Mamici de sept-oct 2006 (90) - Ultimul episod :))
Raspunsuri - Pagina 26
CamiSol spune:
Buna mamici!
Am si eu o mare dilema. Va rog frumos sa ma ajutati. Luca este la a 4 zi in care nu a facut kk si nu stiu ce sa fac , daca sa il stimulez cu ceva sau nu, si daca da cu ce ??? Cu supozitor cu glicerina sau cu termometrul??? El pana acum avea cate un scaun ziua si unul noaptea. Trebuie sa ma ingrijorez??
Merci mult si ma duc sa mai citesc din urma!
all!
_
Cami
de Luca Ionut
(25.09.2006)
Pozici cu burticutza
Album Luca Ionut 
Cresc intre-o zi cat altii intr-un an... 
giuliella spune:
Salutare mamicutelor
Ma bucur la fel ca voi ca am ajuns la capatul odiseei. Nu am plans dar sunt emotionata gandindu-ma ca am parcurs acest capitol plina de sperante, optimism si fericire alaturi de voi. Mi-a facut placere sa fiu alaturi de voi si sa invatam impreuna ce inseamna a fi mama si pentru asta va multumesc

.
Acum cu toata nostalgia pe care inca o am pentru burtica, astept cu nerabdare sa ne mutam la "casa noua"- la clubul scutecelor.
Si pentru ca ma tot uita la "Bucuriile" voastre si ma minunez de frumusetea lor nu am rezistat fara sa ma laud si eu cu ingerasul meu zambaret, asa ca va invit sa ne priviti - poze ingeras
pupici
POZE YAHOO
Iulia si
Albert Iustin (15.09.2006)
DiaB spune:
quote:
Originally posted by osnaquote:
Originally posted by amarantina
Nu treziti bebeii fetelor. Nici un bebe caruia ii e foame nu doarme, ci se trezeste de urgenta si urla.
ai perfecta dreptate.nici eu nu-ltrezesc.cand ii estefoame urla.
buna dimineata si de la noi.ne laudam ca azio am dormit de la 7-10 la mami pe piept.nu stiu ce are dar dimineata dupa ce mananca si-l schimb nu are nici un chef sa mai stea in pat.numai daca il iau pe piept la mine reusesc si eu si el sa mai dormim un pic.la noi s-a pus vremea rea,ieri a batut un vant urat dar am iesit totusi afara vreo 30 min a adormit apoi a continuat in casa sa doarma inca vreo 2 ore.
fetele care-si tin bebeii pe balcon il aveti inchis??
matei in zilele ploioase sta pe casa scarii.in carucior,in fata usii.noroc ca sunt ultima usa de pe palier,la capat de hol.cred ca ar rade vecinii daca ar stii ce metode aplic,dar pur si simplu nu adoarme la pranz cand e ora de iesit afara daca nu da de aer curat.in timpul sedintei de hol apuc si eu sa gatesc cate ceva.
ma duc ca bombane singur la el in camera.
Svetlana,mamica fluturasului Matei
poze matei
cred ca s-au vorbit bebeii nostri. Nici a mea fetita nu mai are somn dupa masa de dimineata; adica nu mai are somn in patutul ei, decat pe burtica mea sau in pat langa mine. Si nu cred ca e de la colici, ca nu se stramba decat cand o pun in patutul ei. Sper sa ii treaca toanele astea, ca imi face asa de vreo saptamana (si ea abia a implinit 2 sapt aseara)
Diana
de Maia (18.10.06)http://pg.photos.yahoo.com/ph/diab_ro/my_photos
gripo spune:
INNI, razi tu razi, dar eu rad, asa, in coltul gurii; ei, dar mai am o speranta cu al 2-lea, poate o sa fie fetita, cine stie?
GIULIELLA, hmmmm, ce pofta de mancat falcute mi-a facut fetita ta!!! las' ca ma descarc pe al meu cand s-o trezi, si ce frumos rade...
DORI, mami lui RADU ANDREI(11 sept 2006)
www.totsites.com/tot/raduandrei" target="_blank">poze
matahut spune:
Mephala ce grasunei sunt bebeii..tu ziceai ca alaptezi si la o ora jumate? Ca eu abia reusesc sa pape la 3 ore ziua dar noaptea parca are ceas in burtik si la 2 ore e treaza papacioasa...Ma declar franta de oboseala. Vreau sa doarma si la mine cate 5-6 ore...Doar in 3 nopti a dormit 3-4 ore legate...in rest program de 2 ore. Mi-e teama ca asa ramane ....si s ama vezi atunci...
Itzi, si a mea a avut vreo 3,4 nopti in care a dormit cate 3+4 ore legat, in rest tot la 2 ore, 2 ore 1/2 se scoala. Eu pun asta pe seama nasucului infundat...Incerc sa ma imbat cu apa rece ca atunci cand ii va trece raceala va dormi mai bine. Unde mai pui ca eu stau sa o pazesc pe putin 1/2 ora dupa fiecare supt ca sa nu verse si sa se inece...A inceput sa verse mai rar, dar o data la 2 yile tot i se intampla...De xe, ayi dimineata si nici macar n-am ygaltait+o, s+a inecat cu mucisori fiindca nu apucasem sa ii scot de aseara...Urla de foame si am yis sa ii dau mai intai papa!
Marina
matahut spune:
[quote]Originally posted by Crisnemes
Itzy - in viata mea nu am fost asa constipata.Eu am zis ca e de la ceaiuri.Am inceput sa mananc cate o Activia - dar nu am vazut nici o imbunatatire.
Daca au trecut 14 zile de cand iei activia...mergi sa iti dea banii inapoi
!
Si eu am un fel de constipatie, de fapt, nu sunt atat constipata, cat am probleme cu hemoroizii, desi in sarcina n-am avut! De fiecare data cand
ies cu sange...si cu o durere de nu se poate... Si eu manac chiar 2 activia pe yi si lapte cu musli, dar ...degeaba. Astept sa treaca de la sine!
Marina
inni spune:
Cami...incearca cu termometrul mai intai. Daca zici ca pana acum avea 2 scaune/24h...inseamna ca e constipat daca de 96h n-a mai facut nimic. Daca nu reusesti cu termom....glicerina atunci. Mai asteapta si azi....si apoi aplica metodele...poate pana diseara face.
Poze
Poze Ami
www.totsites.com/tot/ami" target="_blank">Prima poveste de iarna a puiutului nostru
Inni... mamica de Ami (29.08.2006)
MamiLili spune:
Buna ziua!
Iata-ma si pe mine un pic pe forum...o sa va adresez cateva intrebari si apoi o sa mai povestesc despre mine.
1) Mathias a inceput de ieri sa faca kk verde, ca niste alge. Pana ieri era galben. E normal? El nu da semne de suferinta, n-are colici, temperatura sau alte alea.
2) E normal ca odata cu lohiile sa se elimine mici cheaguri de sange?
Si-acum sa va zic ce-am mai facut. Din pacate nu pot intra pe forum prea des, sunt ocupata full time, bebe e cuminte si vesel, problema e ca sotul meu are iar probleme mari de sanatate. Starea lui nu s-a ameliorat, dimpotriva trombocitele ii tot scad de la o zi la alta. Cat am fost eu in maternitate el era la Bucuresti internat si ne-a vazut abia acasa, m-au scos ai mei din spital. Acum e iar internat la Iasi, face perfuzii zilnic si parca nimic nu da rezultate. De azi a inceput un nou tratament, poate cu asta o sa fie mai bine. Si uite-asa toata ziua ma impart cum pot ca sa am grija si de bebe si de sot, sa-l incurajez cum pot si sa incerc sa-l fac sa treaca mai usor peste perioada asta.
Colac peste pupaza, duminica trecuta m-a vizitat o prietena de la Suceava, care a stat pe capul meu de la 10 dimineata la 7 seara

