saltele
Raspunsuri - Pagina 6
speranta spune:
Incepusem alt subiect si apoi l-am gasit pe acesta, vad ca sunteti cunoscatoare in domeniu. Ce parere aveti de Dormeo Memory, si-a luat cineva merita banii sau e numai reclama. Pana la urma o saltea buna si sanatoasa ce-mi recomandati?
Va pup si va multumesc.
Iael spune:
Vreau sa-mi schimb salteaua .
Am vazut astazi Prestige si Siesta cu arcuri .
Am citit acum despre saltelele Spring Pocket, tot cu arcuri dar inteleg ca sunt mai confortabile .Nu stiu ce sa aleg: Saltex sau Previ ?
Eseea spune:
noi am luat Saltex- spring pocket acum vreo luna, suntem f multumiti de ea, dormim f bine. si nu a fost nici scumpa, vreo 650-700 de ron parca, cu tot cu transport.
Mami de fetita si de baietel
Iael spune:
Multumesc Eseea.
Si eu am luat tot Saltex dar ortopedica (sotul vroia superortopedica ) , cea Spring Pocket noua ni s-a parut prea moale
Initial Spring Pocket am vrut dar dupa ce am probat saltelele ne-am decis la cea ortopedica .
kleea spune:
Buna,
Am si eu o intrebare pe la voi, a fost cineva sau a auzit de o prezentare de saltele si paturi din lana merinos sau asa ceva care se finaliza cu vanzare de produse. Am fost de mult si nu imi mai aduc aminte numele si tare mi/au placut pareau super.
Klee
Noa spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Courage Am luat de la Mobexpert o saltea cu 6 zone distinte, arcuri impachetate individual, strat de latex si husa anti-alegica. A costat ~2600 RON si timp de 6 luni NU am avut balans si parea ff. moale daca aplicai o masa mare (ex stateai in fund). Daca stateai intins.. presiunea pe cm patrat scadea foarte mult, deci devenea foarte TARE. Aveam dureri musculare groaznice pe la muschii paravertebrali si sub omoplati cand ma trezeam. |
Acelasi lucru mi s-a intamplat si mie.Am achizitionat acum 2 saptamani o saltea Previ modelul Poket moale.N-a fost deloc ieftina(10 milioane) dar mi-am dorit o saltea cu arcuri impachetate individual.Am stat si in magazin intinsa pe ea, mi s-a parut super senzatia.
Din pacate, nu dorm bine deloc, da deloc! Cred ca e prea moale, nu-mi dau seama dar ma scol cu niste dureri de spate groaznice.
Inainte am avut saltea cu arcuri clasice si pana sa se lase dormeam bine.E clar ca va trebui s-o schimb.
Ma gandesc sa-mi iau acum de la Saltex dar nu stiu care din ele:ortopedica sau superortopedica.Cea superortopedica e foarte tare?
Alex@Sara spune:
Vad ca tare laudate mai sunt saltelele Saltex,ctred ca noi avem vre-un rebut sau o varianta soft .Daca stai intins,nemiscat,e ok,dar daca se misca al meu berbat in pat,ma ia cu vertij,zici ca sunt pe mare asa balans are.Si daca te asezi pe marginea patului se lasa pana la jumate,intra in rama patului.Noi am schimbat toata mobila din casa si tipul care ne-a facut mobila noua ne-a zis ca ne aduce patul cu tot cu saltea si e ok .Nu stiu cat a fost salteaua,dar abia astept sa o schimbam,si nu stiu cu ce ,ca am avut o relaxa ortopedica de la Elvira si dupa 1 an i se simteau arcurile de numa.Daca mai iau una si ma nemultumeste,apoi imi fac saltea cu paie..........sanatoasa si ecologica .La tzarania am luat una Elit parca.......jaf de jaf dar la cat o sa dormim acolo e buna,aia chiar ca nu o mai schimb
tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria 30.05.2008
trompetzica Daria-Ioana 03 08 2009