Cirese de Mai-Iunie 2006 (20)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns arleena spune:

la cluj FULGUIESTE!!!!

de Alex SUPERSTAR (8 mai 2006)
POZE
www.dropshots.com/arleena" target="_blank">Filmulete1 www.youtube.com/profile_videos?user=arleena79" target="_blank">Filmulete2
nasterea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

Ca sa nu ramana de... carutza
CRI-CRI scoate ditamai limbutza!

Lacri si Razaciosul Alexandru 30 mai 2006
ALBUM MOCUTZ

ALBUM LIMBUTZE

ALBUMUL DEGETZELELOR GUSTOASE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Ama, daca te uiti pe la alte scaune, vei vedea ca la cele de la 0-18 kg spune ca in etapa 0 functioneaza ca si scaun de 0-13 kg, adica pana la 9 luni copilul se pune in scaunul asezat invers fata de sensul de mers, iar dupa 9 luni functioneaza identic cu un scaun de 9-18 kg, categoria 1 cum ar veni care se aseaza cu fata la sensul de mers. 9kg e dat asa orientativ, cam atata presupun ei ca are in medie un copil de 9 luni-1 an. Ii chestie de dezvolatare motorie cred. Aveam o brosurica de la breve cu chestiile astea dar n-o mai gasesc!

Diana , Vladut(16.05.2004)( bebelus si copilas ) & Timeea (18.05.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaRusu spune:

Arleena, ce pacat ca nu reusesc sa-l filmez si eu pe Paul... Si cu pozele e o chestie, ca observa aparatul si se opreste din "meshtereala", filmuletzele cu Alex sunt tare -tare dragutze

Ma bag si eu in discutie, am fost la "curs de gravide" in perioada de sarcina, iar joia era dupa ceva "consultatii" cu bebei - adica o doamna dragutza invatza pe mamici cum sa asiste/ajute bebelushii lor in diverse etape - bebei adica 0-3 ani.
Doamna respectiva ne-a spus ca mersul in 4 labe e f important pentru dezvoltarea intelectuala - ea zicea ca bebeii care nu prea merg in 4 labe se adapteaza mai greu la scoala, cls I.
Asta spunea dansa, cum o fi pe cazuri particulare nu stiu. Pe motivul asta spunea ca ea e complet impotriva premergatorului. Personal, cred ca mersul in 4 labe nu e neaparat legat de premergator, stiu cazuri concrete de copii care au stat in premergator, au umblat in picioare si pe la 1 an au devenit devotati mersului in 4 labe - viteza mare, accidente mai putine....
Insa daca mersul in 4 labe e inainte de mersul in picioare sau nu, ma indoiesc ca are vreo importanta....
Eu abia astept sa-l vad pe Paul ca sta singurel in funduletz - deocamdata sta numai in poala mea nesprijinit - pe pat se clatina si cam cade in nasuc.

Gata, plec ca am ramas numai cu Paul si el seara e mai marait si pretinde sa fie "acompaniat" in permanenta.

Oana Rusu
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daryana spune:

DianaR si eu ma chinui de cateva luni bune sa-mi fac provizii de lapte la congelator, dar efectiv nu reusesc. Eu tot ce scot, consumam. Acum ca ma duc la munca ar trebui sa-i scot sa-i las 2 mese de laptic, dar imi este imposibil...cred ca in weekend ma pun pe muls k lumea... Cand scoti tu laptele asta care iti ramane in plus? Dupa o masa a lui bb ramane ff putin...
Vivi, am tot cautat reteta dr Marcu de diversificare postata de tine, dar nu o gasesc... trimite-o si tu in contul comun pls sa se lumineze si neuronii mei blonzi...
Lacri, gata de azi intram si noi in randul lumii superhilizite...vezi pe mail...

Mergi la inceput

Hai ca am gasit. Trebuie sa ai si tu daca ai fost la babyexpo, un catalog de la bebecomfort si spune categoriile la scaune, 9-18 kg e de la 9 luni la 4 ani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daryana spune:

Si ma mai gandeam eu sa intreb mamicile mai pricepute... ce fructe si legume merita sa le pastram peste iarna la congelator... care nu se gasesc aproape de loc pe piata iarna?... ca multe acum sunt in supermarketuri tot anul si la preturi rezonabile. (Eu sunt k greierele cu furnica.. acum ca aud ca ninge imi dau seama ca vine iarna si ma apuc de provizii... brrr vine iarna...)

Mergi la inceput

Daryana, am mai mult lapte decat papa Timeea, ea papa cam 700-750 si au am cam un litu, deci restul pun la conge acum altfel ii dau lui Vladut. Pompa Avent e de vina inainte aveam una de la chicco si scoteam maxim 100 in plus pe zi, dar de cand am pompa Isis scot atata. (de vreo o luna o am). Primele provizii le-am pus la primul vaccin cand a supt f prost si imi ramanea mult lapte in sani. Eu zic ca e o investitie absolut excelenta pompa asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

quote:
Originally posted by Anileda

Apropo de mersul de-a busilea, am vrut sa raspund si am uitat. Eu nu cred asa ceva, mersul de-a busilea este o etapa importanta in viata fiecarui bebelus, la fel de natural ca si mersul in picioare, care vine mai devreme sau mai tarziu, nu inseamna ca daca un copil merge mai repede e mai inteligent. Cel putin eu nu am auzit.

Ade si Cri-Cri (11 iunie 2006)
poze

Eu din contra, am auzit ca daca merge mai repede e mai prost, mai rebel, mai obraznic, ma rog, tot ce e mai rau la un copil. dar eu cred ca sunt doar vorbe din batrani, si au iesit din invidie, adica daca bebelushul tztzei veta mergea mai repede venea si replica "lasa draga sa mearga, ca astia care merg devreme ies prosti"....parerea mea .

poze Mihnea si www.dropshots.com/carminabulina" target="_blank">filmuletze Mihnea
uite cum cresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

quote:
Originally posted by larissa_79

fetele, luase una din voi..o super jucarie la bebe...costa in jur de 4 mil parca.....imi spune si mie cine a luat-o si de unde? Pleaseeeee

Poze cu Alexia
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyzv23/my_photos

Larisa si Alexia (13 iulie 2006)

Eu am cumparat-o, cea al carei scris te oboseste . Am luat-o de la Brevi si am dat 320 Ron...parca. Acum poate nu e vorba de ea, ar trebui sa dai detalii.

poze Mihnea si www.dropshots.com/carminabulina" target="_blank">filmuletze Mihnea
uite cum cresc

Mergi la inceput