Clubul nurorilor (72)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

de glafurile din interior vorbesc. da, e ciudat...din tabla....dar cica astea se poarta acum. cand o sa le vad o sa-ti zic cum sunt ca nici eu nu stiu.

si inca ceva:

Daca o pocnesti, se cheama maltratarea sotiei. Daca te pocneste ea, e autoaparare.

Daca iei o decizie fara sa o intrebi, esti nesimtit. Daca ea ia o decizie fara sa te consulte, e femeie emancipata.

Daca-i ceri sa faca ceva ce nu-i place, e dominare masculina. Daca te roaga ea, iti face o favoare.

Daca apreciezi formele unei femei si lenjeria sumara esti pervers. Daca nu, esti homo.

Daca-i oferi flori, urmaresti ceva. Daca nu, esti fraier.

Daca esti mandru de realizarile tale esti plin de tine. Daca nu, esti lipsit de ambitie.

Daca o doare capul, e obosita. Daca te doare pe tine, n-o mai iubesti. Daca vrei sa faci dragoste prea des, esti obsedat. Daca nu, ai pe altcineva.

De aceea barbatii mor mai repede decat femeile

Marina 29+

burtika

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Le stiam, dar sunt super tari oricum.

Noi glafurile le-am facut din faianta alba, sunt foarte practice, usor de intretinut. Am vrut initial din pal sau din lemn, dar ne-au spus mesterii ca se degradeaza usor si sunt foarte pretentioase la diferentele de temperatura, ori cum sunt fix la geam si dedesubt e caloriferul... La sufragerie am de pvc. De tabla n-am vazut niciodata in interior, doar in exterior. Poate ar fi mai bine sa te interesezi prima data cum arata, sa nu ai vreo surpriza neplacuta.

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Recently become Mrs. Perfect

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

Alina eu nu stiu cum arata, de aceea si eu m-am mirat cand mi-a zis sotul de ele...pt interior. dar am incredere in el, ca doar cu asa ceva lucreaza. si oricum daca nu-mi plac... nu le pun si-l mai si bestelesc de o sa se sature sa mai vina cu asa ceva acasa.

Marina 29+

burtika

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

si eu am glafuri in interior din faianta alba, iar la exterior din tabla alba ca si culoarea tamplariei

fetelor va urez o zi buna in continuare

Mergi la inceput

Io-s mai reticenta la parerile barbatilor... Adica nu ca n-am incredere in sotz sau ca nu ma sfatuiesc cu el, dar totdeauna imi rezerv dreptul de veto. O mai si scrantesc, de exemplu, oglinda pe care o avem pe usa de la dulap a lipit-o in mare graba si ce crezi, au masurat numai sus, jos n-au mai masurat si au lipit-o stramb evident... si asa moare, ca daca incercam s-o dam jos, se poate sparge.
Nico, eu la exterior am pus gresie. Frate-meu avea din alea din tabla si tare urate s-au facut, s-a cojit vopseaua de pe ele si au si fost o gramada de bani.
O seara placuta fetelor care plecati spre casa!

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rata spune:

Raza scuze, nu am fost acasa astazi si nu am avut timp sa vb cu voi.
Detaliii: am 31 de ani, sunt contabila la o firma particulara, am un baietel de 3 ani, sunt casatorita de 8 ani, stau singura, am avut noroc sa nu stau nici cu socrii nici cu parintii...si numai stiu ce sa spun , daca vrei sa mai stii ceva intreaba-ma si iti raspund cu mare placere.
Mi-au placut pozele, astept sa vad poze cu bb...
Va pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns briza_marii spune:

quote:
Originally posted by Raza de soare
[

As putea lua Metoclopramid, da' posibil sa-l vars..in plus, da somnolenta puternica, in cazul meu..

Am luat si eu de vreo 2 ori Metroclopramid. A fost pt prima data (si sper ultima data) cand am avut halucinatii. Da, da, ati citit bine. Stateam in pat si vedeam cum se miscau peretii, tavanul se invartea, plus ca auzeam voci, si alte alea. Br, a fost o experienta de-a dreptul cumplita.

briza_marii
poze

Mergi la inceput

buna dimineata fetelor

alina la exterior am pus tabla alba, nu vopsita, nu stiu cum se numeste procesul pt ca are un sistem mai sigur de prindere, nu permite infiltrarea apei pe sub rama ca la faianta (caz vazut cu ochii mei, plus nerecomandat de mesteri)

Mergi la inceput

'Neatza!

rata pai asteptam sa ne spui cum e soacra ta, buna sau rea, sa stiu unde anume sa te trec in listutza.

Nico noua mesterii nu ne-au zis nimic, cum ca n-ar fi ok gresie in exterior. Pervazul ala de exterior de la frate-meu a fost luat odata cu geamurile, de la firma care ne-a montat si geamurile, stiu ca a fost o groaza de bani si pe mine nu m-a incantat. Eu am pervazele puse de anul trecut, deci au trecut o iarna si ploile de primavara-vara-toamna fara nici o problema.

Mergi la inceput

FETELOR TINETI CUMVA POST?

Mergi la inceput