Clubul nurorilor (72)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns jesia spune:

quote:
Originally posted by lavinai

SIGUR VA DA, JESSIA!! HAI SI SERVESTE CAT MAI ESTE!!!!
ANDRA, NASOL!!! CE BUNICI MAI SUNT SI ASTIA???!!!

Lavi multumesc
andra chiar asa ... ce fel de bunici mai sunt si astia? De ce amesteca si copii in "mizeriile" lor (scuze dar m-am cam infuriat )

Pozele mele
Ce nu te doboara te face mai puternic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cinta spune:

la mine de vina e vremea de afara. nici sa ma schimb de pijamale nu imi venea. si bebe a fost mai irascibila si eu pe langa ea.

dar sper s ane revenim pana ajunge sotul acasa.

felicitari sotului si de la noi, Andreea

cinta

http://foto.inbox.lv/levicss/MadaraAleksandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

bye, bye fetelor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

De-a lungul anilor nu numai ca i-au amestecat pe copiii mei in mizerii insa pe Robert l-au folosit pe post de arma.De exemplu daca eu nu-i dadeam lui Robert voie sa manance mai mult de 2 oua pe saptamana,atunci cand copilul ramanea cu ei era indopat cu cate 2 oua pe zi + cartofii prajitzi aferenti ceea ce ptr un copil de 2 ani nu era tocmai cea mai sanatoasa mancare.Eu sunt si eram impotriva mancarurilor fast-food,ei profitau si il indopau la Mc Donald,dupa toate fazele astea il invatau cum sa ne minta pe mine si pe taica-su.
Cand a ajuns la varsta gradinitei se ofereau sa-l duca ei la gradinitza dar de fapt nu-l duceau deloc,chestie care iar ma umplea de nervi ptr ca eu eram mintita in mod constant ca baiatul a fost la gradinitza.
La un moment dat soacra-mea facea adevarate eforturi sa-l invete pe fii-miu sa-i zica MAMA,pai dac vroia un copil de ce nu a facut ca doar a fost gravida o data cu mine,de ce a mai facut avort?
Totul s-a intamplat ptr ca o vreme indelungata nu ne-am permis o casa a noastra si am stat din cand in cand cu ei.

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si 19+ album no1 album no2 albumul no3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ileana Cosanzeana spune:

Fetelor, cum ati procedat cand ati primit de la soacra un cadou de tot c....ul? De exemplu niste haine de ziua ta pe care nu le-ar purta nici bunica??? Ca eu tot nu-mi revin din soc de la ziua mea cand am primit "cadou" niste haine de nu-mi vine nici sa spal pe jos cu ele, dar sa le port!!! Si cand ca ma gandesc ca de ziua ei i-am dat (printre altele)un parfum bun, imi vine sa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Data viitoare fa-i si tu un cadou in acelasi stil....

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si 19+ album no1 album no2 albumul no3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cinta spune:

si eu primesc haine cadou de la soacra-mea. in 4 ani de cand sunt cu sotul meu, in nici un an nu a stiutb sa imi spuna la multi ani macar. dar sa mai faca si cadouri. dar mi-a transmis prin sot de cateva ori cate ceva. ea lucreaza in banca si mai primeste atentii - cosmetice, ciocolata, esarfe, etc.

si uneori mi le plaseaza insa in stilul: da-i-le ei, ca eu si asa nu le folosesc. adik - oricum le-ar arunca.
la produsele de ingrijire - mai ales seturi de gel de dus, spumant, sampon - nu fac nazuri ca sunt de calitate buna. ins ala haine sau esarfe, ma uit lung la sot si il intreb de ce le-a adus. si el ridica din umeri si zice ca nu am decat sa le arunc daca nu imi plac. si cu asta basta. asa ca zac printr-un ungher de dulap.

abia anul asta si-a amintit de ziua mea. si asta pt ca doctorii mi-au dat ca data probabila de nastere pt bebe exact ziua mea. si uite asa nu s-a mai putut face ca ploua. si m-am ales cu....
... o patura
o patura cu flori

m-am gandit imediat la ce se discuta in vara pe la norici: ca mai toate primisera cate o patura cadou de la soacra. si eu eram, taaare "nefericita" ca ma trecuse pacatul.
oricum, patura e calduroasa si e pe culori de maron, macar si nu pe rosu. asa ca o pastrez pt cand vin ei in vizita si le-o astern. si la alti musafiri. ca doar infatata nu cred ca mai conteaza ce model are pe ea.

cinta

http://foto.inbox.lv/levicss/MadaraAleksandra

Mergi la inceput

neata fetelor

nasol cu soacrele astea ale voastre

eu sunt pt meciul de aseara
si ce bine au jucat.....
prea ar fi fost frumos....

Mergi la inceput

si imi pare tare rau de Nicolita....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

Bubule, sot de briza, iti dorim multa sanatate, succes in ceea ce ti-ai propus si multa fericire alaturi de roscata ta! LA MULTI ANI! (Si...faceti odata un copil, sa-i mai fie si ei rau, nu doar mie...)

'mneata, nurori...

Nunta noastra - 3 Iunie 2006

Vine bebe !

Mergi la inceput