Nou stil de viata (115)
Raspunsuri - Pagina 24
mephala30 spune:
Delia, ma bucur ca te-am nimerit...so, pe 19 petreceti...sau va fi ceva intim, in familie?
Carmen, Teodor (6.09.2006) si Iustin(5.06.2004)
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo" target="_blank">
Poze
Delidana spune:
Carmen, din pacate o sa petrec in cimpul muncii, vor veni muncitori sa repare ceva la casa si cred ca va dura tot weekend-ul, dar las' ca recuperez eu. ![]()
Tzuni, te astept.
Vezi sa nu scada procentul ala. ![]()
Meniul:
MD: 1 grapefruit rosu, cereale cu lapte de soia
P: un sandvis cu sunca, salata
C: orez cu piept de pui facut la aburi, salata
Intre mese: 1 mar, o cafea, o bautura de cereale; inainte de sala: 2 crenvusti cu o bucatica de piine si salata de vinete.
Azi dupa ce-am venit de la munca m-a pocnit o foame de speriat, citeodata mi se mai intimpla, pur si simplu parca ma lasa bateriile brusc, de aceea am mincat ceva mai consistent inainte sa plec la sala.
Am activat si la sala, vreo 2 ore.
www.wrongspelling.com" target="_blank">Blog • www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
mephala30 spune:
Tzuni, pai trimite repede pm. 
Carmen, Teodor (6.09.2006) si Iustin(5.06.2004)
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo" target="_blank">
Poze
Tzuni spune:
quote:
Originally posted by roxana1974
Tulai Tzuniii, ce faine poze!!!! Oh myy!!!
Ua, tu, bata-te sa te bata!
Ca nu-s chiar asa faina. Is numa' o tzara ocosa!
_
Tzuni
mic si drag si scump si grasunel si... pisicos
an-k spune:
pt raport 84,8 kg, acu sunt racita, si bia e, un inceput de otita si am primit antibiotic:(, deci iar motiv sa nu ma concentrez asupra dietei
Tzuni, super pozele, si tu arati tare bine- ca de'obicei!
anca si micutza Bianca(14/03/2005)
zisaCami spune:
Buna dragelor,
Va multumesc tuturor pentru galerie! 

Joi aduc puiutii acasa! Azi dimineata aveam 66,5 kg ( am avut si 68 kg acum 3 zile ), se pare ca incep sa-mi revin ... cred ca eram prea umflata de la tratament. ![]()
Tzuni arati bestial in poze, "marfa" de fata! 

Cami
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83610" target="_blank">Barbye are nevoie de ajutor!
DianaR spune:
quote:
Originally posted by Tzuni
da si acolo...
_
Tzunimic si drag si scump si grasunel si... pisicos
Ba ma lesi!
M-ai lamurit bustean!
Diana ,
Vladut(16.05.2004)( bebelus si copilas ) &
Timeea (18.05.2006)
dordia2000 spune:
Tzuni suuuper pozele.!!!
Delidana gata cu tentatiile, nu am macat decat o bucata de tort si cam atat in rest cam tot ce a ramas le-am impartit cu sor'mea si le-am mai dat si la altii ca sa nu mai am tentatii. cred ca m-am ingrasat dar pana luni....aer scrie in meniul meu!!!
Diana mamica de
Stefan-Cristian
14.11.2005