Mamici de sept-oct 2006 (90) - Ultimul episod :))
Raspunsuri - Pagina 19
danidani74 spune:
Eloise,
. Si sa stii ca ma straduiesc din greu
.Fac mancare toata ziua de l-am disperat pe Dan, dau cu aspiratorul aproape in fiecare zi si...astept.![]()
Dana
Emma
inni spune:
quote:
Originally posted by danidani74
Eloise,. Si sa stii ca ma straduiesc din greu
.Fac mancare toata ziua de l-am disperat pe Dan, dau cu aspiratorul aproape in fiecare zi si...astept.
DanaEmma
cred ca ar trebui sa te apuci de zugravit
Poze
Poze Ami
www.totsites.com/tot/ami" target="_blank">Prima poveste de iarna a puiutului nostru
Inni... mamica de Ami (29.08.2006)
amarantina spune:
Si David al meu avea la 3 luni 7,5kg, nascut cu 3,3kg. Pai daca nu facea nimic altceva decat sa manance si sa doarma, cred si eu. Ca sa va faceti o idee, momentele lui de veghe erau de max. juma de ora la 24 de ore. Si in jumatea asta de ora nu plangea ci se uita pe pereti. De fapt el nu plangea niciodata, nici macar de foame. Cand se trezea chitzaia incet pana ajungeam la el. In cele 11 luni in care am fost aproape nedespartiti a plans de maxim 10 ori. Atunci nu-mi dadeam seama, dar acum am ajuns la concluzia ca nu exista bebelus mai cuminte decat a fost el. Si incepand de la 2 luni dormea 8 ore pe noapte, iar de la 4 luni a inceput sa doarma cate 12 ore, dormea de la 9 seara pana la 9 dimineata.
danidani74 spune:
Inni, ideea e excelenta

Exista un singur risc:sa ma trimita Dan la servici in locul lui ca de, asta e una din muncile lui
.
Dana
40+++
Emma
inni spune:
quote:
Originally posted by danidani74
Inni, ideea e excelentaExista un singur risc:sa ma trimita Dan la servici in locul lui ca de, asta e una din muncile lui
.
Dana40+++
Emma

..ce-am nimerit-oPoze
Poze Ami
www.totsites.com/tot/ami" target="_blank">Prima poveste de iarna a puiutului nostru
adameasca spune:
Aoleu, Dani, ce de plusuri la semnatura ta. Hai ca pana incheiem noi ultimul capitol te apuca si pe tine nascutul. ![]()
Simona, eu cred ca-s basme ce povestesti tu despre David. 
Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)
danidani74 spune:
quote:
Originally posted by adameasca
Aoleu, Dani, ce de plusuri la semnatura ta. Hai ca pana incheiem noi ultimul capitol te apuca si pe tine nascutul.
Simona, eu cred ca-s basme ce povestesti tu despre David.
Ileana
poze,poze si iar poze...
"Sa ai gura aurita" ar fi spus bunica.

Dana
40+++
Emma
adameasca spune:
Hai ca poate o am.
Doamne ajuta! Nici nu te mai intreb cum te simti, cred ca te-a dat gata asteptarea asta...
Ce facem cu fetele gravidutze de pe lista noastra depre care nu mai avem informatii? Le-am cautat pe lista de membri si majoritatea nu au mai postat de cateva luni bune nimic pe forum...
Oare ce-o fi cu Nokia????
Ileana
poze,poze si iar poze...
inni spune:
cele care nu au mai dat nici un semn le "delete"-em...De Nokia si eu m-am intrebat ...
Poze
Poze Ami
adameasca spune:
Cred ca in afara de Nokia, restul s-au pierdut in eter. ![]()
Fi-mea nu doarme nici la ora asta.
Cred ca a dormit o ora jumate adunata in 5 reprize de azi dimineata. Si prevad o noapte la fel de intensa. 
Ileana
poze,poze si iar poze...