Mamici de sept-oct 2006 (90) - Ultimul episod :))

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amarantina spune:

quote:
Originally posted by eloise

Cu greutatea pediatra are un pic de dreptate. Pe 21 oct ne-am externat cu 3800gr, 100gr scadere fiziologica. Ea a zis ca trebuia sa recupereze scaderea si cam atat, nu sa ia prectic 600gr peste greutatea de la iesirea din spital in doar 10 zile(21-31oct). Nu stiu... o fi avand dreptate. El asa gras nu arata, nici cine stie ce falci n-are, nici sunculitze pe el.[/green][/b]

eu zic ca pediatra ta are cantarul defect

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crisnemes spune:

Eloise - eu cred ca pediatra ta are dreptate cu laptele praf. Incearca sa insisti cu sanul, mai ales daca ai lapte destul. Chiar daca te chinui vreo doua zile merita sa incerci.

Cristina siDragos (31.01.2004)+Victor(19.09.2006)
Poze
POZE YAHOO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ignatica spune:

Buna fetelor,

Sibylle foarte frumos scrisa povestea voastra, mi-a placut mult.
Mirabelac multumesc pentru raspuns si pentru suport moral. Ieri am reusit pana la urma sa ii dau tzitzi, nu a facut mari mutrite, poate pana la urma nu o sa fie nevoie sa ma mulg. Voi astepta sa vedem ce urmeaza in zilele urmatoare.
eloise nici eu nu urmez intotdeauna sfaturile pediatrei, iau doar ce pot aplica pe copilul meu. Mie mi s-a spus sa il alaptez la 3 ore, in conditiile in care David era prematur si cerea la 2 ore. Am chinuit copilul 3 zile dupa care l-am alaptat la cerere. E doar un exemplu. Eu nu cred ca bebele tau a luat prea mult. David a luat cate 300 de grame in fiecare saptamana in primele 2 luni si nu mi-a spus nimeni ca ar fi prea mult. Cred ca e prea devreme sa va puneti problema supraponderalitatii. Da copilului sa manance cat vrea el, nu il infometa, pentru ca nu suntem niste standarde, ci niste individualitati - parerea mea. Despre partea fara pempers, mi se pare cam dificil, nu stiu ce sa zic.
Despre problema pusului la san, si eu caut sfaturi, mai ales ca ne luptam chiar acum cu asta. Eu inca mai reusesc pentru ca am introdus biberonul de-abia acum 4 saptamani.

Monique nici David nu are scaun in fiecare zi si el trebuie sa aiba ca sa prevenim vreo infectie urinara. Eu il mai stimulez cu termometrul, ni s-a spus sa evitam supozitorul.

In rest, noi suntem bine, doar ca programul de somn e tare decalat, de la ora 17 la ora 24, si apoi inca o tura pana la 4 dimineata, dupa care chicoteli si gangureli ca suntem odihniti. Incerc sa il tin macar pana la 6-7 seara treaz dar nu imi iese.

Ignatica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danidani74 spune:

Eloise, n-o fi gresheala de cantar din maternitate?Vlad a avut 3900, ai spus ca a scazut 100g.Dar tu ai stat ceva in spital.Bebe chiar n-a recuperat nimic(in spital, pana la externare)?
Dana40+++ Emma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inni spune:

pai sa ia doar 100 grame in 10 zile...mi se pare extrem..extrem...extrem de putin (ea zice ca ar fi fost normal ?...cam ciudat)
hai ca sughite pediatra ta de zor..cat o bombanim noi aici

Poze
Poze Ami
www.totsites.com/tot/ami" target="_blank">Prima poveste de iarna a puiutului nostru

Inni... mamica de Ami (29.08.2006)

Mergi la inceput

astea sunt pozele pe care ma chinuiam aseara sa le pun..astazi mi-am dat seama cat sunt de batuta in cap..nu erau "public"..deci 1,2
si dedicatie pentru Simona...uite si falcutele noastre

Poze
Poze Ami
www.totsites.com/tot/ami" target="_blank">Prima poveste de iarna a puiutului nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

quote:
Originally posted by danidani74

Eloise, n-o fi gresheala de cantar din maternitate?Vlad a avut 3900, ai spus ca a scazut 100g.Dar tu ai stat ceva in spital.Bebe chiar n-a recuperat nimic(in spital, pana la externare)?
Dana40+++ Emma

