Cirese de Mai-Iunie 2006 (20)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amiss_zip spune:

Moama Diana super ca "faci" atata laptic! Eu mereu am amanat pusul laptelui la congelator pt zile negre si nu am pus nici in ziua de azi [:V]. Si ar fi putut sa ma salveze in unele momente! Dar asta e! Ar trebui totusi sa incep sa pun. Tu te mulgi intre supturi nu? Dupa ce suge bebe laptele nu mai are aceeasi consistenta (nu mai are si primul lapte care iese din san)...sau nu are importanta?

www.flickr.com/photos/ami_si_cip/" target="_blank">poze siwww.dropshots.com/amiss_zipp" target="_blank"> filme

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78768" target="_blank">povestea nasterii micutei Petra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiion spune:

Poate in Europa e diferit , dar aici se recomanda clar sa se tina copilul cu fata spre coada masinii pana la un an. Indiferent de greutate.Si cand are un an si 10 kg( si nu sau!!!)se intoarce scaunul. Copii sunt mai putin vulnerabili in pozitia asta si capul e mai protejat. Si nu uitati, niciodata nu puneti copilul acolo unde exista un airbag. Daca se deschide il omoara....Ma refeream pe bancheta din fata.

Problema apare cand ai ca mine un copil mare care nu mai incape in scoica. Are deja aproape 9 kg. Mi-am pus problema si am citit regulamentele si sugestiile de pe aici si mi-am dat seama ca : trebuie sa scot bani din buzunar si sa iau un scaun care merge pana la 13 kg.Si il voi intoarce cu fata atunci cand va avea 1 an.
Mihaela

www.dropshots.com/year.php?userid=183308&cdate=20060922&cimg=0" target="_blank">filme

http://mionita.photosite.com
Virsta Mark

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama_kaly spune:

quote:
Originally posted by DianaR

Ama, daca te uiti pe la alte scaune, vei vedea ca la cele de la 0-18 kg spune ca in etapa 0 functioneaza ca si scaun de 0-13 kg, adica pana la 9 luni copilul se pune in scaunul asezat invers fata de sensul de mers, iar dupa 9 luni functioneaza identic cu un scaun de 9-18 kg, categoria 1 cum ar veni care se aseaza cu fata la sensul de mers. 9kg e dat asa orientativ, cam atata presupun ei ca are in medie un copil de 9 luni-1 an. Ii chestie de dezvolatare motorie cred. Aveam o brosurica de la breve cu chestiile astea dar n-o mai gasesc! Diana , Vladut(16.05.2004)( bebelus si copilas ) & Timeea (18.05.2006)

Diana mersi frumos, am inteles! Dar iti ceream si parerea..de care zici sa iau? Oscilez intre neonato monza 0-18kg si chicco key 1, 9-18kg..Tu de care ai avut la Vladut pt perioada asta de varsta?Carmina ai dat 320RON pe o jucarie?? Da ce face?Eu de Seby (27 aprilie 2006) Poze mami, tati si Seby Erik Sebastian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marrycalu spune:

abibrinza,ildi25,doroti5,camelia.t,anileda,amonar multumim,la fel si la copii vostri.
La multi ani,tuturor copiilor care au implinit sau vor implini jumatate de an.
Robert la jumatete de an sta in fundulet singurel,o sa fac fotografie.
Eu nu pot vedea fotografiile din "albumul superhlizit"si nici cu razacioase,de ce?
Si multe alte albume nu le pot vedea,stiti de ce?
Marilena si Robert(2 mai 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

Nu conteaza ca sunt mik!
Sunt un RAZACIOS VOINIC

Si seamana cu Alec Cuceritorul-Ghidush

Lacri si Razaciosul Alexandru 30 mai 2006
ALBUM MOCUTZ

ALBUM LIMBUTZE

ALBUMUL DEGETZELELOR GUSTOASE

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by daryana

Si ma mai gandeam eu sa intreb mamicile mai pricepute... ce fructe si legume merita sa le pastram peste iarna la congelator... care nu se gasesc aproape de loc pe piata iarna?... ca multe acum sunt in supermarketuri tot anul si la preturi rezonabile. (Eu sunt k greierele cu furnica.. acum ca aud ca ninge imi dau seama ca vine iarna si ma apuc de provizii... brrr vine iarna...)

dovlecelul si ardeiul gras, dintre legume. Iarna se gasesc numai de import.
Daca as avea loc in congelator as pune si piure de pere, dar cred ca o sa-i dau de la Hipp cand n-or mai fi pe piata.

ALBUM MOCUTZ

ALBUM LIMBUTZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Ama, la Vladut am avut scoica pana la 10 luni si apoi l-am pus in scaun de 0-18 kg. Eu zic ca e mai bine unul de 0-18, Key1 imi place cum arata dar e bun macar dupa 9 luni sau si mai sigur un an cum zice Mihaela, asa ca mai bine cel de la Neonato.

