Mamici de sept-oct 2006 (90) - Ultimul episod :))

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns itzy-bitzy spune:

eu mai stau treaza ca tre sa imi dea trezirea pe la 1 papaciosu'

Itzy-Bitzy
cu Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)

POZE CU PAPUSICA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amarantina spune:

Itzy mie constipatia mi-a trecut de la sine, cred ca a fost pe baza hormonala, s-ar putea si la tine sa fie la fel.

Ileana unde esti fetita?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionica spune:

Buna seara Mamicilor si burtici(cate ati ramas?)!!!

Hai ca ma apuca asa o nostalgie ,imi este deja dor de burtica cea mare ,de poftele de la miezul noptii ,zilele cand imi puneam scaunul in fata frigiderului si mancam ce apucam ca o disperata!

Am citit foarte mult in acest timp (pe formum la mamici septembrie,), am invatat multe de la voi chiar daca eu nu am particiat asa de mult la discutii,unori ma simteam stangace nu stiam ce sa spun iar daca vroiam sa spun ceva ,sa raspund cuiva la vreo intrebare ,era deja prea tarziu din cauza decalajului orar si nu vroiam sa ma repet.

Mi-asi fi dorit tar mult sa va cunosc mai bine,sa ma cunoasteti si voi dar din nefericire sunt prea departe si prea introvertita ca sa pot sa ma exprim virtual.

Imi pare rau daca am ranit cu vorbe spuse in vant cateodata pe vreo una din voi,desi de multe ori eram geloasa pe relatia voastra virtuala,unele din voi v-ati cunoscut live si ce-mi doream si eu sa fiu acolo cu voi.

Ma adresez personal Ralucai (ralucutza) ;
Imi cer scuze pentru vorbele spuse,stiu ca am fost rautacioasa cu tine desi nu am avut un motiv intemeiat,pur si simplu mi s-a pus pata pe tine dintr-o prostie copilareasca, Imi pare rau ca te-am ranit sa stii ca am citit mai mereu ce postai si am vrut mereu sa te felicit pentru papusica de fata Alexia, sa va traiasca si sa fiti fericiti impreuna,esti o tipa simpatica si chiar plina de umor

Pai cam asta am avut de spus si sper sa nu ma intelegeti gresit, sper sa ma acceptati printe voi la "bucurii",poate voi fi mai vorbareata acolo si va voi spune mai multe despre noi!

Aveti toate copii super superbi( nu exista superlativ),sa va traiasca si sa va bucurati de fiecare moment petrecut cu ei!!

Va pupic si sper ca voi fi mai buna de maine.................inger in devenire!

Ionica Mama de Sophia 06 septembrie2006
http://groups.msn.com/LeDumontauCostaRica/pictures

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

'neatza!

Simona, dupa ziua de ieri in care m-a zapacit Ilinca pentru ca nu a dormit am cedat la 10 aseara si m-am culcat pe canapea la Luk in camera, eram franta.

Fetelor, azi cred ca ne mutam la scutece, asa-i?

Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gripo spune:

ITZY, te-o chinui aia mica cu alaptatul des, dar e frumoasa foc si grasunicaaaa....yami yami, tot s-o mananci.

INNI, e frumoasa foc papusa ta si pudica....

ILEANA, pai ar fi cazul sa ne mutam azi, ca si-asa am fentat ziua de ieri.

Ma oftic ca a pierdut ieri Steaua dintr-o greseala tampita, totusi raman cu satisfactia ca "galacticii" si-au luat-o galactic.

DORI, mami lui RADU ANDREI(11 sept 2006)
www.totsites.com/tot/raduandrei" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crisnemes spune:

Buna dimineata!

Diana- buricul - la noi a cazut dupa aproape 2 sapt. Nu te speria e normal. Icterul poate tine si pana la o luna. Important e sa o urmaresti sa nu fie mai galbena decat atunci cand ai adus-o din spita. In mod normal incet incet trebuie sa treaca galbejeala.

Si noi intram in febra mutatului. Ne-am vandut apartamenmtul si ne-am apucat de casa. Ma mut aproape un an la soacra-mea.O sa vad cum rezolv problema internetului pt ca nu sta in Cluj ci in apropiere, ca sa mai putem discuta, cred ca veti fi alintarea mea in acea perioada.

Cristina siDragos (31.01.2004)+Victor(19.09.2006)
Poze
POZE YAHOO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crisnemes spune:

Itzy - in viata mea nu am fost asa constipata.Eu am zis ca e de la ceaiuri.Am inceput sa mananc cate o Activia - dar nu am vazut nici o imbunatatire.

Cristina siDragos (31.01.2004)+Victor(19.09.2006)
Poze
POZE YAHOO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana mica spune:

Buna dimineata,

Itzy, pt constipatie iti recomand o lingurita de miere si un pahar de apa plata pe stomacul gol (dimineata)+ eventual o lingurita de ulei de ricin. In plus, poti manca prune sau pere daca nu sunt contraindicate pt alaptat.

Mamici din Titan: Monique, Itzy, Putzuruca noi locuim vis-a-vis de Policlinica, dar am stat de regula in parculetul deschis nou langa complex(mi s-a parut mai linistit la orele la care iesim noi). Ar fi super sa ne vedem intr-o zi cu soare; sa speram ca tine vremea cu noi.

Apropo, voi iesiti azi la plimbare? Ca mie mi se pare cam multa umezeala.

Pt mamicile cu bebei alimentati artificial, va rog un sfat referitor la cresterea in greutate: noi am luat, in primele 4 saptamani dupa ce am iesit din maternitate 1250gr. Medicul pediatru a zis ca ar fi cam mult(avand in vedere ca suntem pe alimentatie artificiala), dar ca bebe arata bine, nu pare un copil gras ci mai degraba inalt(a luat si 3cm in lungime). Asa aratam la data vizitei medicului(adica, acum o saptamana).

Vad insa ca tendinta se crestere mai accentuata se pastreaza(mentionez ca am cantar analogic, poate mai apar si de aici inexactitati). Noi papam acum 125ml laptic Humana1(preparat in concentratie redusa, cu doar 2 3/4 masuri, ca altfel ne constipam), iar, la recomandarea medicului, vom creste cantitatea doar la cerere. Vi se pare ca mananca mult pt varsta lui? A luat oare prea mult in greutate?

Adriana, mami de bebe Tudor zis "Dudu"
Varsta Dudu
O raza de speranta...sau cum a venit pe lume Tudor

Pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicolstoy spune:

Neatza ...

Eu sunt ingrozita de vremea anuntata ...mai ales ca sambata avem si noi botezul .Putzuruca ce ne facem ?!?
Sunt in agitatie mare cu ultimele pregatiri.Sunt super incantata de cruciulitele de pus in piept la inviati,am imbarcat si un cosulet sa le pun...super au iesit; fac poze diseara si va arat.

Nicol cu Alex (21 August 2006) si Vladut (1 aprilie 2003)

POZE
ALEXUTZU si www.totsites.com/tot/alexandruandrei" target="_blank"> PAGINA LUI
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=74827" target="_blank"> Nascut pe 1 aprilie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amarantina spune:

Adriana din cate stiu mai sunt bebei in grupul nostru care au luat cat Dudu in prima luna. In general baietii pun mai mult. Fata mea a luat numai 800gr in prima luna, dar in schimb s-a lungit cu 6cm. Fiecare bebe cu ritmul lui.

Mergi la inceput