Mamici de sept-oct 2006 (90) - Ultimul episod :))
Raspunsuri - Pagina 17
GETY spune:
quote:
Originally posted by danidani74quote:
Originally posted by GETY
Am fost si noi o ora la plimbare ieri. Nu i-am mai pus picaturi, si iar i-au curs ochisorii. Oare nu s-o trece odata si-o data?
GETY, MAMICA DE MARIA DIANA (09.10.2006)
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA
Nu vreau sa par atotshiutoare dar ai cerut parerea unui oftalmolog? Poate bebelina ta are canalele infundate.Se mai intampla.
Dana40+++
Emma
Nu inca. Dar ieri nu i-am mai pus picaturi si iar i-a curs, in special stangul. Mai astept vreo zi-doua si apoi vedem ce-i de facut. Ca doar n-om sta asa...
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA
GETY spune:
Inni, ai o fetita tare frumoasa! Sa va traiasca. Si perisorul distribuit uniform. A mea are parul mai lung pe mijlocul capului, iar la ceafa pot sa-i fac codite.
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA
GETY spune:
A plecat mama cu fetita in parc si eu am reusit sa fac curat in camera. Pe 12 noiembrie botezam si noi fetita.
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA
GETY spune:
Eloise, dupa ce-o sa descopere sanul, sa vezi ca n-o sa-l mai dezlipesti de la el. Sa vezi ce fata face a mea cand desluseste sfarcul prin fata ochilor: l-ar lua din zbor sa-l prelucreze.
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA
floricika spune:
De duminica suntem si noi crestim, va poftim sa vedeti poze in albumul botez david.
pupici.
Poze
mephala30 spune:
Eloise, si noi am avut piodermita asta nesuferita. am fost la Dr. Siminiceanu (apropo, tu la care pediatru ai fost?) si ne-a recomandat acelasi lucru: renuntat la baie, spalat pe bucatele cu pansamente sterile si tamponat apoi fiecare bubita in parte cu albastru de metil. Ne-am chinuit asa vreo doua saptamani, pana au inceput sa treaca...dar...infectia a 'sapat' in pielicica si a facut rani (inghinal).
Am mers iar la Siminiceanu: ne-a prescris unguent Reviken, pt. a-i usca zona ranita.
In fine...acum am scapat, am inceput sa-i facem baie, sa-l masam cu ulei, sa-i facem gimnastica...
Sanatate multa! Cu rabdare trece...
In privinta greutatii, si eu zic ca e normal, nu mi se pare deloc mult.
Daca va vine sa credeti, Iustin a avut 8 kile la 3 luni (nascut cu 3,3 kg) si a fost alaptat exculsiv. pana la 6 luni.
Se pare ca Teo va fi la fel de grasunel.
Inni, Simona, frumoase falcutze!
Carmen, Teodor (6.09.2006) si Iustin (5.06.2004)
Poze
floricika spune:
Am uitat sa va spun ca David a fost cel mai cuminte copil in timpul slujbei, nu a scos nici un sunet decat cand l-a bagat in apa si atunci de sperietura ca apoi s-a calmat imediat.
Aaa, si va recomnad din tot sufletul Manastirea Radu Voda, a fost superb!
Poze
_Ralu_ spune:
quote:
Originally posted by amarantina
O sa pun, ca si Raluca asteapta. Uite, chiar acum pun.
aha, deci singura n-am avut sorti de izabanda!

raluca
de
alexia-maria (07.09.2006)
pozishoarecresc pe zi ce trece...
www.totsites.com/tot/alexia-maria" target="_blank">va invit sa ma cunoasteti!
inni spune:
merci Gety
..dar n-are parul uniform..e ca Basescu
..sus pe cap si pana spre frunte e mai cheliuta
..parul e mai scurt ca in parti si la spate.
Poze
Poze Ami
www.totsites.com/tot/ami" target="_blank">Prima poveste de iarna a puiutului nostru
Inni... mamica de Ami (29.08.2006)
inni spune:
wow Carmen..8 kile...da' cum a reusit ?
manca des ?...mult ?
Poze
Poze Ami
www.totsites.com/tot/ami" target="_blank">Prima poveste de iarna a puiutului nostru
Inni... mamica de Ami (29.08.2006)

40+++