Nou stil de viata (115)
Raspunsuri - Pagina 21
leeloo2004 spune:
Buna dimineata!
Azi am sosit mai tirziu la birou - am fost cu tata sa-i schimbe pansamentul (s-a taiat cam rau saptamina trecuta, l-au cusut si acum merge periodic la schimbat pansamentul...), asa ca la mine tot buna dimineata e...
Pentru raport aveam dimineata 70.4 kg - numai 100g fata de saptamina trecuta, dar dat fiind ca sunt in minus si nu in plus si ca mi-am cam facut de cap de ziua mea, eu zic ca e totusi ok.
Mia - ma bucur ca ai ajuns la dr.Alexandrescu - o sa vezi ca o sa dea rezultate daca te tii cum trebuie de regim. Oricum daca nu te impaci cu ceva spune-i data viitoare ca sa ti-l schimbe. Despre restul - ce sa-ti mai spun - imi pare tare rau ca ati ajuns aici si nu pot decit sa banuiesc ce e in sufletul tau...Roland cum face fata - sau inca nu isi da seama? Oricum iti doresc sa ai multa putere! 
Carmen - ti-am admirat puii, deci am vizionat site-ul (tare dragut!) si am semnat si guest book-ul!
Un gind special pentru Cami - iti tin pumnii si astept sa ne dai vestea cea mare ca totul e ok!

Fetele eu restul saptaminii voi fi la Atena asa ca ne auzim abia la raportul de lunea viitoare - o saptamina buna va urez!
Gabriela si
Stefan David (8 Iulie 2004)
Poze nou-noutze cu Stefanutz
Albumul comun!!!
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
Ioana75 spune:
Buna fetelor! Imi pare asa rau ca am adunat doua bile cu semnul intrebarii; dar a fost o perioada dificila, mi-am dus fetita de 1 an si 2 luni la gradinita, si numai de cintarit nu mi-a ars. Incerc sa raportez miine. Succes in lupta cu kg!
olim spune:
olo, ca bine zici tu, dar cum is maramureseanca, si toamna fara castane nu e toamna, am zis ca le manac, mai ales ca le-am primit de la sotu
, oricum , nu am mancat altceva decat castane, si pentru 1kil in plus, tot nu se vede.Mai ales ca vor trece si pana la anul e mult

Delidana spune:
Buna,
Carmen, am vazut si eu albumul, dragut, am semnat si "condica"; Iustin arata ca o fetita cu fundita aceea rosie in par. ![]()
Ioana75, bine ai revenit si te mai asteptam! 
Leeloo, drum bun si te asteptam lunea viitoare! 
Miag, multa sanatate lui Rolisor.
Cit despre dieta, cum crezi tu....
Roxa-boxa, flacaul tau ce mai face, e mai bine?
Sigrid, asteptam vesti de la mamicadulce. 
Tzuni, ai revenit?
Va pup.
www.wrongspelling.com" target="_blank">Blog • www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
zisaCami spune:
Fetelor,
Acum am venit acasa, punctia am facut-o la ora 11,00 - totul a decurs excelent, revin mai tarziu cu amanunte.
Va pup!
Cami
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83610" target="_blank">Barbye are nevoie de ajutor!
dordia2000 spune:
Fetelor...sunt bosumflata si merit 1000 de porci. M-am ingrasat 1 kg dupa un weekwnd in care am sarit calul ca am sarbatorit ziua lu' fi'miu care face 1 anisor maine asa ca...de miercuri intru la dieta drastica ca sa imi dea sefa lunea viitoare o floare!![]()
Deci pt raport...94 kg!
Diana mamica de
Stefan-Cristian
14.11.2005
an-k spune:
Eu nu m-am cantarit, ca am uitat
, maine promit sa dau raportul.
Multumesc pentru incurajari, azi nu am fost dar maine voi merge la sala vreau sa fac spinning, nu am mai facut dar sper sa nu ma fac de rusine.
Cami, ma bucur ca a fost totul bine. Eu iti tin pumnii.
anca si micutza Bianca(14/03/2005)
justasmallkiss spune:
Buna fetelor.Eu iar pe fuga,la raport:stagnez.
Am muncit de la 6 pana la 2,apoi am fugit la dentist si acum plec iar la schimbul de seara.
Nu mai imi simt picioarele...dar macar asa fac si eu miscare,ca sport...lipsa.
Va pupacesc pe toate,sanatate voua si puilor vostrii va doresc.
IOANA
mephala30 spune:
Delia, Leeloo, Sabina, Nastad, Diana, Sigrid, Roxa, va multumim pentru gandurile bune lasate in guestbook! 
Pentru raport: - stagnare.
De azi am inceput Monti, Doamne ajuta sa tin faza 1 cel putin 2 luni.
Voi posta si la subiectul lor, incercand sa aflu cand gresesc.
Meniul:
-cafea
-cereale integrale cu lapte degresat (un castron)
-pui la cuptor in vas yena
-omleta cu cascaval
-mere
Carmen, Teodor (6.09.2006) si Iustin(5.06.2004)
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo" target="_blank">
Poze
Delidana spune:
Revin si eu cu meniul:
MD: 1 banana, 1 mango, cereale cu iaurt
P: 2 sandvisuri mici cu tofu, salata
C: cam 200g carne porc (facuta la aburi) cu 2 linguri de orez, salata.
Intre mese: 1 banana, 1 mar, 2 cani de ceai, 3 felii de pepene si citiva mieji de nuca.
Dordia, weekend-uri de-astea tot vor fi...de tine depinde cind pui friu la mincare... Ti-am rezervat
pentru saptamina vitoare. ![]()
Carmen, mult succes cu noua dieta. Asta pare mai normala. ![]()
Cami, cind putem afla vestea cea buna? Dupa cit timp adica....
Ioana, spor la munca. 
Va astept in continuare la raport!
www.wrongspelling.com" target="_blank">Blog • www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie