Mamici de sept-oct 2006 (90) - Ultimul episod :))
Raspunsuri - Pagina 20
anangel_lexi spune:
Gripo, la multi multi ani fericiti impreuna!

Sibylle, super povestea nasterii! Sa va traiasca minunea!
Flori, sa va traiasca micul crestin. Si noi vroiam sa-i facem botezul tot la radu Voda, dar...n-a fost sa fie 

Simona, super pozele cu Irena, e scumpa tare!
Scumpik_lui, am pus pozele in albumul comun!
de
Maria Cornelia (20.09.2006)
Poze diverse, Varsta Mariei,Mariuta mamaruta
www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Am si paginuta
Cecilia C spune:
Gripo La Multi Ani!!!! fericiti si multi multi ani impreuna de-acum inainte si sa aveti parte numai de bucurii si lucruri bune.

Floricika sa va traiasca micul crestin, sa fie sanatos si sa creasca mare. Sunt superbe pozele, super tortul si tu arati foarte bine.

Cici,Alexia ( 22.12.2004) si Ada ( 17.09.2006)
Poze
Poze Ada
gripo spune:
FLORI, PUFY, frumosi foc micii vostri crestini! ca sa nu mai vb de hainute! ce eleganti!!
SIMONA, te plangi ca are falcute? ce le-as face de le-as prinde...
INNI, desi nu ai are importanta, pulseaza si la mine, da' sa stii ca mie nu mi-a dat prin cap sa-l controlez si acolo.![]()
DORI, mami lui RADU ANDREI(11 sept 2006)
www.totsites.com/tot/raduandrei" target="_blank">poze
gripo spune:
LEXI si CECILIA, va multumesc din suflet, si acelasi lucru doresc si eu tuturor cuplurilor. Noi azi sarbatorim prin munca, precum comunistii.
Azi am iesit afara la plimbare, si cand am traversat la un moment dat o intersectie, atata m-am asigurat, ca l-am scos pe un sofer din sarite, care imi zice" parca ai avea un diamant". Sincera sa fiu, credeam ca ma injura, dar asta cu diamantu' m-a amuzat.
Fetelor, voi in ce relatii sunteti cu vecinii? adica aveti mamici pe la bloc, cu care sa vb, sa mai cereti un sfat, ceva? ca eu am, dar sunt niste dobitoace, in sensul ca pana acum nici cu buna ziua nu dadeau, nici multumesc cand le ajutam cu carutul, nici nimik, si acum, dintr-o data, sunt curioase, dar cu asa neamuri proaste parca nu m-as inhaita. La voi cum e?
DORI, mami lui RADU ANDREI(11 sept 2006)
www.totsites.com/tot/raduandrei" target="_blank">poze
eloise spune:
Carmen, si noi tot la dr Siminiceanu am fost, la recomandarea dr Mihalceanu. Mi-a placut ca a stat f mult cu noi, cred ca juma de ora, l-a consultat cu atentie pe bebe, ne-a explicat totul pe larg si cu rabdare, mi l-a pus la san si mi-a aratat o noua pozitie de alaptat... Stiu ca e o dr buna, cu renume in oras, sper ca tratamentul prescris de ea sa dea pana la urma rezultate.
Andra si
Vladutz (14.10.2006)
Poze cu Vladutz
Cum a venit pe lume Vladutz
Varsta lui Vladutz
EU
scumpik_lui spune:
quote:
Originally posted by anangel_lexi
Scumpik_lui, am pus pozele in albumul comun!de
Maria Cornelia (20.09.2006)
Poze diverse, Varsta Mariei,Mariuta mamaruta
www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Am si paginuta
Multumesc mult de tot anangel_lexi si

Scumpik_lui, mamica de bebe Luca (17.10.2006)
POZE LUCA
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte"
amarantina spune:
quote:
Originally posted by adameasca
Simona, eu cred ca-s basme ce povestesti tu despre David.
Si eu as fi crezut daca-mi povestea cineva acum. Dar e 100% adevarat, sotzu poate sa confirme tot. Cand avea 3 luni am plecat cu el in Turcia, cu masina, am fost plecati 10 zile. Cand ma gandesc acum mi se pare de domeniul fantasticului, ma intreb cum am avut curaj sa plec 1200km cu copil asa mic. Dar a fost cea mai misto vacanta pentru ca el a dormit nonstop, a papat si a facut plaja.
Vauva spune:
Gripo La multi ani fericiti alaturi de sotul si puiutul tau drag!
Si noi tot 9 ani am implinit anul asta![]()
Sib foarte frumoasa povestea nasterii si foarte tonica!
Simona este tare dulce fetita ta. Mie imi plac falcutele la bebei de nu mai pot
toata ziua le-as pupaci. Asa fac si cu pitica mea ca si ea le are umflate, imi vine sa o tot ciupesc de ele.
Flori sa va traiasca crestinul! Si ce tort frumos, cred ca si bun
pupici
Alina&Bianca(25 August 2006)
"Making the decision to have a child-it's momentous. It is to decide forever to have your heart go walking outside your body."
~ Elizabeth Stone
POZE
GETY spune:
quote:
Originally posted by inni
merci Gety..dar n-are parul uniform..e ca Basescu
..sus pe cap si pana spre frunte e mai cheliuta
..parul e mai scurt ca in parti si la spate.
Poze
Poze Ami
www.totsites.com/tot/ami" target="_blank">Prima poveste de iarna a puiutului nostru
Inni... mamica de Ami (29.08.2006)
Lasa, ca diseara la baita o pozez pe a mea la podoaba capilara si o sa o vezi. am vrut de data trecuta, dar nu luasem aparatul cu mine si nu am vrut sa racesc camera sa merg sa-l iau.
GETY, MAMICA DE MARIA DIANA (09.10.2006)
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA
GETY spune:
Floricika, frumos copil, frumosi parinti, frumoase hainute pentru baietel la botez. Sa va traiasca crestinul!
GETY, MAMICA DE MARIA DIANA (09.10.2006)
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA