Nou stil de viata (115)
Raspunsuri - Pagina 25
Mik spune:
La multi ani, puiului sarbatorit !
Zuzi, eu stau bine cu kilogramele. Raportez : minus 400g.
Am vazut poze de Tzuni si mi-am pus intrebarea urmatoare : tu stii ca si viitoare regina a spaniei a lucrat le televiziune si s-a maritat asa mai copta. Iti tin pumnii !
(faine poze !)
Cami, ieri in tren m-am gindit la tine. Sper sa fie toate bine !
Delidana, spor la lucrari !
Ieri am foat la Paris si m-am intors acasa foarte tirziu si deci n-am apucat se trec sa va scriu.
Va doresc un rest de saptamina excelent !
Tzuni spune:
Neata, natiune!
DianaR, ideea e ca am mai multe job-uri. Unul dintre ele esi si cel de care m-ai intrebat!
Mik, m-am gandit si io, da' de unde pana mea sa fac rost de un print/rege/guru? Daca auzi vreo vorba in targ, sa ma anunti... Sau poate raman asa...ca-n "Marile Sperante"!
Cami, azi vii cu puiutzii acasa. Sa ai grija de ei si sa le vorbesti, sa-i convingi sa ramana cu tine!
Multam fetelor de complimente. Va dati seama ca am stat in pozitii care ma avantajau...![]()
Delidana, wake-up!
Mephala, cum stai cu kilele? Te-ai mai cantarit?
Roxo-boxo, azi noapte visam ca ma tatuam pe gat si aratam bine (asta pt ca ieri am avut o intregistrare cu Alb-Negru si Andrei, albul din trupa, avea un astfel de tatuaj)
Sabina, ia inventeaza tu o partitura pentru slabit! Nu e o idee buna? 
Meniul de azi:
D: 3 renclote + o lamaie stoarsa + cafea de cereale
P: salata de legume cu castraveti si (sper) tofu
S: supa Ella (dupa o idee de An-k)
adica: se iau toate legumele de pe fata pamantului, se fierb cu putina sare pana scade apa bine si se drege cu otet si vegeta.
Cam asta.
Revin
_
Tzuni
mic si drag si scump si grasunel si... pisicos
mephala30 spune:
Neatza!
Meniul:
-cafea
-cereale integrale cu lapte degresat (e super combinatia si imi tine de foame pana la pranz)
-pui la cuptor cu salata verde, rosii, castraveti si putin ulei de masline
-sufleu de conopida
Revin
Carmen, Teodor (6.09.2006) si Iustin(5.06.2004)
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo" target="_blank">
Poze
mephala30 spune:
Tzuni, sa-mi pui intrebarea asta peste vreo 2 luni. Atunci iti voi raspunde...cu bucurie....multaaaa.
Crystina, Ioana, Sigrid, Nastad, mi-e dor de voi! Va rog, semnati condica azi!
...multe fete n-au mai dat pe aici si ma intreb ce mai fac?
Haideti fetelor (Narcisa, Daniflor, Lulu, Mamicadulce, CristinaT, Khristin, Daria, Ioana75, Zfcristina) mobilizati-va!!!!
An-k, sanatate multa! 
....ma gandeam....altadata eram mai motivate, mai vesele, mai pline de viatza pe subiect....acum...![]()
Carmen, Teodor (6.09.2006) si Iustin(5.06.2004)
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo" target="_blank">
Poze
Delidana spune:
Buna dragelor,
Tzuni, treaza sint de mult, mai am putin si merg la culcare.
Am fost cam obosita zilele astea, in special serile, ma tine energia pina vin de la munca si apoi gata, nu mai am....culcatul tirziu e de vina, deh, insa am inceput o carte interesanta si nu pot sa nu citesc macar citeva pagini in fiecare seara.
Carmen, si eu sint la fel cu cerealele, imi tin de foame, iar daca nu, mai rontai si un fruct pina la prinz.
Cam asa e pe aici, citeodata ne nimerim mai multe si merge conversatia struna, alte dati e pustiu....E adevarat ca multe fete au abandonat lupta, asta e...
Meniul de azi:
MD: 1 mango, cereale cu lapte de soia
P: orez prajit cu carne de pui si vegetale
C: o felie de piine cu salata de vinete si o salata facuta din: jumate de piept de pui prajit, 100g fasole verde aburita, ceapa rosie, putina brinza Feta, peste care am pus ulei de masline si niste condimente.
Roxana, Crystina, Zuzilici, Miag, Olo, Mik, An_k, Olim,
.
www.wrongspelling.com" target="_blank">Blog • www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
Tzuni spune:
...asa e, Mephala. Acum ii tristete multa aici!
Oare ce-i de facut?
_
Tzuni
Delidana spune:
Tzuni, ia mai zi niste bancuri. ![]()
www.wrongspelling.com" target="_blank">Blog • www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
Mik spune:
Tzuni, iti semnalez io daca apare ceva interesant! Cica am fler, da' numai ca nu stiu ce se mai petrece in tara. Sa-l gasesti bun la suflet si viril ! (2 calitati importante !)
Carmen, io nu prea am timp, da' ma intristeaza ca te-a intristat ca nu mai scrie nimeni nimic interesant.
Dau fuga sa-mi pun de ceai verde. Ma simt ca o balena obosita si esuata. Cel mijlociu il insulta intr-o vreme pe ftare-su cu 'Grosse baleine deplumée'. Fix asa ma simt si eu.
Va pup pe toate in grup.
Tzuni spune:
Mik, multam d'avance!
Delidana, bancuri n-am, da-ti pot spune ce-am patit la filmarea de ieri. Eram la garderoba cu moderatoarea emisiunii care era in chiloti si sutien asteptand garderobiera cu rochia. Eu, ca producator, ii dadeam ultimele indicatii. Cand...de-odata, se deschide usa si si garderoba da sa intre unul dintre invitati (barbat). Speriata ca-mi vede moderatoarea dezbracata, am sarit la propriu pe el si l-am luat in brate, i-am pus mainile in jurul gatului si i-am lipit capul de sanii mei! Ce sa fac? Doar pana acolo imi ajungea! saracu' om a ramas fara cuvinte si cred ca si fara aer, ca-l strangeam tare de tot, sa nu se miste si sa fie tentat sa priveasca unde nu trebuie. Cand i-am dat drumul nu intelegea ce s-a intamplat, era rosu la fata... Bietul om! Toata inregistrarea mi s-a bilbait! Si cand a plecat mi-a strans mana si mi-a spus "mi-a facut placere"! Cred si io! 
_
Tzuni