Mamici de sept-oct 2006 (90) - Ultimul episod :))

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DiaB spune:

test pentru poze.

Diana de Maia (18.10.06)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/diab_ro/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DiaB spune:

Ma cam depaseste tehnica asta. Nu stiu cum sa schimb acum denumirea link-ului... of
cert e ca pozele se vad acum. Asta ca sa am si eu cu ce ma lauda... :) ca ai vostri sunt tare scumpei cu totii...

Diana de Maia (18.10.06)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/diab_ro/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ena spune:

Sa ne vedem sanatoase in noul capitol...cu toti bebei din listuta, ca sunt tare frumosi...
Inni baietelul meu Bogdan Tudor ,care implineste azi o saptamina ma intreaba daca poate sa o cunoasca pe frumoasa ta.....cind or fi mai mari
Poze http://www.totsites.com/tot/bogdantudor

ena si BOGDANEL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns putzuruca spune:

Buna seara mamici,

Mirabela, eu ii dau gargaritei mele numai cu ulei de masline. Nu mai folosesc ulei de bebelusi. I-au trecut toate bubitele de cand o dau cu uleiul asta si hidrateaza f bine. Nu miroase cosmetic, dar important este rezultatul.

Gripo, la multi ani sanatosi si fericiti impreuna!!!!!!!
Nici eu nu prea am cu cine sa conversez, pt ca vecinele mele cu copii stau in fata blocului cand ies cu plozii afara, iar eu prefer sa merg in parc.

Eloise, noi am patit-o cu cantarul pediatrei. Cand am fost la primul control si a cantarit-o pe Andreea, mi-a spus ca a slbit 50 de grame, iar cand am ajuns acasa a plecat tati si a cumparat cantar. Luase 200g intr-o sapatamana.
Vladut a luat f bine in greutate. Trebuie sa ia 800-1000g pe luna deci 500g in 2 sapt e f bine.

Flory, sa fiti sanatosi si sa aveti o viata frumoasa impreuna cu micul vostru crestin.

Putzuruca mamica de Andreea-Iuliana(19.09.2006)

poze cu dragoste
www.totsites.com/tot/babydeea" target="_blank">pagina Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Gripo la multi ani fericiti si de acum inainte alaturi de sotul si de bebelusul vostru scump!Sa va iubiti mereu!....cat despre sarbatorit, aveti vreme la noapte dupa ce culcati copilul!

DiaB e tare frumusica Maia ta!

Ena si Bogdanelul vostru e tare dulce!

Numai copii frumosi avem!

Danidani tu fugi la nascut, nu mai bantui pe aici!Iti tin pumnii sa-ti cunosti comoara cat mai repede!

Pupici!

Ioana de Alesio(08.10.2004)&Nicolas (17.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique_new spune:

inniDa am observat si eu chiar m-am speriat, mai ales cind plinge. Banuiesc ca este normal ca se iriga cu mai mult singe.

IgnaticaAm incercat si cu termometrul dar nu as vrea sa o invat cu "ceva " in fundulet indiferent ce.

putzurucaIn ce parc te duci?

POZE CU PRINTESA

Monica si bebe Cosmina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danidani74 spune:

Draga Pufymic, as fugi la nascut in orice mom. da` nu ma primesc astia.Dar atat timp cat bebelina e activa si BCF-urile bune(le ascult de 2 ori/zi)...mai ashtept.Maine ma duc la moasha. Voi vedea ce spune si ea.
Dana40+++ Emma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danidani74 spune:

DiaB, Maia este o dragalasha.Stii, imi place f. mult numele de Maia.Inainte de "Emma" ma gandisem la acelashi nume da`...nu dadea bine cu numele de fam. asa ca am renuntat.
Dana40+++ Emma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alessia80 spune:

Buna,
eu sunt zombie si ARMAND se trezeste doar de 2ori noaptea! Cred ca m-am defectat!

DANI- hai ca mai ai 3 pag si nasti...de forum
FLORY- sa va fie de bine si sa fiti sanatosi
SIB- m-ai distrat sa stii
RALU- tot ziceai de rahova si io stau pe 13 sept...
SIMONA- frumoase falcute

Fetelor ajutati-ma si pe mine sa fac rost de cartea
Michel Laroche-fiul meu s-a nascut in cer

ALESSIA80 cu minunea ARMAND (07.09.06)

poze
uite cum cresc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns putzuruca spune:

Monique, merg in parc la Cara, langa strand, sau in Titan.

Fetelor, au anuntat la stiri ca de maine vine iarna si in Bucuresti.Speram ca sambata sa avem vreme frumoasa dar se pare ca va fi lapovita.

Putzuruca mamica de Andreea-Iuliana(19.09.2006)

poze cu dragoste
www.totsites.com/tot/babydeea" target="_blank">pagina Andreea

Mergi la inceput