasa
Adela sunt prin zona si noi ieri cand am vrut sa iesim a inceput sa ploaie si la fix ne-au sunat niste prieteni sa mergem pana la Ambient si am plecat acolo sa vedem de ceva mobila in bucatarie si am vazut niste mobile tare frumoase dar nu se potriveau la mine si erau si scumpele mai mult sunt pentru case .Pe acolo s-a apucat Iarina sa tot urle sa o bage toata lumea in seama ce rusine mi-a fost ca se uita toata lumea la noi dar asta e cu bebelusii.
Irlandezo lasa mamica , ca v-a veni si la tine bebe nu te mai stresa ca si din cauza ca e dorinta prea mare sa ramai nu se intampla. si nu mai fi suparata.
Olim sper sa fie vreme buna
Danast bafta la examen si lui Andrew, cum mai sunteti?
blue_rain mie numai la brad imi sta capul si sotul tot zice ca is dusa cu pluta ca mie imi tre de pe acuma sa fac bradutul

Eu mai stau putin in zona pana se trezeste bebelina sa ii dau de papa poate mai intrati careva.

O zi faina sa aveti.

ali
albume IARINA(16.02.2006)
www.dropshots.com/new.php?userid=167280" target="_blank">filmulete Iarina
IARINA la 9 luni
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=186e8133ba34a30320abcc&skin_id=0&large" target="_blank">INGERASUL NOSTRU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

sa stiti ca in psnia se impodobeste bradul la 1 decembrie, nu ca la noi in 23-24, dar ce-i drept e din plastic

Mergi la inceput

Danette pe unde mai esti? mai baga si tu un rand pe la noi sa ne mai spui cate ceva si cum o sa petreceti maine ca face Iris 2 anisori

ali
IARINA la 9 luni
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=186e8133ba34a30320abcc&skin_id=0&large" target="_blank">INGERASUL NOSTRU

Mergi la inceput

Olim eu oricum nu am asteptat niciodata data de 23 sau 24 ca tot timpul am facut mai repede in zilele alea fac papica nu mai intra si facutul bradului

ali
IARINA la 9 luni

Mergi la inceput

Mai fetelor de pe acasa ati vazut ca incep astia sa impodobeasca strazile pentru ? Ornamentele astea de anul asta nu le-am mai vazut cred ca vor sa ne surprinda iar Primaria ca si la Sarbatoarea Castanelor

ali
IARINA la 9 luni

Mergi la inceput

Mai pe cand dau si eu pe aici nu intra mai nimeni
Acum tre sa plec ca s-a trezit bebelina ii dau sa pape si apoi bagam o plimbarica ca e destul de frumos afara.ca cine stie ce vreme v-a fi maine

ali
IARINA la 9 luni

Mergi la inceput

V-am si sa aveti o zi superba.

ali
IARINA la 9 luni

Mergi la inceput

noi intotdeauna impodibim bradul pe 24, dar asta era cand eu eram acasa la ai mei, si mama saraca facea toata mancare
aici, de 4 ani nu mai facem bradul, defapt nici nu avem brad.De fiecare data zicem ca o sa cumparam unul, dar de plastic nu imi place, si cel natural costa peste 200 de euro, si in 3-4 zile pica tot de la caldura

Mergi la inceput

si la noi se impodobesc strazile, iar magazinele aratade frumoase, doar ca sunt 20 de grade afara, si numai craciunul nu simti ca vine, dar de 6 ani , ne-am obisnuit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_rain spune:

Am fost azi la cumparaturi, cautam niste tabureti/scaunele pentru copii, pentru club, am gasit superbe. Asa mi-s de happy Si cautand noi asa, scaunele, unde credeti ca m-am oprit, la raionu cu articole de impodobit bradu/casa. Cu greu m-am abtinut sa nu cumpar inca beteala, globuri etc. Am luat doar caciuli de mosc craciun, ciorapi de pus cadouri in ei si "antene" de reni
Urmeaza partea de curatenie maine, si de pus decoratiiunile pe pereti etc. MMMMM, ce entuziazmata sunt! Iar nu o sa dorm noaptea, si nu o sa-mi las nici jumatatea, ca deh, ma tot fatzai, rasucesc etc, ca-mi vin idei
Vineri avem primul party, si un grup mareee de copii.

tzontzo manager

Mergi la inceput