Mamici de sept-oct 2006 (90) - Ultimul episod :))

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amarantina spune:

Mie mi se pare ca sunt pozele a 3 copii diferiti acolo si faza cea mai tare e ca in realitate ea e altfel. Nu e deloc fotogenica. De semanat cred ca o sa semene cu ta-su.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Pe tac-su nu l-am zarit foarte bine, asa ca nu pot sa ma pronunt.

Gata, trag obloanele pe ziua de azi ca mi-a ajuns... Te pup si somn usor!

Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)

Mergi la inceput

David are DVD-uri, se uita la ele. De fapt numai la DVD il las sa se uite ca mi se pare ca toate desenele de la tv sunt prea violente. Si el oricum are o oarecare inclinatie catre violenta.

Da, el seamana perfect cu mine. Dar cand era mic sa stii ca era ca ea, am poze cu el in care zici ca ea e.

Mergi la inceput

Te pupic si eu.
Dar nu ziceai ca-i dai antibioticul lui Luk la 2?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique_new spune:

Buna dimineata.

Vad ca si acum la sf de odisee tot va mai tinei de bufniteli.
Noi ieri am iesit afara si cind ne-am intors am avut o foameeeeeeeeee de ziceai ca nu mincase de o saptamina( cred ca de la aerul rece) dupa care somn la greu. drept urmare azi noapte a sarit peste somnic, iar acum stau cu ea in brate ca e siciita.

S-a teminat cu odiseea si trecem la scutece..mmm....si cind ma gindesc ca anul trecut pe vremea asta plingeam de mama focului ca eu nu reusesc ca am un bebe si uite acum stau cu soricica in brate. Ce mai trece timpul.Sa ne traiasa puiutii si sa ne bucuram de ei.

Noi avem o problema nu prea facem kklica in fiecare zi si cred ca din cauza asta este si miriita. Ii dau debridat dar degeaba , nu se vede nici o schimbare. Ce sa mai fac ca nu vreau sa o invat cu supozitoare????

pupici

POZE CU PRINTESA

Monica si bebe Cosmina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gripo spune:

Neatza!

Eu la cafea, fi-miu vorbeste cu Donald, Doamne ce-l mai iubeste! cum il zareste dimineata, cum i se lumineaza fata.

Sibylle, superba povestea, si da, ai dreptate, anestezistii sunt ca niste semizei.

Cucuoancea, sincer, imi e mila de tine, dar poate or veni si vremuri mai bune.

Ileana, frumoasa foc fi-ta, ca si a Simonei de altfel, de a lui Inni nu mai zic nimik. Mey, dar ce fete reusite p-aci! Va fi o generatie super frumoasa, si, intr-adevar, seamana cele doua pustoaice.

DORI, mami lui RADU ANDREI(11 sept 2006)
www.totsites.com/tot/raduandrei" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Mamicilor, va multumim pentru mesajele frumoase pe care le-ati lasat la odiseea de noiembrie-decembrie, pe mine m-au emotionat foarte tare.
Va doresc o viata frumoasa alaturi de puiutii vostri si de familiile voastre, sa va fie copiii sanatosi si sa va bucurati de ei! Felicitari tuturor mamicilor!

Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inni spune:

Mama lu' Irenaaa...la ce falcute are Irena ai un laptic super bun .
E foarte frumoasa. Pana la urma nu conteaza cu cine seamana, important e sa arate bine. Si chiar arata. Se cunosc oamenii care vor fi frumosi dupa cum sunt bebelusi.
Irena face parte dintre ei...si uite..mi-am dat seama din 3 poze...degeaba zici tu ca nu e fotogenica.
In poza din parc e superfinuta si draguta....si gingasa.

Eu nu am mai apucat sa va urez "noapte buna" aseara ca m-au dat afara astia de pe retea ..or fi zis "hai cucoana..treci odata la soamne"

Monique de ce chinui copilu cu supoz. daca nu face kk in fiecare zi ? Mie mi-a zis pediatra ca e normal sa aiba scaune si 1 la 3 zile. Si cred ca are dreptate. Am lasat-o in pace pe Amalia mea sa faca kk dupa bunul plac si face ba de 2x/zi, ba 1 la o zi jumate.

Poze
Poze Ami
www.totsites.com/tot/ami" target="_blank">Prima poveste de iarna a puiutului nostru

Inni... mamica de Ami (29.08.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inni spune:

Donia si Alexandra 25..va multumim frumos..Asemenea si voua. Va asteptam la "scutece" cu bebelusii sanatosi in brate.

Poze
Poze Ami
www.totsites.com/tot/ami" target="_blank">Prima poveste de iarna a puiutului nostru

Inni... mamica de Ami (29.08.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns putzuruca spune:

Buna dimineata,

Woooooooow, am dormit 6 ore...uraaaaaaaa. Dar nu pt ca gargaritza mea nu s-a mai trezit, ci pt ca a stat cu tati toata noaptea ca sa pot dormi eu. Ce bine e!!!! Eram chiauna ieri, nu ma mai tineam pe picioare.
Noi suntem in febra pregatirilor pentru botez. Pana sambata nu o sa mai avem momente de respiro...dar de abia astept botezul.

Azi dimeata cand i-am schimbat pampersul gargaritzei, i-am luat si temperatura. Avea 38,3. Mie nu mi s-a parut ca ar avea febra si nici ca ar avea vreo indispozitie, infara de colici. Astept sa se trezeasca si ii mai iau o data temperatura. Daca e tot asa sun pediatra. Voua vi s-a intamplat asa? De la ce poate fi?

Putzuruca mamica de Andreea-Iuliana(19.09.2006)

poze cu dragoste
www.totsites.com/tot/babydeea" target="_blank">pagina Andreea

Mergi la inceput