Mamici de sept-oct 2006 (90) - Ultimul episod :))
Raspunsuri - Pagina 18
adameasca spune:
Inni, vazut poze. Minunata fata ai.
Simona, falcile alea ale Irenei is numa bune de rontzait.
As pupa la ele toata ziua.
Flori, felicitari ptr botez.
Eloise, ati tocat-o voi suficient pe pediatra aia ca sa mai zic si eu ceva... ![]()
Sib, eram convinsa ca-mi spui ca puiul ala n-a mai fost bun dupa ce ai nascut.
Fi-mea iar are o zi colicioasa azi, vaita partzuri si nu doarme. Acu sta la Luk in patutz si e fascinata de ursii de pe lenjeria lui.
Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)
pufymic spune:
Flori sa va traiasca micul crestin!
A fost superb!(am vazut pozele!)
Sybille foarte frumos ai scris povestea nasterii!Si haios!
Eu una o astept si pe a fratiorului sau surioarei lui Vladi!
Inni, Mirabelac am citit si povestile voastre!Emotionante!
Eloise bafta la alaptat....acum va citesc si voua povestea!
Simona e o scumpa Irene cu falcutele alea numai bune de muscat!
Fetelor am o intrebare:Nu ar trebui sa ne mutam azi la scutece?(ca e deja 1 nov...)
Fug sa-mi hranesc si eu ingerasul mic!
Pupici!
Ioana
de
Alesio(08.10.2004)&
Nicolas (17.09.2006)
inni spune:
Va pun de observatori...fontanela bebelacilor vostri pulseaza ? ca la noi...din cand in cand...
Poze
Poze Ami
www.totsites.com/tot/ami" target="_blank">Prima poveste de iarna a puiutului nostru
Inni... mamica de Ami (29.08.2006)
adameasca spune:
Inni, eu n-am observat... stiu ca e adancita cand bebe e deshidratat...
Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)
_Ralu_ spune:
quote:
Originally posted by eloise
Simona de ce-ai tinut ascunsa pana acum dragalasenia de fetita? Ai doi copii frumosi si blonzi ca ingerasii! Hai ca doar n-o sa te ingrijorezi de pe acum pt silueta fetii pt ca are un pic de falcutze acum, ca bebelusa!!
Inni da, biberoane cu tetina de silicon de la Avent. O sa incerc si cu mameloane de silicon dar tare ma tem ca nu neaparat siliconul ii place lui, ci cat de usor ii curge-n guritza din tetina. I-ar curge bine si din san, ca lapte e destul, atunci cand strang un pic tasneste din belsug, dar trebuie sa munceasca doar un pic, si sa traga constant. Din bibe, na, e mura-n gura!
Cu greutatea pediatra are un pic de dreptate. Pe 21 oct ne-am externat cu 3800gr, 100gr scadere fiziologica. Ea a zis ca trebuia sa recupereze scaderea si cam atat, nu sa ia prectic 600gr peste greutatea de la iesirea din spital in doar 10 zile(21-31oct). Nu stiu... o fi avand dreptate. El asa gras nu arata, nici cine stie ce falci n-are, nici sunculitze pe el.Andra si
Vladutz (14.10.2006)
Poze cu Vladutz
Cum a venit pe lume Vladutz
Varsta lui Vladutz
EU
eloise, si alexia a luat in primele 10 zile, exact 600gr, dupa care a inceput sa ia 250gr/sapt, dupa care 200 gr/sapt (asa cum e "normal").
iar de mancat alexia si acum la 2 luni papa tot 100, maxim 130 ml/masa! asta e ritmul ei! pediatrul ne-a zis ca poate sa pape si 10ml/masa (vorba vine 10 ml...). daca ia bine in greutate!

raluca
de
alexia-maria (07.09.2006)
pozishoarecresc pe zi ce trece...
www.totsites.com/tot/alexia-maria" target="_blank">va invit sa ma cunoasteti!
pufymic spune:
Inni da, pulseaza.E normal![]()
Eloise superba povestea nasterii lui Vladut!Finalul m-a dat gata!
Ralu voi cum stati cu alaptatul?Ii mai dai si de la san?
Pupici!
Ioana
de
Alesio(08.10.2004)&
Nicolas (17.09.2006)
_Ralu_ spune:
quote:
Originally posted by pufymic
Ralu voi cum stati cu alaptatul?Ii mai dai si de la san?
Pupici!
Ioanade
Alesio(08.10.2004)&
Nicolas (17.09.2006)
da, sa zicem! mai ia si ea tzatza in gura asa de fun, ca lapte ioc! nu mai e chiar deloc! sa zic asa o picatura doua...dar ii place de tzitzi! multumim de intrebare!

raluca
de
alexia-maria (07.09.2006)
pozishoarecresc pe zi ce trece...
www.totsites.com/tot/alexia-maria" target="_blank">va invit sa ma cunoasteti!
inni spune:
Ileana, Pufy...multum. pt. raspuns.
Poze
Poze Ami
www.totsites.com/tot/ami" target="_blank">Prima poveste de iarna a puiutului nostru
inni spune:
Floricel frumoase pozele de la botez ..sa-i fie de bine micutului. Si esti frumoasa si tu.
Eu sunt inca basholdina 

Poze
Poze Ami
danidani74 spune:
quote:
Originally posted by inni
Va pun de observatori...fontanela bebelacilor vostri pulseaza ? ca la noi...din cand in cand...
Poze
Poze Ami
Da, e normal sa pulseze. Nu e bine sa bombeze.Asta ar fi un semn de tensiune intracraniana.
Dana
40+++
Emma