Nou stil de viata (115)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Carmen ; sa-ti mai spuimi plac la nebunie copilasii tai. cel mai mult imi place poza asta :
http://pg.photos.yahoo.com/ph/mephala30/detail?.dir=d5dcre2&.dnm=87fare2.jpg&.src=ph

Crystina, "nu radea !". Curry cu mamaliga e ceva suprarealist, nu era rau, arata foarte bine, gen "cuisine nouvelle". Am facut-o de nevoie ca nu mai stiam ce sa iau la job de mincare si era si una si alta in frigider (sa fierb orez sau cartofi n-aveam timp). Acu' sincer, eu as mai fi mincat o portie si, daca ai ocazia, te sfatuiesc calduros sa incerci.

Meniul de miine :
- cafea neagra si ceva
- 2 iaurturi si 2 fructe mincate nu se stie la ce ora 'in loc de prinz)
- clasica salata verde cu ceva.

Miine nnu pot sa trec sa va scriu.

Va pup pe toate in grup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Crys, d-soara ta e mare, asa-s si 'poznele' ei...
Uite-l pe julit (e primul semn)

Mik, inca o data.

Carmen, Teodor (6.09.2006) si Iustin (5.06.2004)
Poze

Mergi la inceput

Meniul:

-cafea
-un ou fiert, 3 felii sunca pui
-2 crenwursti pui
-450 ml Sana
-doua pulpe la cuptor
-ciuperci cu smantana si usturoi
-apa-2l

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

Salutare
Sunt asa ocupata cu mutatul, mai ales cca sunt singura, sotul e in Italia
Am slabit 2 kile, si ma bucur,Am 81Nici nu ma mir, cu cat am carat cu mutatulAm decis ca acum cum stau un casa noua, in chirie , ca a mea e gata in februarie, sa ma mut la etajul 2, si sa nu folosesc liftul.Am inceput dimineata cu 3 boabe de orez, o felie de paine prajita si un ceai.La amiaz pui cu salata si diseara mai vad.
O zi frumoasa tuturor su un wek placut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miag spune:

Salutare!!

Am fost ieri la nutritionist. Mi-a dat un regim ok, bazat pe fructe, lactate si carnitza de pui.De maine , pt ca tot e we ma apuc de el. Voi fi acasa si cu siguranta nu vor mai exista atat de multe tentatii.

In rest am o zi uraaaaaaaaata rau....Am incercat sa iau legatura cu cei de la Autoritatea Tutelara sect5 si inca nu au primit adresa de la judecatorie...si, din nefericire, fara aceasta ancheta sociala nu putem termina divortul intr-un termen...ne vor mai plimba prin tribunale si eu una innebunesc. Speram ca pe 22 va fi gata intr-o infatisare, dar datorita comoditatii unor functionari publici ...plimba oamenii pe drumuri....

Scuze ca m-am descarcat aici, dar ....efectiv nu mai stiu ce sa fac sa treaca odata perioada asta .

Va pup si voi mai incerca sa intru astazi.

Mia, mami de ROLAND (18 Noiembrie 2004)

Winners never quit, quiters never win!

Mergi la inceput

Miag, multa putere!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

quote:
Originally posted by mephala30

Crys, d-soara ta e mare, asa-s si 'poznele' ei...
Uite-l pe julit (e primul semn)

Mik, inca o data.

Poze

Saracutul de el! Parca s-a mai inaltat si nu mai e asa rotofei, nu? Dar tot frumos ca mama...

Diana , Vladut(16.05.2004)( bebelus si copilas ) & Timeea (18.05.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

quote:
Originally posted by mephala30

Meniul:

-cafea
-un ou fiert, 3 felii sunca pui
-2 crenwursti pui
-450 ml Sana
-doua pulpe la cuptor
-ciuperci cu smantana si usturoi
-apa-2l

Poze

Nu te mai trag de mot ca tii dieta ca stiu ca-mi racesc gura de pomana...Bei cafea? Si papi usturoi? ca si mie imi ploua in gura dupa usturoi dar n-am curaj... Si as bea si o cafea... Teo ce spune de meniul tau?

Diana , Vladut(16.05.2004)( bebelus si copilas ) & Timeea (18.05.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crystina spune:

Carmen, vazut julitul! Pupam multsa-i treaca! Ce mare s-a facut!

Mia, multa,multa putere! Noi suntem aici! Sa ne zici cum merge cu noul regim.

Diana R pai eu zic ca nu prea ai motive s-o tragi de motz pe Carmen, de infometat nu se infometeaza..uite eu ma uit mereu peste toate meniurile ei si mananca destul de consistent, mananca normal (eu i-as recomanda mai multe legume dar parca nici inainte nu prea se omora cu ele, nu-i asa Carmen?). In rest, mananca destul de bine..plus 2 litri de apa pe zi care fac bine la laptic. Cat despre usturoi e adevarat ca dau putzin gust laptelui dar presupun ca nu e chiar asa de mult atunci cand e folosit in mancare.
Olim , bafta la mutat!

Edit ca am o scris ca o cizma!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

miag, multa putere
crystina, multumesc
fetelor, sa ne auzim cu bine luni.Nu cred sa mai pot intra pana luni, poate maine, dar nu promit.
Un wek placut tuturor

Mergi la inceput