Clubul nurorilor (72)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

quote:
Originally posted by marinar
marea majoritate a lucrusoarelor sunt primite, iar ce am pus in album... reprezinta un sfert din ce am.

1/4????????? moamaaa...vreau si eu sa cumpar pitici d'aia...
fannapup inapoi!

Mos Craciun in...pantaloni scurti

Nunta noastra - 3 Iunie 2006

Vine bebe ! 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

stiu raza...sunt asa frumoase!!! si eu as cumpara in nestire dar am inteles totusi ca in primele luni cresc ff repede si nu vreau sa risc sa dau banii aiurea si sa nu apuc sa o imbrac cu toate hainutele, mai bine ii cumpar mai multe cand nu mai creste chiar asa...vazand cu ochii. mai am de cumparat farmaceuticele si biberoane, termometru de camera si alte chestii pt decorat camera bebelinei. offf, tare as fi vrut sa termin si cu mobila in camera ei ca sa pot amenaja cat de cat cu maimutoi si alte cele...

Marina 30+

burtika
lucrusoare bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jesia spune:

Lavi, Fanna o sa ma ingras...

Pozele mele
Ce nu te doboara te face mai puternic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

Acum 2 zile am fost invitata la o petrecere numai cu femei si i-am promis sotului ca ma intorc la 12 noaptea. Orele treceau, noi ne simteam bine, sampania curgea, asa ca doar pe la 3 dimineata m-am indreptat spre casa, beata crita.
Tocmai cand am ajuns la usa , ceasul cu cuc din holul casei a inceput sa cante de 3 ori.
Dandu-mi seama ca sotul meu o sa se trezeasca si o sa-l auda, am mai facut eu cu-cu de inca 9 ori.
Am fost tare mandra de ce idee geniala am avut - chiar fiind beata pulbere - ca sa evit un conflict familial.
A doua zi dimineata, sotul meu m-a intrebat la ce ora am venit si cand i-am spus ca la 12, nu a parut foarte surprins (uufff, am scapat!).
Dupa putin timp insa mi-a spus ca trebuie sa ne cumparam un nou ceas cu cuc.
L-am intrebat, de ce?
Pai, asta noapte cucul a cantat de 3 ori, apoi a zis "futu-i", a mai cantat de 4 ori, si-a dres vocea, a mai cantat de 3 ori, s-a hlizit, a mai cantat de 2 ori dupa care a tras un partz...

O SEARA BUNA!

Mergi la inceput

neata
ce onoare pe mine: eu am incheiat ziua de ieri si o deschid pe cea de azi

paznicul topicului ma fac....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

quote:
Originally posted by NicoletaB

Acum 2 zile am fost invitata la o petrecere numai cu femei si i-am promis sotului ca ma intorc la 12 noaptea. Orele treceau, noi ne simteam bine, sampania curgea, asa ca doar pe la 3 dimineata m-am indreptat spre casa, beata crita.
Tocmai cand am ajuns la usa , ceasul cu cuc din holul casei a inceput sa cante de 3 ori.
Dandu-mi seama ca sotul meu o sa se trezeasca si o sa-l auda, am mai facut eu cu-cu de inca 9 ori.
Am fost tare mandra de ce idee geniala am avut - chiar fiind beata pulbere - ca sa evit un conflict familial.
A doua zi dimineata, sotul meu m-a intrebat la ce ora am venit si cand i-am spus ca la 12, nu a parut foarte surprins (uufff, am scapat!).
Dupa putin timp insa mi-a spus ca trebuie sa ne cumparam un nou ceas cu cuc.
L-am intrebat, de ce?
Pai, asta noapte cucul a cantat de 3 ori, apoi a zis "futu-i", a mai cantat de 4 ori, si-a dres vocea, a mai cantat de 3 ori, s-a hlizit, a mai cantat de 2 ori dupa care a tras un partz...

sincer? partea asta "Acum 2 zile am fost invitata la o petrecere numai cu femei si i-am promis sotului ca ma intorc la 12 noaptea. Orele treceau, noi ne simteam bine, sampania curgea, asa ca doar pe la 3 dimineata m-am indreptat spre casa..." m-a facut sa cred ca ne povestesti de tine, nu ca e banc...

Pe parcurs m-am prins...

pupunei la fete!

Mos Craciun in...pantaloni scurti

Nunta noastra - 3 Iunie 2006

Vine bebe ! 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

buna

nico super tare glumita.

fete eu sunt la munci, dar mi-am predat toate dosarele si actele, am facut curatenie prin sertare si gata... sunt libera ca pasarea cerului, de luni intru in prenatal. a venit aseara si tipul care ne-a facut mobila in dormitorul mare si sufragerie, o face si pe cea din camera bebelinei pana la urma- i s-a facut mila de mine cand m-a vazut cu burta la gura, sau de sot... care i-a zis ca daca nu rezolvam cu mobila o sa ma apuce crizele si vai de fundului lui, ca doar pe el imi pot varsa nervii. ne-a promis ca pana pe 10 decembrie am mobila, l-am pus sa dea in scris asta, poate asa o sa fie parolist. asa ca m-am mai linistit putin, o sa putem amenaja camera fetei asa cum ne dorim.

Marina 30+

burtika
lucrusoare bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jesia spune:

Dragele mele ce bine ca e vineri, vine weekendul... eu sincera sa fiu nu prea am motive de bucurie: imi vin socri pe cap (cine stie cat or sta), am de facut smotru , mancare etc.,abia duminica poate sa ma odihnesc si eu putin , poate chiar vad un film

Pozele mele
Ce nu te doboara te face mai puternic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Fetelor iertare ca nu am m-ai scris insa am scuze.
Mi-am luat carnetul de sofer saptamana trecuta asa ca am avut de invatat.
Am ramas cu actele firmei in urma din acest motiv asa ca acum trebuie sa recuperez.Am fost si mi-am facut ecografia morfologica si i-am facut lui bb un filmuletz 4D asa ca m-am linistit si in privintza asta ptr ca bb e sanatos din toate punctele de vedere.
Am avut musafiri duminica , socrii.Povestesc mai multe mai tarziu ca acum trebuie sa ma duc sa fac aprovizionarea ca bate un vant de libertate in frigider ceva de groaza.

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si 20+ album no1 album no2 albumul no3

Mergi la inceput

fetelor ziua mea de lucru s-a twerminat
va urez WEEKEND PLACUT
ce o fi cu alina?

Mergi la inceput