(n-a vrut sa plece cu trenul ala de la 3 dupa-amiaza). M-a obosit nespus de mult...ea e in ultimul an la medicina si vrea sa se faca pediatru...si a inceput sa testeze reflexe si alte chestii invatate la scoala pe copilul meu...imi venea sa scot mitraliera

. Apoi mi-a tot povestit de prietenii ei si multe alte chestii care oricum nu ma intereseaza. Asa ca de duminica am decretat "NU" musafirilor. Mi-a luat 2 zile sa recuperez somnul pierdut duminica.
Nu ma mai lungesc cu scrisul...sper sa intru diseara si sa gasesc un raspuns la intrebarile mele. Imi cer scuze daca am scris cu greseli sau agramat, efectiv nu-mi lucreaza creierul la capacitate optima.
Sanatate la mamici si bebici!
Lili, mami fericita a lui
Mathias (17.10.2006)
inni spune:
Lili..kk verde e normal..lohiile cu cheaguri...nu stiu...la mine a fost totul fluid.
Trebuie sa fi fost groaznic cu prietena ta sa iti stea atata pe cap.
Sanatate multa sotului tau si pupici pt. Mathias.
Poze
Poze Ami
www.totsites.com/tot/ami" target="_blank">Prima poveste de iarna a puiutului nostru
Inni... mamica de Ami (29.08.2006)
_Ralu_ spune:
quote:
Originally posted by alessia80
RALU- tot ziceai de rahova si io stau pe 13 sept...
[purple]ALESSIA80 cu minuneaARMAND (07.09.06)
poze
[b]uite cum cresc...
a, pai e perfect, ca noi trecem zilnic pe 13 sept...deocamdata singuri dar mai tarziu....

raluca
de
alexia-maria (07.09.2006)
pozishoarecresc pe zi ce trece...
www.totsites.com/tot/alexia-maria" target="_blank">va invit sa ma cunoasteti!