Nou stil de viata (115)
Raspunsuri - Pagina 26
DianaR spune:
quote:
Originally posted by Tzuni
Mik, multam d'avance!
Delidana, bancuri n-am, da-ti pot spune ce-am patit la filmarea de ieri. Eram la garderoba cu moderatoarea emisiunii care era in chiloti si sutien asteptand garderobiera cu rochia. Eu, ca producator, ii dadeam ultimele indicatii. Cand...de-odata, se deschide usa si si garderoba da sa intre unul dintre invitati (barbat). Speriata ca-mi vede moderatoarea dezbracata, am sarit la propriu pe el si l-am luat in brate, i-am pus mainile in jurul gatului si i-am lipit capul de sanii mei! Ce sa fac? Doar pana acolo imi ajungea! saracu' om a ramas fara cuvinte si cred ca si fara aer, ca-l strangeam tare de tot, sa nu se miste si sa fie tentat sa priveasca unde nu trebuie. Cand i-am dat drumul nu intelegea ce s-a intamplat, era rosu la fata... Bietul om! Toata inregistrarea mi s-a bilbait! Si cand a plecat mi-a strans mana si mi-a spus "mi-a facut placere"! Cred si io!
_
Tzunimic si drag si scump si grasunel si... pisicos

Diana ,
Vladut(16.05.2004)( bebelus si copilas ) &
Timeea (18.05.2006)
sigrid26 spune:
Carmen
, sunt prezenta , fara vointa si avantul necesar de slabit dar va citesc si sunt alaturi de voi.Tocmai ce am terminat o farfurie de peste prajit cu usturoi si chifle calde si acum beam o bere
.
Tzuni super faza !Am vazut si eu pozele , arati super , oricare ar fi pozitia tu oricum arati f bine , mai ales pozele din apa sunt de revista!
Cami sper ca esti bine , ne gandim la tine, stai linistita !
Fetele ce sa va mai zic ....io nu le am cu scrisul.........care are sa trimita si la mine ceva vointa la plic,
pup fete frumoase
Mamica de printesa
de 4 anisori
miag spune:
Tzuni, supeeeeeeeeeeer pozele ...

