Mamici de ianuarie - februarie 2007 (30)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ALINATXA spune:

ADELA ptr ca e cabinetul aproape,ptr ca doctora e de acord,ptr ca imi ofera energie si cam atat.Insa ea mi-a zis ca o data pe luna dar am insistat la 2 sapt.Si mi se face dor de doctorita sa mai stam la taclale lol.Suntem foarte compatibile!

24+saptamani http://pg.photos.yahoo.com/ph/naomi_creamy/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

cristia, fluxul pe artere se vede la un ecograf cu doppler, nu trebe' 3D, iar colul se vede f bine in 2D..3D e pentru sufletelul nostru, sa il vedem la mutrita pe bebe mic si scump (asta ca aplicatie in obstetrica, desigur)

vine bebe!

Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adela2006 spune:

alinatxa cred ca asa voi face si eu incep totusi cu 3 saptamani si voi ajunge la 2

29+ alexia maria

Mergi la inceput

aaaa..si vroiam sa dau un celei care ne-a salutat cu "buna dimineata, balenute"..mi se pare foarte personalizat..ca in rest toate-s "gravidute" si "burticute", iar la noi de problema cu kg se plange mai toata lumea..asa ca daca nu deranjeaza pe nimeni..balenute sa ramanem (pana nastem doar )

vine bebe!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

quote:
Originally posted by megbeng

aaaa..si vroiam sa dau un celei care ne-a salutat cu "buna dimineata, balenute"..mi se pare foarte personalizat..ca in rest toate-s "gravidute" si "burticute", iar la noi de problema cu kg se plange mai toata lumea..asa ca daca nu deranjeaza pe nimeni..balenute sa ramanem (pana nastem doar )

vine bebe!

haha, ce-mi place. eu oricum sunt moby dick asa ca.....

Marina 28+

burtika

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinus25 spune:

Si mie imi place cum suna "balenute". Asta ma mai consoleaza ca nu-s singura.
Tot n-am inteles cum e cu Doppler-ul, ce stie asta in plus fata de 2D?

Fata de tema zilei, nu prea pot sa ma pronunt avand in vedere faptul ca aici nu se face epidurala...Asa ca nu prea am multe de ales.

Alina24+

Mergi la inceput

dopplerul "vede" in plus fluxul de sange pe vasele de sange..imaginile alea pe care tu le vezi pe monitor cu albastru si rosu.

vine bebe!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Buna fetele,

Michelle, ti-am scris un PM, nu stiu daca l-ai deschis. NU AM CUVINTE! Dumnezeu sa iti dea putere.

Haricleea, sa stii ca nu eu am cerut inca 3 D iar la Iosup eu nu am mai fost pana acuma. Dr Radoi mi-a dat trimitere la 34 de sapt. Si chiar daca sunt de acord cu voi in ceea ce priveste ecografiile, cu toate astea nu voi ignora cerinta doctorului. O sa o fac. Stiu ca e o poala de bani, dar daca asa a zis el ... .

Imi pare rau daca discutia cu epidurala vi s-a parut prematura. Am facut o propunere. Dar cum ziceam tema zilei poate fi orice. Oricine vrea sa propuna ceva, sa discutam si sa ne informam.

Hai va pup ca azi e ploaie peste tot, si afara si in suflet ...
Cata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loremunteanu spune:

Salutare burtici!
Michelle, n-am cuvinte. Ne rugam pentru voi si pentru fetita voastra. Daca simti nevoia sa vorbesti cu cineva, suntem aici.

In legatura cu ecografiile. Eu am fost la dr. meu si de fiecare data am facut eco 2D. Am fost de doua ori la Iosup pt ecografiile morfologice (de 14 si 20saptamani) pt ca asa mi-a zis dr meu; care tot 2D au fost. Iar acum in afara de 2D avem parte si de 4D la dr meu pt ca si-a luat aparat performat si ca asa a vrut el sa ne dea si pe 4D nu pt ca am cerut noi. Pana acum n-am facut decat ce mi-a zis medicul meu. Iar eco morfologice au fost pt masuratori in saptamani esentiale; eu una asa am inteles...
La inceput am fost ceva mai des la dr meu pt ca am fost pe tratament de sustinere, iar de la 14 am fost cam la o luna. Din cate am inteles, daca e totul ok nu mai fac nici o eco morfologica...

In legatura cu epidurala, azi n-am avut rabdare sa citesc ce-ai tradus, Catalina. Mi-a fost lene... Poate mai incolo... Am citit acum vreo ceva vreme pe DC si cum memoria mea lasa de dorit bineinteles ca nu am retinut mai nimic. Ideea e ca momentan eu spun ca nasc natural si musai cu epidurala. Pe de alta parte nu putem stii dinainte ce si cum o sa fie atunci... Se pot intampla atatea, incat trebuie sa fim pregatite pt orice; ma refer la cezariana sau la naturala fara anestezie... Deocamdata n-am discutat cu dr meu despre nastere... O sa-mi zica el la momentul potrivit...

Nu mai stiu ce era...
Va pupic si mai vorbim!

Loredana 26+ Roni-Cristian
http://new.photos.yahoo.com/loremunteanu/albums/

Mergi la inceput

eu cred ca am sa ma decid atunci daca o sa vreau epidurala..de multe ori se intampla sa impingi mai putin eficient si sa dureze travaliul mai mult, in defavoarea lu bebe, dar si asta, ca multe, multe alte chestii, depinde de la o femeie la alta..daca la mine, de ex travaliul s-ar prelungi din cauza anesteziei, e foarte posibil ca, sa zicem, catalina sa nasca in 15 minute cu aceeasi anestezie.
eu ceea ce am urmarit pana acum in sarcina-ca voi toate de altfel- si o sa urmaresc si la nastere e sa nu-mi pot reprosa NIMIC..sa nu regret ca daca as fi facut ceva altfel lu bebe ia-r fi fost mai bine!
desigur, acum e f usor sa fiu viteaza si sa zic ca o sa aleg epidurala doar daca o sa lesin de durere pe acolo, da sa ma vad atunci!

vine bebe!

Mergi la inceput