Diana , Vladut(16.05.2004)( bebelus si copilas ) & Timeea (18.05.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vivighe spune:

Daryana...capitolul 18 pag 16 si capitolul 19 tot pagina 16.Nu stiu sa le mut in contul comun fara sa mai scriu o data si siincer mi-e lene.

Am gasit si io In Cora(cred ca au bagat de curand ca pana acum nu erau) cereale Milupa orez,porumb si tapioca.Astea au ambalajul original in limba germana.

Mei cum fac si io sa mai scot copilul afara.Cat a fost bolnava nu a avut voie,chiar daca au fost niste zile super. Acum a venit frigul...si pe masura ce trece timpul se face mai frig si ea se dezobisnuieste de aerul mai rece.Cum sa fac...sa incep sa o scot cate 15-30 min?Voi care mai iesiti afara....cam cat stati pe vremea asta?

Cat despre aburi...n-am primit o explicatzie stiintzifica de ce n-ar fi buni...Am intzeles ca n-ar face bine la plamani(...poate stitzi voi de ce...mie mi-a cam scapat unele cursuri de medicala...plus ca au fost cam de mult si daca nu te ocupi cu asa ceva...stitzi si voi...uitzi).Cert e ca o verishoara a mea chiart a avut niscai probleme din pricina aburilor(maica-sa o tzinea mereu in bucatarie cand gatea,mai ales iarna cand se faceau aburi din plin ca nici geamul nu-l deschidea).

Progrese...pana acum n-am relatat nimik...asteptam sa stea ca lumea in funduletz,dar vad ca se pune si daca sta 1 minut si apoi cade in nas.Dintzi nu avem...Eu sunt strigata "mam"...si asta de pe la aproape 5 luni,dar numai la suparare mare sau dimineatza cand ea face ochi si vrea sa ma trezeasca in asa fel incat sa nu ma supar ca e 6 dimineatza.Si asta...ma gandeam ca se pune in momentul in care ma striga constant(adik macar o data pe zi),dar ma rog...sa zicem ca am progresat si noi.

Roxi...mi-a scapat faptul ca bebe Catalin slabise...bine ca si-a revenit.

Arleena...de unde ai zis ca i luat puzzelul de pus pe jos?

POZE
Filmuletze

Mergi la inceput

Si-o sa va prezint acush... pe
DAVID-BRAVUL SPIRIDUSH

Si frumosul Club numara acum 41 de membri. Cum stam cu organizarea de evenimente razacesti? Pai ce, ne oprim la colectatul de poze in niste albume? Doar nu suntem babe! Un pic de actiune, va rog

ALBUM MOCUTZ

ALBUM LIMBUTZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

quote:
Originally posted by amiss_zip

Moama Diana super ca "faci" atata laptic! Eu mereu am amanat pusul laptelui la congelator pt zile negre si nu am pus nici in ziua de azi [:V]. Si ar fi putut sa ma salveze in unele momente! Dar asta e! Ar trebui totusi sa incep sa pun. Tu te mulgi intre supturi nu? Dupa ce suge bebe laptele nu mai are aceeasi consistenta (nu mai are si primul lapte care iese din san)...sau nu are importanta?

www.flickr.com/photos/ami_si_cip/" target="_blank">poze siwww.dropshots.com/amiss_zipp" target="_blank"> filme

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78768" target="_blank">povestea nasterii micutei Petra

Da, bine ar fi daca ar si suge Timeea cat am, dar manechina mea...
Am mai povestit eu ca matza mea are o tzatza preferata si una ce n-o prea inghite. Asa ca pee asta o cam mulg saraca. Dimineata scot 100-120 din ea, la pranz in zilele cand nu prea mananca mai scot din ea 50-60 si seara scot 100-120 din ambii sani la o ora dupe ce suge ea.
Nu stiu sa ma pronunt cu privire la consistenta, dar logic ar fi ca laptele muls imediat dupa supt sa fie diala cu multe lipide ptr. ca e cel ce da bebelusului senzatia de satietate. Daca bebe nu goleste sanii atunci ideea e sa-i golesti tu ca sa stimulezi lactatia imediat dupa supt, daca vrei sa stimulezi lactatia desi bebe goleste sanii atunci trebuie sa te mulgi intre supturi dar atunci bebe va cere mai des sa suga sau va solicita completare, asa ca nu mi se pare o metoda buna decat in situatia Daryanei, care oricum ii da mese cu bibi. Alta metoda este sa te mulgi noaptea cum face Angelica, mai ales daca bebe nu se trezeste sau se trezeste sa zicem o singura data, asa reusesti sa strangi lapte ptr. congelator sau ptr. mesele de peste zi.
Maaama cat am scris!

Diana , Vladut(16.05.2004)( bebelus si copilas ) & Timeea (18.05.2006)

Mergi la inceput