Mamici de ianuarie - februarie 2007 (30)
Raspunsuri - Pagina 26
narumi spune:
Salutari la toate burticile.
Vreau si eu sa ma inscriu pe listuta voastra din ianuarie 2007. Ziua de nastere 06.03.1976, UM 16.04.2006, DPN 23.01.2007, spitalul judetean Constanta, dr. Ioana Lutescu; este fetita, dar pana acum nu am reusit sa ne hotaram se nume va avea , inca mai supunem la vot.
Pupici dulci
adela2006 spune:
NINGE NU-MI VINE SA CRED CA NINGE CU NISTE FULGI MARI DE TOT SI DEJA TOTUL E ALB 
nu stiu ce ma fac eu ca trebuie sa plec intr-o ora la gimnastica si nu am cu ce sa ma incalt ca cizmele nu ma mai incap
ningeeeeeeeeee 

pusi
30+
aiska spune:
Dana, Adela2006 in Finlanda NU se ia in consideratie decit data probabila a nasterii care apare la 12 saptamini la ecografie.Am inteles ca dupa 20 de saptamini data care apare la ecograf nu mai e concludenta.Am citit undeva ca si in Canada e la fel.Poate fetele din strainatate ne pot da lamuriri cum e si in alte parti?
Haricleea placenta ta daca e lipita de orificiul intern al colului este mai predispusa la singerari.In asemenea cazuri in Finlanda se recomanda cezariana intre 36 si 38 de saptamini sa nu cumva sa se declasanseze nasterea cu hemoragie.Nu te ingrijora, dupa descriere pare previa completa si ti se poate face cezariana draguta bikini caci placenta e mai jos de locul unde se opereaza.
Sabina
27+
mamica lui Aleksi Joel 
gabriela_s spune:
salutare burtici!
daconst ,DPN se poate modifica in functie de cat de bine se dezv bebe.dar nu cred ca variaza f mult.la mine de ex,dupa calcule era 4 ian,ecografic a iesit 2 ian ultima data.acum,depinde,sunt bebei care se grabesc,altii care sunt mai lenesi.
noi suntem in prenatal de miercuri si ma simt super...
papa bun,somnic ,plimbarele...il asteptam pe tati sa vina sa ne scoata la plimbarica la aer rece:)ca maine avem cursuri amandoi aproape toata ziua,copilul astia iese gata licentiat...![]()
![]()
![]()
fetelor,eu mi-am gasit geaca de grasana cu 35 de lei,e masura XXXXL
cred ca au inventat-o special pt mine ,mor de ras.arat ca intr-un clopot,dar e chiar draguta,matlasata si cu blanita la gluga.
cu ghetele de iarna cam am probleme ,ca am picioarele cat bustenii,nu ma mai incape nimic
.sper sa gasesc ceva comod si antiderapant,ca vine ghetusul!!!
www.dropshots.com/gabriela_s28" target="_blank">
filmulete cu bebe in burtica 
31+
cleopiciu spune:
BUNA BURTICI!!!
AM SI EU O INTREBARE ,simt o presiune la burtca jos si in vagin(de parca se umfla si vrea sa dea pe dinafara) ,nu stiu cum sa explic ,cred ca se ipinge bebelina am mai patit asa si la control dr. a spus ca totul e bine ,dar eu tot nu stau linistita ...,mai simte cineva ca mine? imi e frica sa nu se deschida colul.... ![]()
v-am pupat!!!
30s
Alé spune:
Mesaj postat de elenita
Buna, sunt Elenita( USA),daca se poate sa ma treceti si pe mine pe lista burticutelor de ianuarie. UM 18 APRILIE 2006, DPN 23 IANUARIE 2007, si am doua fetite gemene. Multumesc fffff mult, Elenita
loremunteanu spune:
Buna seara, burticoaselor!
Mai fetelor, ce-i cu linistea asta?
Narumi si Elenita, bine ati venit. Fetele care se pricep or sa va treaca in listuta...
Adela2006, mai lasa-mi cateva zile la dispozitie sa ma documentez, sa dau de neamuri, mai bine zis... Asa pe de rost nu stiu sa-ti spun... Un singur nume imi vine in minte... Mirgan (nu stiu sigur daca asa se scrie, dar se pronunta Mirgean).
Pup burticile! Sa aveti un week-end frumos!

Loredana
26+
Roni-Cristian
http://new.photos.yahoo.com/loremunteanu/albums/
Daconst spune:
Cleopiciu,exact aceeasi presiune am simtit-o si eu in vagin si mi-am intrebat azi dr.Cica e normal sa fie asa ca bb creste si apasa acolo.Sper sa treaca si la tine ca eu deja nu mai simt.
Bun venit fetele noi!
Hainute bb ,caruciorul
Dana 30+ 
eli1977 spune:
Buna la balenute!
fetelooor, eu nu mai intru pe net ca ma deprim rau.Pai daca mai spun vreo doua burtici ca Salina si Amaya ca au pus kg atat de putine ,pana si Liuda spune ca e mult 15 kg, eu nu mai scriu de rusine
ca am plecat de la 62 de kg si cred ca bat 80, nu m-am mai urcat de o sapt pe cantar, de frica, ma credeti?si sunt abia in sapt 28, ce fac eu mai tarziu?chiar nu e de gluma, si cand vad ce scrieti, ce putin ati luat, pe cuvant ca ma ia o senzatie tare nasoala.Pendulez intre 2 stari, una in care imi spun ca voi da jos dupa,sa fie bebe grasun si sanatos(ca de cand ma stiu sunt fan cure de slabire si sala, am slabit 10 kg in 2 luni fara sa fac eforturi f mari, doar sala,)si alta stare, f nasoala, cand ma uit in oglinda si imi vad picioarele, soldurile,burta . ma ingrozeste gandul ca voi ramane cu multe kg si cu masurile astea, dupa nastere.Si vreau sa va spun ca merg la serviciu, unde am uneori si zile cu munca pe teren, deci merg, urc scari, ma misc, nu stau si cu mancarea mananc dar nu excesiv, nu ma imbuib.
Alta treaba:mie nu mi-a zis dr la ultimul 2d ce greutate are bebe, numai la ed se vede?si unde fac si eu un ed sau 4d bun si convenabil, ca la Diagnosis nu am aflat mare lucru si am mai si dat 3mil jum, in 10 min era gata.
VA ROG EU MULT, SPUNETI-MI SI MIE CUM PUN POZE IN ALBUM SI CUM LE VAD PE ALE VOASTRE, AM INTELES CA E UN CONT COMUN, CU PAROLA?
Cine vrea nume de fetite in limba araba?eu sunt pasionata de limba si civilizatia araba si fac cursuri de limba araba, daca vreti mai intreb si profa si va spun, daca va intereseaza.
va doresc un weekwnd frumos si va pup
ELI1977
28 si bebe mic Andrei