Mamici de ianuarie - februarie 2007 (30)
Raspunsuri - Pagina 16
Alinus25 spune:
Megbeng merci pentru raspuns. M-am luminat cu doppler-ul, am crezut ca iti mai "spune" si alte chestii.
Alina
24+
megbeng spune:
tot cu functia doppler auzi inimioara lu bebe..si cam tot ce tine de fluxuri de sange prin corpul lui bebe, prin placenta, prin cordonul ombilical, arterele uterine
vine bebe!
Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou!

Alinus25 spune:
Eu inca nu am auzit inimioara bebelinei mele, dr. mi-a spus ca imi face eco Doppler dupa 24 saptamani. De abia astept sa merg
Alina
24+
aelita spune:
marinar,bine ca a fost,chiar si fara scantei :)))
stelista ta cred ca s-a certat cu Capello toata noaptea,si a tras la poarta sa le arate ea !
a mea cand se intarce,zici ca muta buldozerul din loc.o simt asa cum se misca,lenesa,onduleaza burta,se ridica ,si apoi isi da drumul ,ii e lene sa se aseze ,isi da efectiv drumul de duduie.
cred ca a invatat de la mine cand m-am aruncat in pat,si am cazut pe langa el,in loc sa ne asezam si noi ca femeile!
aelita spune:
Michelle,eu plang de aseara,din diverse ,nici eu nu stiu de ce...
Si acum,ctitind povestea Katharinei,am plans in hohote.Mi se rupe sufletul gandindu-ma la cata durere ai in suflet,princ ata durere ai trecut.
Si,mai rau,starea asta de neputinta ca nu pot sa te ajut cu nimic,oricat as vrea sa iti alin durerea sau sa ti-o iau ca printr-o minune.
Nu pot decat sa iti spun ca timpul va inchide ranile.ca nu vei uita niciodata,dar ranile se cicatrizeaza,cu multa multa rabdare.
acum va fi un timp crunt si pt tine si pt sotul tau,dar gandeste-te la ingerasul vostru Katharina,cea mai frumoasa printesa si cea mai iubita din lume,ca ea de acolo va vegheaza si va vorbeste si va mangaie si nu o sa ai puterea sa o asculti daca esti coplesita de durere.e si ea in neputinta de a-ti alina durerea,dar sigur ea vrea sa iti spuna ca acolo ii e bine,ca nu mai sufera .
stiuca e devreme acum sa te gandesti la un alt copilas,dar intr-o zi el va veni si va cicatriza aceasta rana !
ai grija de tine,draga mea,nu te izola,vorbeste mult cu cei din jur,cu noi,cu prietenii,cu familia,iti va fi de mare ajutor!
te imbratisez cu toata dragostea,si iti doresc sa te refaci cat mai repede,fizic si psihic ! si tu si sotul .
pentru printesa Katharina,cea mai iubita si frumoasa fetita din lume !
31+
oana_bucur spune:
Michelle inima mi s-a strans si a plans...nu-mi pot imagina decat ca Dumnezeu are un plan mare cu voi de v-a lasat sa treceti prin asa ceva.
Sa va dea Dumnezeu multa lumina in viata ce o aveti in fata.
Am sa aprind o lumanare pentru Katharina.
Haine bebe
Burtica
Eu si Noi
27+ 
A.Alina spune:
Michelle,
Nu am cuvinte de mangaiere pt o durtere atat de mare. Plang de cand am citit mesajul tau si ma rog ca tu si sotul tausa puteti trece peste durerea asta impreuna. Dumnezeu sa va intareasca si sa va aline suferinta trimitandu-va in scurt timp un alt sufletel, sanatos.
Alina
27+
mihacarm2002 spune:
Michelle,iti multumesc pt ca ai avut putere sa ne povestesti cum a decurs operatia. Ai fost tare curajoasa!
pana voi afla vesti bune despre tine
Mihaela 25+ 
cleopiciu spune:
MICHELLE SUNTEM ALATURI DE VOI!!! nici nu gasesc cuvinte ,nu am putut termina de citit ....
.BUNUL DUMNEZEU sa va ajute si sa va intareasca!!!eu cred ca locul unde iti poti gasi alinarea este biserica !!! ne rugam pt. voi si pt. ingerasul vostru!!!