Nou stil de viata (115)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Delia, da, Monti e mai 'omenesc'. Ce ma distruge sunt doar cele 3 mese principale...

...stii ce ma intrebam: tu esti scorpion...cand este ziua ta?
sa-ti 'uram' cum se cuvine toate cele....

Carmen, Teodor (6.09.2006) si Iustin(5.06.2004)
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo" target="_blank">
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

Salutare tuturor.
Eu weekendul asta am umblat creanga asa ca nu am avut timp sa citesc sau sa scriu.
Delidana pentru raport - 1kg. A fost de la rushi oricum.
Carmen frumosi motanici si super pagina. Felicitari.
Cami tinem pumnii si facem galerie: Stai in pat! Sa fie cu ochi! Stai in pat!
Miag curaj si sa se termine cat mai repede daca asta-ti doresti. Stau si ma intreb daca nu cumva e o greseala ceea ce ti se intampla sau daca nu v-ati pripit cand ati luat o decizie atat de radicala. Te pupic cu drag.
Sigrid te pupic si pe tine si te-astept alaturi de mine. Pai cu cine mai concurez eu daca nu cu tine??? Hai nu te mai codi si cantarestete.
Crystina pupici tie si printesei. Care va sa zica deja te-ajuta la treaba... si tu mai si comentezi.
Mik te . Cum stai cu kg.?
Fetelor eu saptamana aceasta lucrez full time asa ca am timpul si mai limitat. Va sarut pe toate si va urez spor la slabit.

Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/3;16;42;1;1/c/84/t/60/s/85/k/1d0d/weight.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zisaCami spune:

Buna dragelor,
In primul rand va multumesc tuturor pentru sustinere si pentru faptul ca sunteti din nou alaturi de mine!
Am intarziat cu amanuntele pentru ca am facut o indigestie si nu ma simt bine deloc; nu are nici o legatura cu punctia.
Asadar am facut punctia la ora 11,00 la exact 36 de ore de la administrarea Pregnylului. Nu am avut nici un fel de emotii. Am facut anestezie fara adormire, intravenos. A fost super usor, am fost un pic ametita si am urmarit toata procedura pe monitor, fara nici cea mai mica durere. M-am intors pe picioare la salon, iar intr-o jumatate de ora dupa interventie eram imbracata, gata de plecare ... am stat un pic mai mult pentru ca am asteptat sa vina sotul sa ma ia.
Am obtinut 5 ovocite de calitate foarte buna, care vor fi fertilizate cu ICSI. Spermograma a fost destul de buna, insa au fost putini spermatozoizi ca nr. si dr. embriolog nu a vrut sa riste sa-i lase sa se fertilizeze natural, pentru ca eu nu am avut mai multe ovocite. Sper sa se fertilizeze si sa se dezvolte normal. Joi aduc puiutii acasa.
Testul il voi face pe 28 noiembrie.
Nu voi mai intra pe forum pana saptamana viitoare, cand va voi anunta cati embrioni au rezultat si cati am transferat.
In concluzie, sunt foarte multumita de cum au decurs lucrurile pana acum la Giulesti, toata echipa a fost nemaipomenita si nu am ce sa le reprosez. Daca va fi sa nu reusesc, in nici un caz nu va fi vina lor. Bineinteles ca eu sper sa reusesc!
Scuze ca nu va raspund in parte, dar nu ma simt bine din cauza indigestiei. Va pupic!

Cami
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83610" target="_blank">Barbye are nevoie de ajutor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Cami, tinem pumnii si facem galerie!

Carmen, bun Monti, mie mi-a placut si cred ca tot asta o sa-l tin si eu cand ma hotarasc.

Leelo, drum bun si multa sanatata tatalui!

Diana , Vladut(16.05.2004)( bebelus si copilas ) & Timeea (18.05.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Delidana stiu dar dupa ce am preparat 3 feluri de praji si am comandat minunatie de tort....sa nu mananc??? pai puteam gusta dar....am mancat ca muuuuu! sper ca luni sa vin cu kg in minus.
Maine e ziua baiatului meu iubit si voi mai sari o data calul iar de miercuri...intram la cura drastica!!!

