Mamici de sept-oct 2006 (90) - Ultimul episod :))

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

mamicilor, felicitari pt bebei si multumim ca ne predati stafeta-sau ca cel putin va pregatiti sa o faceti. vad ca va este greu sa treceti la scutecele, nu ma gandisem ca va veni si vremea noastra sa facem treaba asta...sa aveti bebei sanatosi si sa fiti fericite alaturi de ei, si sa ne mai dati si noua sfaturi cand ne impotmolim...

chris 34+ alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crisnemes spune:

buna dimineata!

Ileana si Simona voi povestiti cumva de Dragos?

Face atatea intr-o zi incat nu mai stiu ce sa zic .La fel ca Simona si eu cred ca a trecut suficient decand sa nascut Victor si sa instauram militaria. Din pacate ce reguli fac eu au grija bunicii sa le dea peste cap.

Cristina siDragos (31.01.2004)+Victor(19.09.2006)
Poze
POZE YAHOO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique_new spune:

innipai si ce sa fac daca nu face 3 zile ? i-am pus doar de 2 ori pina acum dar nu unul intreg doar 1/4 dintr-o jumatate de supozior.Nici eu nu vreau sa o chinui cu el , dar vad ca se chinuie ea ca nu face.

roxy habar n-am cum e cu temperatura.eu stiam ca dupa 38 e de intrebat pediatra. nu stiu ce sa zic.

Toate bebeii sint frumosi

POZE CU PRINTESA

Monica si bebe Cosmina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inni spune:

quote:
Originally posted by Monique_new

innipai si ce sa fac daca nu face 3 zile ?

Pe pagina 8 ziceai ca "nu face kklica in fiecare zi"..pana la urma cum e ?..ca acum zici ca nu face 3 zile ?!!!
Si a mea se strofoaca inainte de kk. E si ce ? Asta e...O durea-o si pe ea ca nici pt. noi nu e o placere nemaipomenita . Dar face si se linisteste dupa aceea.
Daca nu face 3 zile...baga supoz...dar eu zic ca mai devreme de atat sa nu. Nu de alta dar sa nu se invete intestinul ei cu un stimul extern si atunci sa te tii...mereu cu supozitoare

Poze
Poze Ami
www.totsites.com/tot/ami" target="_blank">Prima poveste de iarna a puiutului nostru

Inni... mamica de Ami (29.08.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

'neatza!

Gripo, multumim de complimente.
Cristina, si Dragos al tau e la fel de nazbatios deja? Ca-i nistel mai mic decat ai nostri.
Putzuruca, poate era ea mai agitata putin, oricum febra se considera tot ce e peste 37 cu 5 din cate stiu eu...

Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns putzuruca spune:

s-a trezit gargaritza si i-am luat temperatura iar. e 37,3. ca sa ma asigur am luat-o de doua ori. deci e ok. ma cam speriasem un pic.

Putzuruca mamica de Andreea-Iuliana(19.09.2006)

poze cu dragoste
www.totsites.com/tot/babydeea" target="_blank">pagina Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirabelac spune:

quote:
Originally posted by Monique_new

Buna dimineata.

Vad ca si acum la sf de odisee tot va mai tinei de bufniteli.
Noi ieri am iesit afara si cind ne-am intors am avut o foameeeeeeeeee de ziceai ca nu mincase de o saptamina( cred ca de la aerul rece) dupa care somn la greu. drept urmare azi noapte a sarit peste somnic, iar acum stau cu ea in brate ca e siciita.

POZE CU PRINTESA

Monica si bebe Cosmina

Hi, hi, hi... asa am patit si eu cu David ieri, a rupt tza-tza, nu alta, gemea si manca... cred ca tre sa-i scoatem mai des pe vreme rece... nu ca al meu n-ar fi mancacios dar a dormit asa de bine si afara si in casa de ma speriasem ca nu mai respira copilu...

Mirabela - mamica fericita de David (21.09.2006)
POZE EU SI DAVID
www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank">PAGINA DAVID
POVESTEA NASTERII BUBURUZEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crisnemes spune:

Ileana - mic dar al dracului.Il tin in brate pe Dragos , pe Victor il las sa stea pe perna si ne uitam la el si dintr-o data incepe si plange iar eu nu inteleg de ce?, Dragos i-a prins un degetel si il strangea in timp ce eu il pupam (pe DRAGOS). Sa nu povestesc cum sunt iesirile la plimbare cu caruciorul,- Stai nu te baga in gard, stai vezi la masina, nu-l mai scutura pe Victor, Lasa-l sa doarme....., Ce ziceti va recunoasteti?

Putzuruca la bebelusi se considera temperatura doar la 38.Daca tocmai a facut kk, poate fi si de la asta,oricum mai verifica o data.

Nu stiu cred ca Victor a facut alergie la ceva e plin de bubite pe tot corpul. Doctora nu-mi raspunde, incerc mai tarziu.

Sybille, am citit povestea nasterii- ai un dar foarte frumos de a povesti. Sa stii ca si eu in maternitate i-am cerut sotului tot mamalica cu pui.

Cristina siDragos (31.01.2004)+Victor(19.09.2006)
Poze
POZE YAHOO

Mergi la inceput

Sibylle mi-a placut mult povestea ta, plina de umor, m-ai facut sa zambesc cu puiul ala al tau... sa fiti sanatosi si fericiti ca meritati!

Ignatica nu stiu ce sfat sa-ti dau legat de alaptarea lui David al tau insa mesajul tau m-a nelinistit putin, chiar am visat azi-noapte ca vb. cu tine legat de chestia asta... m-a marcat cum ai zis tu ca David refuza sanul si te doare mult asta... nu stiu ce as face eu daca s-ar intampla asa, cert este ca as suferi mult de tot, cat de obositor mi-ar fi sa-l alaptez, asa des cum vrea el, dar n-as renunta pt. nimic in lume la asta, e o legatura unica intre mama si copil... si al meu geme pana il gaseste, apoi se uita cu niste ochi mari la mine, ma prinde cu ambele maini si ma trage spre el, il simt satisfacut... off, deja ma gandesc ca va trece timpul prea repede si nu vom apuca sa ne bucuram cat vrem de perioada asta frumoasa...

Sa trecem la lucruri mai serioase, azi-noapte l-am gasit pe David plin de kk, de la hainute pana la paturici, patut si tot ce-l inconjura... e adevarat ca nu facuse de 2 zile dar nici asa... la 2 noaptea l-am schimbat tot si m-am apucat si de spalat hainute, nu le puteam lasa asa sa se usuce ca se curata mai greu apoi... ce sa mai vb., frumoasa perioada...

POZE EU SI DAVID

Mergi la inceput

Si David a fost iritat, l-am dat cu fucidin H, i-a trecut insa acum are pielea de pe fata f. uscata, parca i se cojeste... stiti cu ce l-as putea da pt. hidratare... l-am mai spalat cu ceai de musetel si galbenele...
Multumesc mult!

POZE EU SI DAVID

Mergi la inceput