S-a nascut cu 3900, zilele urmatoare a scazut pana la 3700, iar intr-a 8-a zi, cand ne-am externat, avea 3800gr. O scadere f mica, partial recuperata. Acasa a papat bine, cam 60-80ml de la mine, plus 60ml Humana, deci cca 120-140ml papa la o masa, pana ieri, cand pediatra a zis: Stop Humana, mamanca prea mult, a luat prea mult in greutate. Sa-l tin numai cu san, deci cu 60-80ml la o masa (mie mi se pare cam putin)
Danidani... imi inchipui ce nerabdatoare esti! Eu tot iti tin pumnii sa vina Emma mai repede! Incearca un amestec cu ulei de ricin, ceva... Fii activa, urca si coboara scari... Nu stiu ce sa mai zic...

Da Inni sigur sughite pediatra de mama focului. Las ca o scoatem noi la capat pan la urma!

Andra si Vladutz (14.10.2006)
Poze cu Vladutz
Cum a venit pe lume Vladutz
Varsta lui Vladutz

EU

Mergi la inceput

Eloise a aiurea..poti sa-l tii si numai cu san....dar ai sa vezi ca tr sa-l alaptezi mai des..si e tot aia pana la urma..el tot atat va dori sa pape.
Poate e mai bine intr-un fel ca renunti la humana si mananca numai de la tine.

Poze
Poze Ami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirabelac spune:

EloiseParerea mea este ca nu e rau deloc sa renunti la Humana si sa-i dai doar laptele tau, problema era doar cu greutatea.

Mirabela - mamica fericita de David (21.09.2006)
POZE EU SI DAVID
www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank">PAGINA DAVID
POVESTEA NASTERII BUBURUZEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chuny spune:

Ma bucur ca v-a placut povestea mea. Am mai si uitat detalii comice, Ronan le-a notat pe undeva.

Ileana, cert e ca puiul cu mamaliga nu mi s-a mai parut interesant la iesirea din maternitate.

Simona, si mie imi place Alexis. Noi insa ii spunem Vladimir, pt francezi este foarte exotic. cand eram gravida m-am intalnit cu o rusoaica ce s-a uitat la burta mea si mi-a spus ca bebele meu o sa fie bine facut ca un rus, ca un Vladimir. Si mi-a placut faza !

Imi plac falcutzele Irenei. Imi place ce exigenta esti cu ei de acuma. la anul o sa razi cand o sa-ti amintesti de ce facea David pe scena la serbare. Si o sa-ti fie dor si de falcutzele Irenei care se va transforma intr-o adevarata domnisoara.

Inni, ma bucur ca te-a amuzat povestea. Cu toata durerea avuta, raman totusi cu o amintire extraordinara despre acea zi.

Gripo, ce fain ca Radu s-a atasat deja de o jucarie.

Mirabelac, Ignatica, mersi si voua pt lectura povestii.

Eloise, si eu zic ca poti sa incerci doar cu lapte de la san. macar cateva zile. Eu in spital am facut o depresie dupa ce timp de 4 zile Vladimir se facea ca mananca. si cum nu se satura, vroia tot timpul. pana a descoperit o infirmiera ca el de fapt tine limba lipita de cerul guri si nu trage deloc lapte. Asa ca au luat decizia ca e mai bine sa trag lapte si sa-i dau ca sa poata lua in greutate. Zis si facut, am inceout sa-i dau biberon. totul a fost normal apoi, dar eu am intrat in alta depresie. Gelozia pe biberon ... nu credeam ca o sa traiesc asa ceva. Vinerea trecuta am intrat iar in spital cu bebe pt diaree, pierdea multa apa. acolo o doamna m-a incurajat sa-l tin doar la san cu protectie de silicon. Si uite ca de 4 zile nu-imai dau deloc biberon. Mananca mai des, dar numai e stresul cu pompa. Deci incearca doar cu sanul si protectie de silicon o perioada si vezi daca se satura. Apoi cand creste el mai mare poate o sa prinda si sanul cum trebuie, deocamdata sunt micutzi: si Vlad al tau, si Vladi al meu.

Protectia de silicon sa fie cat mai micutza.

Mergi la inceput