Clubul nurorilor (72)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lavinai spune:

NEATZA FETELE!!!

AZI VA SERVESC DOAR CU O CANA DE COLA (DACA VRETI :) ) SI CU O MELODIE :VOLTAJ :STIU. NU STIU CE MA DAR IN DIMINEATZA ASTA AM DAT PE REPET DOAR PIESA ASTA.....

PUPICUTZI, REVIN DUPA RAPORT :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

quote:
Originally posted by Ileana Cosanzeana

Fetelor, cum ati procedat cand ati primit de la soacra un cadou de tot c....ul? De exemplu niste haine de ziua ta pe care nu le-ar purta nici bunica??? Ca eu tot nu-mi revin din soc de la ziua mea cand am primit "cadou" niste haine de nu-mi vine nici sa spal pe jos cu ele, dar sa le port!!! Si cand ca ma gandesc ca de ziua ei i-am dat (printre altele)un parfum bun, imi vine sa

eu am primit anu' trecut 2 perechi de sosete, verde fosfor.+roz si rosu carmin+bej...le-am aruncat a 2 a zi.
asa k...da-le!

Doamne, ce pacat aseara la meci. Au jucat fffffff bine, dar...mi-e mila de Nicolita..ce-o fi in sufletul lui..

imi depasesc recordul: de la 6:30 am varsat de 4 ori si dupa cum ma simt, tot mai vine...

edit: dau de baut ce vreti voi pt stelutele albastre!
si...diseara mergem la dr, sa-l vedem pe bb!!!!

Nunta noastra - 3 Iunie 2006

Vine bebe !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns briza_marii spune:

Fete mersi de urari.
Si sa nu va aud cu meciul ala...eu aseara picam de somn, dar m-am fortat sa stau pana la 12 sa ii dau cadoul lu Bubu meu, si cand colo el era cu o fata de aia pleostita ...Mi-a zis sa ma duc la culcare ca sunt obosita si ca azi am o zi grea..cica sarbatorim azi, ca azi noapte nu avea chef ...Hm. Dar diseara imi vine soacra....
Razuco mama, te albastrisi?!!! Mai mai, dar ce fata activa esti. Pupici si la mai mare...(poate ne vedem sambtata. Dc iti da nenea dr poza cu bebe sa o ei la tine, sa o vada si ochiul meu)

briza_marii
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

neata

Ralu pai si sotul tau nu ia atitudin??? cum frate sa indopi un copil cu oua toata saptamana, pai nu sunt bune nici pt un om mare...

Cinta ete ca nic eu nu am patura de la soacra, pt ca stie ca am de la mama una frumoasa foc si de ff buna calitate. da mie imi ia pijamale, din alea de 3 lei bucata. si eu le-am aruncat, ca ocupau locul prin dulap aiurea. dar am vazut ce a luat acum pt bb, niste lucrusoare si o paturica ff frumoase.

Ra za mai stii cand imi spuneai ca nu ai si tu nimic, greturi, etc. e lasa, ca poate iti trece repede.

lavi eu cola u beau dar muzica...ascult. ce bine ca esti asa bine dispusa de dimineata.

Fla, Sun, chiar daca nu scrieti poate ne cititi, asa ca... imi pare rau pt ce s-a intamplat aseara la meci.

Marina 28+

burtika

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

quote:
Originally posted by briza_marii

eu aseara picam de somn, dar m-am fortat sa stau pana la 12 sa ii dau cadoul lu Bubu meu

carevasazica ai...gasit cadoul potrivit....sper sa ne dea poza si normal k o aduc! nici n-o mai scot din geanta! marina, asa zice si puiu...k eu am vrut sa ma simt graviduta si bb m-a ascultat. aoleu, da' nu-i place lu' bb sa fie trezit dimineataaaa...deloc! si are grija mai ales azi, sa-mi arate asta..

Nunta noastra - 3 Iunie 2006

Vine bebe !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

briza sa-ti traiasca sotzul si sa fiti fericiti impreuna.

Andra foarte urat din partea lor sa ii faca asa ceva unui copil.

De la soacra eu n-am primit patura, in schimb am primit o pilota, cu care si dormim de cand am primit-o, e mare, calduroasa si f. dragutza, chiar mi-a placut. Si am primit si pijama anul trecut de Craciun, dar frumoasa asa ca o port. De ziua mea mi-a dat banutzi sa-mi iau eu ce-mi place, asa le da si la copiii ei. Asa ca, nimic de reprosat pana acum. Numai eu sunt cam in pana de idei cand vine vorba de ea.

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Recently become Mrs. Perfect

Mergi la inceput

Briza LA MULYI ANI!!!, sa-ti traiasca sotul si sa fiti fericiti.

Ali ai dreptate, mie pijamalele mi le-a luat fara acozaie, asa ca e de apreciat, chiar daca erau naspa rau rau. dar de ziua mea sau de craciun, paste, ne da bani mie si sotului ca sa ne luam ce vrem.

Raza la mine starile au inceput cu senzatii de greata si ameteli, iar de nu am avut parte decat o saptamana sau doua, apoi am scapat. dar eu nici nu puteam manca atunci. vad ca tu mananci si poate e mai bine. pupici pe burtici.

Marina 28+

burtika

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jesia spune:

Neata........ mi-am luat telefon nouuuuu (am o jucarie noua)

Pozele mele
Ce nu te doboara te face mai puternic

Mergi la inceput

jesi sa-l folosesti sanatoasa. de care, de care??????

Marina 28+

burtika

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

briza - la multi ani pt sot
jesia - felicitari pt jucarie

Mergi la inceput