Mamici de ianuarie - februarie 2007 (30)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Iuliana80 spune:

Salutare, vreau si eu sa ma insciu la mamici ianuarie / februarie 2007. cum fac?
eu voi naste la sfarsitul lunii ianuarie 2007
salutari tuturor viitoarelor mamici si multa sanatate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adela2006 spune:

daconst e super simplu pui cartofii taiati feliute destul de subtiri pui apa si putin ulei peste ei sare piper boia si ce alte condimente vrei tu si-i bagi la cuptor unde ii lasi pana se rumenesc ( dureaza cam 2 ore la foc mic ) si aproape nu mai au apa - pofta buna

fetele mai am o intrebare sper ca nu e prea curand ptr asta voi pe cine puneti nasi la bebelas tot pe nasii de cununie ????
eu nu as mai vrea desii tot pe ei o sa-i pun probabil ca-mi sunt neamuri si se supara dar vreau sa stiu daca e regula chestia asta

pusi 30+alexia maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Ralu,scanez poza si o sa rog pe cineva s-o puna ca eu nu pot.Nu ma lasa yahoo,nu stiu de ce.

Adela,dar sa fie acoperiti cu apa cartoafii sau asa ca si cind ar fi doar ulei?Sa nu razi ca-s varza la bucatarie.

Cu nasii am auzit ca sunt unii care se supara daca nu-i pui tot pe ei,dar pina la urma e decizia ta si copilul tau.
La mine e mai simplu ca au divortat deja...deci n-am incotro.

Hainute bb ,caruciorul

Dana 30+

Mergi la inceput

salina stai la rand nu te baga in fata mie la ultimul eco mi s-a mutat DPN ( din 17 ianuarie ) pe 26 decembrie chiar sunt curioasa cum va fi la urmatorul eco ca la ritmul in care scade acusica nasc

cristiana eu stiu ca aparatul de eco iti da automat greutatea lui bebe in functie de masuratorile care le face dr daca ai hartiuta de la eco trebuie sa scrie acolo si greutatea ma gandeam azi la tine cu frigul asta si cu sinusurile tale sper ca nu mergi cu capul descoperit nu ?

pusi 30+ alexia maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dadap spune:

Ufff... V-am luat! Sotul meu mi-a spus ieri ca sint cit un tanc rusesc!!!!
Evident, glumea - nu sint chiar asa. Voi vorbiti de cartofi la cuptor si orez chinezesc si alte alea si eu trebuie sa inchid ochii si sa ma gindesc ce salata pot sa imi fac sa fie gustoasa si fara sare...

Dada 23+

Mergi la inceput

daconst pui apa cat sa-i acopere ca scade ea dupa aia ( cartofii sa fie cruzi si firb in apa aia ); eu nu le-am mai zis nimic la nasi de botez voiam sa pun o prietena foarte buna dar nasii se tot baga in seama si-mi lasa impresia ca se vor supara daca nu-i pun pe ei

iuliana80 bine ai venit ne trebuie data ultimului ciclu ; data nasterii tale si data probabila a nasterii ; mai poti scrie spitalul si doctorul cu care nasti si daca sti sexul lui bebe

pusi 30+ alexia maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Mai fetele lamuriti-ma si pe mine,dupa ce se modifica DPN-ul?Ca eu mi-am intrebat dr daca s-a modificat ceva si el cica nu.

Adela,mersi mult.

Hainute bb ,caruciorul

Dana 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihacarm2002 spune:

Helenutza, mersi de informatie. Deci daca dau 150 euro pt nastere normala e bine, iar la cezariana 200, nu? Sau 250$? Cel mai mult ma intereseaza cat dau dr., ca la restul, maruntisuri.
Liuda, tu te plangi de mancare, eu sa ma plang de somn. Toata ziua as dormi si am atata treaba... Dar cum ma gandesc sa ma apuc, ma apuca un somn si o oboseala...
sraluca, cel putin tu ai o scuza, ca de abia te-ai mutat, dar eu ca am toate mesele pline de carti, dulapurile vraiste??? ce scuza mai am acum? Toata vacanta am trandavit! Totusi, nu poti chema pe cineva sa te ajute?
maria72, la a IIa sarcina e mult mai usor. Mai ales daca nu au trecut prea multi ani. Eu sunt a IIa fata (la 3 ani distanta), si mama a spus ca de fapt ea vroia sa mearga la toaleta, dar dr. a suit-o pe masa si am aparut eu (desi veneam transversal).
Amaya, multumesc pt formula, desi recunosc ca partea cu transformarile cm in mm mi-au cam dat batai de cap. Cf. calculatorului fetita mea ar cantari mai mult decat scrie pe foaia de la eco (cu vreo 100g)
Daconst, felicitari pt grasunel! Pai tu ai luat 15 kg pt ca esti si printre cele mai mari gravidute (30 sapt fata de 26 sapt ale mele). Asa ca eu nu pot sa ma masor cu voi!
Pe mine sotul cand ma vede ca ma dau cu crema pe burtica, are mereu grija sa imi spuna ca a lui e mai mare! Nu de alta, dar ii e teama sa nu cad in vreo depresie.

Mihaela 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Haricleea spune:

Helenutza23si eu sunt de aceeasi parere,stai calma ca nu imi place sa arunc cu banii desi nu ma pot plange slava Domnului de ei!!!!insa va propun,pentru ca nu mai e prea mult sa ne facem asa un tabelas in care sa ne dam cu parerea din ce am aflat de la mamici care au nascut mai devreme cat se da la dr ginecolog pt o nastere normala,cat pt cezariana;cat se da la anestezist...ca sa nu fim luate din pom ca nu se stie cand ne apuca si cred ca pe la 3 noaptea nu aflam de la nici o mamica din spital care sunt scorurile...

Catalina pai nu stiu ce sa mai cred cu aceasta problema cu lichidul,mai stau pana sapt viitoare si ma hotarasc dacama duc la medic...

Salina normal ca dam startul si va imaginati ca inainte sa plec va anunt ca am nevoie de rugaciunile voastre!!!Oricum eu sunt de parere sa ne punem nr de telefon in contul comun si sa si spunem la ce maternitati ne-am hotarat ca nu se stie poate avem noroc sa stam chiar impreuna....

Amaya help!!!am aceeasi problema ca si cristina70 am intrat pe calculatorul acela dar.... nu m-am descurcat uite ce date am pe reteta:BDP 71,OFD 89,CC 236,FL 54poate ma ajuti tu...

Catalina ce inseamna daca placenta este lipita de col...????in afara de previa????mai e vre-o chestie...?ca uitandu-ma pe reteta sa dau valorile lui Amaya am vazut ca scrie placenta previa,placenta lipita de orificiul intern al colului...

31

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihacarm2002 spune:

iuliana80, bine ai venit! Trimite datele tale exacte: DN, UM, DPN si vei fi trecuta pe lista!
Sarcina usoara!
Maria irina, ai pozele scanate? Daca poti sa mi le trimiti mie, te ajut cu multa placere!

Mihaela 26+

Mergi la inceput