***PORTUGALIA***
Buna,
daca mai e cineva din Portugalia sau indragostit de aceasta tara va astept la o sezatoare.
Pa.
Um amigo e alguem que compreende o teu passado, acredita no teu futuro e aceita-te como es.
Raspunsuri
dani_da spune:
buna,
eu sunt o indragostita de Portugalia,de fado-uri si de limba lor. Am postat mai demult in cautare de profesor de limba portugheza,dar nu a raspuns nimeni, probabil ca sunt foarte putin care stiu limba asta.
dani
Nastea23 spune:
Salut, pt ce ai nevoie de profesor? Daresti sa pleci in Portugalia?
Um amigo e alguem que compreende o teu passado, acredita no teu futuro e aceita-te como es.
Nastea23 spune:
quote:
Originally posted by deam
Va salut si eu cu drag din Lisabona.
deam
Cum e timpul la Lisboa? Aici in Algarve e soare.
Nastea23 spune:
quote:
Originally posted by dani_da
Vreau sa invat pentru ca imi place foarte mult limba. Cunosti pe cineva?
Dani_da, din pacate nu cunosc pe nimeni in Romania, care ar putea sa te ajute. Iti pot recomanda o carte buna si un dictionar, si multa presa si tv in portugheza, de fapt asa faceam eu de la inceput, acum cu bb sunt mai lenoasa, dar ma ajuta prietena din Brazilia.
Succese.
Nastea23 spune:
quote:
Originally posted by deam
Va salut si eu cu drag din Lisabona.
deam
Deam, unde ai disparut? De ce nu mai intri? De mult esti in Lisboa?
Noi stam in Algarve. Cum sarbatoarea de eri? Acasa sau lucrind?
Pa.
dani_da spune:
Nastea, astept te rog sa imi dai recomandarile. Eu stiu deja spaniola si cred ca o sa imi fie usor sa o invat (sper sa nu incep sa le incurc :)). Pot sa invat chiar si prin engleza.
am avut doi prieteni portughezi dar am pierdut legatura cu ei, deci imi va fi mai greu sa conversez, dar tot vreau sa invat pentru sufletul meu
aici ploua si e f frig
daniela
deam spune:
Am revenit. Ieri am stat acasa (feriado, ce bine!) cu copiii. Am 2 baieti gemeni de 2 ani jumate si un sot portughez. Sint aici de aproape 12 ani (mama ce trece timpul...) si lucrez ca prof. de matematica.
Va pup cu drag
apsara spune:
Mie-mi place mult in Porto, si Lisabona e frumoasa da´parca mi-e mai aproape de suflet Porto.
apsara