Clubul nurorilor (72)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

neata norici

Raza mai bine ai lasa tu munca si ai asculta dr de dragul lui bb!!!

eu sunt cam somnoroasa, a fost prima nospte in care nu prea m-am odihnit, m-a durut un picior, am avut si un carcel nesimtit... mie imi pica ochii in gura iar bb face tumbe prin toata burta, ma amuza de nu mai pot.

aseara am stabilit cu sotul cum facem mobila in camera la bb asa ca zilele astea o sa dam comanda. sper ca pana de sarbatori sa termin si eu cu balamucul ca sa pot aranja ce mai e de aranjat...si cat mai pot, ca deja am inceput sa respir mai greu, sa obosesc.

Marina 29+

burtika

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

quote:
Originally posted by marinar

Raza mai bine ai lasa tu munca si ai asculta dr de dragul lui bb!!!

mie imi pica ochii in gura iar bb face tumbe prin toata burta, ma amuza de nu mai pot.

rezist si eu cat pot, iar dak nu..
vreau si eu sa-l simt pe bebe!...

cum faceti mobila??

Mos Craciun in...pantaloni scurti

Vine bebe ! 8 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Marina am crezut ca tu ai scapat de balamuc.

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Recently become Mrs. Perfect

Mergi la inceput

Ali pai uite ca nu am terminat, ca nu facusem in camera asta mobila. patul de 1/1,90 m e facut de tata impruna cu socrul meu, ad tata a facut rama- pt ca avea lemn bun si uscat, iar socrul meu a facut picioarele din inox-pt ca numai cu inox lucreaza. acum o sa-l imbracam cu pal si mai facem un sifonier mariosr si un birou. si in functie de cum o sa arate o sa mai facem deasupra biroului niste dulapioare si cuburi pt jucarii, carti, etc

Marina 29+

burtika

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

m-am gandit si..mai las pozele. rata, vizionare placuta!
marina, ce repede trece timpul..

Mos Craciun in...pantaloni scurti

Nunta noastra - 3 Iunie 2006

Vine bebe ! 8+

Mergi la inceput

Lasa ca se termina si cu asta si scapi. Eu tocmai am vorbit cu mesterii si in loc de maine imi aduc mobila martia sau miercurea viitoare. I-am rugat sa nu mi-o aduca mai tarziu de miercuri ca nu mai pot sa-i tin ziua la sotz. Sper sa se tina de promisiune.
Cu perdeaua la sufragerie in schimb, ghinion pe linie: vazusem una care mi-a placut teribil in Ambient, dar era prea devreme, inca nu aveam canapeaua comandata si n-am luat-o. Cand am mers chitita s-o cumpar, n-am mai gasit-o. Am mai incercat de 2 ori de atunci si raionul de perdele din Ambient e tot in renovare. Duminica am gasit la Practiker una care mi-a placut mult, am si platit-o, ca n-a vrut sa-mi taie pana nu-i platita... si-am ramas cu buza umflata, ca nu avea fir de plumb... si-am renuntat s-o mai iau (avea doar la balotul mai mic, care nu-mi ajungea). Ieri m-am dus plina de speranta la magazinul care stiu ca are perdelele din Practiker... si mi-a picat fatza instant cand am vazut aceeasi perdea... cu 180.000 mai scumpa decat in Practiker... Asa ca... mai astept.

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Mergi la inceput

da mai raza, ff repede trece timpul cand e asa frumos...

Ali deci si astia sunt neseriosi. macar sa ti-o aduca pana la ziua sotului tau. cat despre perdea...hai ca poate o sa mai aduca astia. eu trebuie sa iau perdea pt camera bebelinei, da nu iau pana nu vad ce culoare de pal alegem.

Marina 29+

burtika

Mergi la inceput

Cica nu era palul pe care l-am cerut noi in depozit. Deocamdata nu pot sa nu-i cred... Sper totusi sa nu intarzie mai mult de miercuri, cum au zis. Ajung sa fie neseriosi pentru ca isi iau prea mult lucrari si nu fac fatza. Dar recunosc ca mi-au spus de la inceput ca e posibil sa intarzie, dar nu mai mult de 2-3 zile. Asta e. Cat despre perdea, mi-e ciuda ca n-am luat codul sa mai sun sa intreb daca au mai primit. Dar nu mai mai stresez, o cumpar cand o gasesc, ca la cat ma costa, n-are rost sa ma grabesc sa iau doar de dragul de a lua. Cum am stat 2 ani fara, mai pot sta pana gasesc.

Mergi la inceput

asa e Alina. si apoi...mai ai si tu o preocupare, sa te gandesti la perdea.

noi nu avem glafuri puse. sotul nu a vrut nici de lemn nici de PVC, a zis ca da el comanda din tabla. nu stiu cum sunt alea da cica a pus el la vile si sunt super misto. am mers pe mana lui ... si acum mai astept sa dea comanda, cica se gandeste cum sa le faca. si cred ca o sa se mai gandeasca cateva luni. cred ca-i place sa-i mai zic din cand in cand...da glafurile alea??? oricum nu se vede nasol fara ele, ca altfel le cumparam pana acum.

Marina 29+

burtika

Mergi la inceput

In interior sau in exterior?
De gandit mai am la ce inca... Tot il bat pe sotz la cap sa aranjeze patul (e facut prea inalt si simt marginea cand ma dau jos din pat)... si soneria e cumparata de cel putin o luna de zile dar n-a avut timp s-o instaleze... Atata m-am agitat anul asta cu casa, ca abia astept sa le am pe toate si sa nu ma mai gandesc la asta.

Mergi la inceput