Mamici de sept-oct 2006 (90) - Ultimul episod :))

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Hai, pup si somn usor!

Mai stau si eu vreun sfert de ora cred ca-mi pica ochii-n gura de somn. Asta seara pe la 10 pot sa spun ca m-a adormit fi-mea pe mine, nu eu pe ea. Era enervata ca nu-i mai tinea nimeni suzeta si eu o auzeam langa mine maraind ca prin vis da' nu puteam sa ma dezmeticesc.

Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amarantina spune:

Mie nu mi se pare ca seamana, dar daca ziceti voi...
Noapte buna Inni.

Mergi la inceput

Ia Simona, sa te iau si pe tine la bani marunti. Tu poze cu Irena cand mai arati la lume? nah, daca te-ai bagat in seama la capitolul poze...
Eu rontzai de zor la cerealele lui Luk, tare-s bune. El si asa se umple de bube de la ele. Ii fac un bine, nu?

Ileana
poze,poze si iar poze...

Mergi la inceput

Pe mine ma adoarme cand o legan, dar nu mi s-a intamplat sa adorm efectiv, doar sa-mi pice ochii in gura.

Mergi la inceput

O sa pun, ca si Raluca asteapta. Uite, chiar acum pun.

Mergi la inceput

Cica bebelushii au campurile energetice asa de curate incat iti dau o permanenta senzatie de somn cand sunt ei adormiti. Eu in seara asta pur si simplu am adormit. Da' mi-am revenit repede in simtiri. Il mai auzeam si pe Luk povestindu-si albacazapada a mia oara pe ziua de azi. Ne-a zapacit cu piticii lui de vreo 2 saptamani.

Ileana
poze,poze si iar poze...

Mergi la inceput

Hai ca astept sa vad si pozele cu Irena si dupa aia merg la nani. Oricum is cheauna de cap, cateva minute in plus sau in minus nu mai conteaza.

Ileana
poze,poze si iar poze...

Mergi la inceput

Lui David nu-i plac nici povestile, incerc sa-i citesc si urla ca nu vrea, se uita doar la poze, a invatat personajele dar habar n-are ce fac ele.
in schimb l-a lasat ta-su sa se uite o data la niste desene animate cu tot felul de monstrii si extraterestrii si mereu cere "desene cu mascati"

Poze cu Irena

Mergi la inceput

Dar la clasicele desene ale lui Disney, la dvd sau computer nu are rabdare sa se uite???

Vai, ce guritza mica si dragalasha are Irena. E o scumpa si are niste falcutze!!! Nu-mi dau seama cu cine seamana exact...

Ileana
poze,poze si iar poze...

Mergi la inceput

Dar David seamana cu tine bucatica rupta, nu alta.

Ileana
poze,poze si iar poze...

Mergi la inceput