Clubul nurorilor (72)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Andra, dar cine zice ca nu-i bine sa cumperi hainutze inainte sa se nasca? Mie mi se pare normal, ca doar trebuie sa-l imbraci cu ceva pe bb dupa ce vine, nu?

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Recently become Mrs. Perfect

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

Ali pentru trandafirasi: apa- maxim 50 de g (ca iese destula compozitie), chiar si mai putina, cata apa atata zahar pudra- se fierb pana se topeste zaharul apoi se adauga lapte preaf pana se obtine o chestie ca o plastilina. din pacate nu am putut sa intind ff subtire plastilina aia si au iesit trandafirasii cam grosolani, dar o sa mai intru la fete la bucatarie sa intreb ce si cum. la cei roz am pus colorant alimentar. oricum sunt ff buni la gust. sotul a fost ff incantat si de ei si de tort.

Marina 31+

burtika
lucrusoare bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jesia spune:

Neata fetelor...
Marinar pana la urma chiar incep sa cred ca e nebun, pur si simplu stau in bucatarie cat mananc( ma rog sa nu vina) si atat, in rest stau inchisa in camera mea doar sa nu-l mai vad/aud...bine ca ajung seara acasa.De mine nu s-a luat niciodata dar asa cand se apropie de tine parca , cauta motiv de cearta si ma simt stanjenita, imi controlez fiecare gest ...parca ar astepta sa fac ceva gresit

Brizachiar ca e de toata jena

La birou ma tot tin astia in stres ca nu au vrut sa-mi mareasca salariul, dar in schimb s-a eliberat un post la un alt departament pe care ar trebui sa-l ocup eu si sa angajeze alta secretara...dar surpriza... seful meu nici nu se sinchiseste sa primeasca interviuri iar eu nu pot pleca pana nu vine alta persoana in locul meu...asa ca am nervi intansi la maxim si acasa si la birou

Pozele mele
Ce nu te doboara te face mai puternic

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Alynutza

Dar de ce e asa isteric? Asa e felul lui de obicei?

Da , chiar e isteric, sau poate e ne......scuze dar ma enervat rau de tot

Pozele mele

Mergi la inceput

Marina mersi, pare tare simplu, o sa incerc si eu. Poate imi spui si ce fel de coloranti ai folosit.

Jesia stiu cum e, super nasol. Eu am patit-o la firma la care lucram inainte, cand mi-am depus preavizul nu s-au sinchisit sa caute pe nimeni sa am la cine sa predau postul. Cat despre socru, e mai bine sa-l eviti. Dar mai stau mult la voi?

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Mergi la inceput

quote:

Jesia stiu cum e, super nasol. Eu am patit-o la firma la care lucram inainte, cand mi-am depus preavizul nu s-au sinchisit sa caute pe nimeni sa am la cine sa predau postul. Cat despre socru, e mai bine sa-l eviti. Dar mai stau mult la voi?

Cu socri am noroc ca pleaca la sfarsitul saptamanii ca altfel ca mutam pe Luna ...iar cu astia de la birou nu stiu ce sa zic, tot la ei in firma raman dar ma duc la un alt departament, doar ca seful meu direct cam pune bete in roate...doar doar sa o mai lungeasca putin

Pozele mele

Mergi la inceput

Am inteles ca ramai la aceeasi firma, voiam doar sa subliniez cat sunt ei de 'taraganaciosi' (na, c-am inventat un cuvant). Si la mine se discuta sa trec pe alt departament din ianuarie si-am trecut efectiv pe la sf. lui aprilie...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

Alina eu am gasit colorant lichid, este in sticluta mica, ca de esenta de rom. stiu ca exista si coloranti praf, dar eu am luat ce am gasit la primul chisc, nu am stat sa caut. am inteles ca se gasesc toate culorile prin hipermarketuri.

Marina 31+

burtika
lucrusoare bebe

Mergi la inceput

quote:

Am inteles ca ramai la aceeasi firma, voiam doar sa subliniez cat sunt ei de 'taraganaciosi' (na, c-am inventat un cuvant). Si la mine se discuta sa trec pe alt departament din ianuarie si-am trecut efectiv pe la sf. lui aprilie...

Mamaaaaaaaa sper sa nu ma tina si pe mine atat ...

Pozele mele

Mergi la inceput

Am o problema...de fapt trebui sa iau o decizie
Mai devreme ziceam ca astia de la firma la care lucrez m-au "promovat" la un alt departament( si tot circul de rigoare)...ideea e ca azi m-au sunat unii de la o firma la care am depus eu cv-ul sa ma duc la interviu.As avea nevoie de o parere...ce sa fac? si unde sa ma duc? Sa ii las pe astia de la firma unde lucrez si fara secretara si back-office(postul care trebuia sa-l ocup) sau sa renunt la aia? ideea e ca mi-ar fi "rusine" sa le spun stiti m-am razgandit plec si eu de la voi

Pozele mele

Mergi la inceput