Diana mamica de Stefan-Cristian
14.11.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miag spune:

Neata fete frumoase!!!

Azi am o zi incarcata rau, am multa treaba la job, trebuie sa merg la autoritatea tutelara, la cursul de design int., la Arlechino sa definitivez ce si cum pt petrecerea lui Roli de sambata si apoi la ziua nepotelului meu.

Despre regim, am pacatuit aseara cu o bucatica de budinca si cu un ou kinder. Ma simt foarte vinovata ca am inceput sa 'pacatuiesc' si promit ca nu se va mai intampla...Asa ca scoateti bicele si

Zuzilici, nu cred ca ne-am pripit...Eu am tot asteptat in aceste saptamani de cand am intentat divortul si pana acum sa se produca o schimbare si vad ca ...astept degeaba.Nu mai locuim impreuna, lucrurile se degradeaza pe zi ce trece, doar la birou ne mai vedem si nici aici nu ne mai intelegem...
Roli, fiind obisnuit cu delegatiile lui tati, foarte multe la numar, nu prea intelege care e situatia...crede ca e in delegatie. Oricum am iesit acum 2 zile impreuna cu Roli si cu tati si nu a plans dupa ce a plecat si nici nu au fost modificari in comportamentul lui. E inca micut si repet, este obisnuit sa il vada destul de rar.
Un singur lucru m-a ingrijorat teribil, cand am iesit toti trei mi-a spus ' Uite Mami, toti 3 impruna: mami , roli si tati'
Nu cred ca mai este ceva de salvat, am fost sa facem si terapie de cuplu, am incercat orice...dar se pare ca pentru noi asta este sfarsitul.

Cami, ma bucur ca au decurs bine lucrurile pana acum . Sa dea Dumnezeu sa fie totul bine in continuare.

Leeloo, drum bun la Atena si sanantate tatalui tau.

Mephala, si eu cred ca Monti e ok pentru etapa in care te afli tu (alaptare)

Ioana75, succes la gradi...Cred ca iti este tare greu cu ea asa mica la gradi, dar probabil ca nu ai avut alta solutie (bona sua bunici , rude, etc)

Gata fetelor, va las ca mi-am baut cafeluta si asa cum va ziceam am o zi incarcata si pe deasupra vad ca 'domnul shef' (Roli) mi-a dat si mie raceala si nu ma simt asa de bine.

Pupici si imbratisari la toata lumea.

Mia, mami de ROLAND (18 Noiembrie 2004)

Winners never quit, quiters never win!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

quote:
Originally posted by dordia2000

Delidana stiu dar dupa ce am preparat 3 feluri de praji si am comandat minunatie de tort....sa nu mananc??? pai puteam gusta dar....am mancat ca muuuuu! sper ca luni sa vin cu kg in minus.
Maine e ziua baiatului meu iubit si voi mai sari o data calul iar de miercuri...intram la cura drastica!!!

Diana mamica de Stefan-Cristian
14.11.2005

la multi ani! Sa va traiasca!

Diana , Vladut(16.05.2004)( bebelus si copilas ) & Timeea (18.05.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Dordia, la multi ani micului print!!!

Mia, n-am apucat pana acum sa-ti spun...imi pare tarerau pt voi:(
Stiu ca ai avut atatea necazuri si anul trecut....fii tare!!

Pr raport, am 55, in sfarsit.

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

salutare tuturor
mai , nu stiu daca e de la orez, dar azi am luat o alta pereche de pantaloni, care nu ii mai imbracam demultSper sa o tin tot asa
o zi buna tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Salutare!

M-am intors in tara cu 64 de kile! ...dar nu regret, c-a fost asa de bineeeeee...ca-mi venea sa raman acolo. Am stat in Natanya, am vazut Tel Aviv-ul, Haifa, Ierusalimul (cu tot ce era de vazut), am fost la shopping, am facut baie in mare, am fost la un chef de tineri si la un dineu la ambasada Romaniei in Israel, unde toata lumea era eleganta, numai noi (4 la numar) eram in blugi! Si-am mancat niste bunatati....mama-mama...

In rest, is iar la munca si visez la viitor!

Cam atat.
Revin cu poze.

Tzuni

_
Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos

Mergi la inceput