Cami sa ai grija de puiuti

Meniul pe azi:
D; cafea+ o banana
10.30- 1/2 mar
16.30-150 grame piept pui+ salata de varza+ 1 felie paine de secara.
18.30- un mar
20.30- branzica de casa+ 1 felie paine de secara
Astazi am cam decalat mesele pentru ca am avut niste intalniri in jurul pranzului si nu aveam cum sa pap la timp, dar ma bucur enorm ca nu mai rup frigiderul seara si nu am deloc abateri.
Mia, mami de
ROLAND (18 Noiembrie 2004)
Winners never quit, quiters never win!
Noël spune:
Salut tot grupul muncitor!!!
Noutati?! DA, am! -5 kg, dupa 3 saptamani !!!!
Se pare ca nemancatul dupa ora 18 isi spune cuvantul. Nici in restul zilei nu fac abuz! Fara nimic dulce, adica.
V-am pupat pe toate si sa auzim numai de bine!
P:S. A'propos discutia voastra de mai sus: va sugerez sa vizionati filmul"Je vous trouve très beau"! Dragut!
pupici
mephala30 spune:
Sigrid, ia asculta matale la mine: pedeapsa iti dau sa postezi zilnic meniul si sa te tii de el. Auzi? De maine, nu de luni....da-o-'ncolo de bere. Mai bine spune asa: cand slabesc 2 kile, am voie sa beau o bere in locul unei mese.
Hai, sa te vad de maine cat de ambitioasa esti! Sper sa raspunzi provocarii! 
Mik, cred ca e tare 'nostim' cu 3 copilasi. Au niste replici de te dau pe spate. 
Delia, nu fi secretoasa si divulga numele cartii cu pricina.
Tzuni, maiiiii, ce reactie 'materna' ai avut: sa-l strangi la pieptul tau pe bietul om....ispita ce esti, vezi ca suntem in post :)
Si despre ce moderatoare era vorba? Ca tare m-ai facut curioasa.
Noel, felicitari!
Carmen, Teodor (6.09.2006) si Iustin(5.06.2004)
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo" target="_blank">
Poze
Zuzilici spune:
'Neatza frumoaselor.
Ieri la noi n-a mers forumul ca v-as fi scris.
Dordia sa-ti traiasca puiul mic si frumos si sa-ti aduca numai bucurii. 
Delidana te salut si eu si spor la citit. Bafta cu lucrarile...poate se termina in timp util. ![]()
Mik am si eu o rugaminte la tine, numai daca stii binenteles. Cum se numeste bebelul acela frantzuz care canta prin anii 90 de-a innebunit mapamondul. Din toate cantecele lui nu-mi mai aduc aminte decat de versul asta...o ehe bebe......Bineneteles ca le intreb pe toate fetele poate una din voi chiar are cd-ul respectiv. Parca mi-aduc aminte ca maica-s s-a ocupat cu el sau chiar canta cu el cateva melodii.
Sigrid mobilizare maxima iti doresc. Cat despre vointa ce sa zic eu de cand am inceput munca mi-am facut o oala de ciorba de varza si daca asta imi iau la munca n-am incotro ... asta mananc. Asa ca nici eu n-am vointa dar ma fortez.![]()
Carmen si zici ca-mn 2 luni ne dai gata cu raportul??? De Craciun nu mai papi??? Si nici bunatati nu mai faci???
Miag asa a fost sa fie. Lasa ca pana la urma o sa fie bine. Curaj si suntem alaturi de tine./ Succes cu pregatirile pentru ziua lui Roli. Si daca va despartiti in conditii amiabile si el o sa-l viziteze pe Roli atunci nu cred ca va fi prea afectat baiatul.
Tzuni arati super - duper. Si faza din garderoba e mortala. 
Cami sper ca esti bine si pupiutii is cu tine. Doamne Ajuta sa iasa ca la mine. 
Meniul meu azi:
MD - cafea cu lapte + 3 biscuiti
G - 1 para + 1 mandarina
P - supa de varza
G - 2 mere
C - salata de salata cu ridichi
Zuzilici
de Isabella Maria (21.04.2006)
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/3;16;42;1;1/c/84/t/60/s/85/k/1d0d/weight.png
crystina spune:
Buna fetelor!
Scuze de disparitzia ca magaritza in ceatza dar am fost ocupata rau..
Pentru raport: -200 de grame.(Am uitat sa ma cantaresc luni).
Am venit de la o tura de cumparaturi si ma dor picioarele de mor..de-abia astept sa iau carnetul ala...alaltaieri instructorul mi-a dat unda verde sa ma prezint la examen asa ca mi l-am si programat..28 decembrie...brrr!!! 
Carmen, vazut puii tai, super frumosi..Iustin e un cavaler, iar motanicul junior deja ii calca pe urme..am sa semnez si eu!
Pupici!
Cami, Doamne Ajuta!Ma gandesc la tine!
Tzuni, ce mai..esti o frumoasa! Mie imi place cum aratzi asa cum esti acu..esti foarte bine proportionata!
DEliutza, Ioana, Sigridutza, Zuzilici va pup si pe voi!
Pup si restul fetelor! Revin si eu pe seara dupa ce pun pe Lilly la nani. Acum ma duc sa desfac cumparaturile si sa fac putzina curatzenie pana aduc pitica acasa!
Pup!
Edit ca am scris iar ca o cizma!
crystina spune:
Zuzi, daca e ala care canta "Dur dur d'etre bebe" ..numele bebelului e Jordy..uite-l aici..are vreo 17 acum..http://www.fermecelebrites2.com/jordy.php
Delidana spune:
Ah, vad ca s-a mai inviorat atmosfera. ![]()
Tzuni, cred ca ti-ai cistigat un fan.
Imi place ca ai fost pe faza. ![]()
Noel, felicitari pentru scaderea in greutate, 5 kg in 3 saptamini e foarte bine. 
Salutare, Zuzilici. Nici la mine nu a mers forumul ieri...
Carmen, e vorba dspre "The Witching Hour", o carte de Anne Rice, cea care a scris si "Interview with a Vampire". Sa-ti mai spun ca e despre vrajitoare? ![]()
Sigrid, nu mai sta in umbra, pune mina si scrie in fiecare zi, cum a zis si Carmen, haide, la treaba!
Mik, fac parte si eu din grupul balenelor, nu stiu ce am dar de citeva zile sint foarte umflata.
Va pup.
www.wrongspelling.com" target="_blank">Blog • www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
zisaCami spune:
Buna dragelor,
Azi am adus puiutii acasa ... cel putin azi sunt
cu 4! Ma simt foarte bine, spre deosebire de anul trecut totul a decurs excelent! Pe 28 noiembrie vom afla rezultatul. Ar fi cel mai frumos cadou pe care l-am primi cu ocazia a 12 ani de casatorie ( 26 noiembrie).
Va multumesc inca o data tuturor pentru sustinere: An_k, Carmen, Crystina, Daria, Delidana, Ioana, Khristin, Leeloo, Miag, Mik, Narcisa, Roxana, Sabina, Sigrid, Tzuni, Zuzilici si scuze daca am uitat pe cineva. 

Cami
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83610" target="_blank">Barbye are nevoie de ajutor!