Nou stil de viata (115)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns an-k spune:

La multi ani sarbatoritelor de ieri!, scuze pt intarziere.

Dieta merge oarecum, dart am facut o febra musculara de nu mai pot, azi voi merge la sala dar fac doar bicicleta ced, as si inota dar nu cred ca am timp:(

Tuni, vazut pozele, tare frumusica si eleganta esti

Vreau dieta celor 1200 de calorii ca m-am saturat sa le calculez.
Urmatoarele doua saptamani voi fi singura, cu Bia, vreau sa-mi fac unmeniu sa merg la cumparaturi sa am tot in casa, sa nu am motive de abateri, mai ales ca nu e nimeni sa-mi faca pofta.

Azi la md:
cereale cu lapte (20g+ 100ml degresat
1 mandarina si cafea cu un strop din acelasi lapte degresat.

Acum imi fac meniul si pe restul zilei si pe urmatoarele doua saptamani... sper

anca si micutza Bianca(14/03/2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns an-k spune:

am uitat sa zic ca de azi am inceput sa iau si vitamine- supradyn. Pt ca deja cu atata sport ma simt terminata(nu-mi vine sa cred, ce bine suna atata sport), sper sa nu cumva sa nu mai slabesc din cauza vitaminelor

anca si micutza Bianca(14/03/2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

MIK LA MULTI ANI!, sanatate multa si sa ai parte numai de bucurii si impliniri.
Sa stii ca m-a batut ieri un gand c-ai fi Mihaela dar ... cum a venit asa a plecat fara sa fac nimic.

Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/3;16;42;1;1/c/84/t/60/s/85/k/1d0d/weight.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Zuzi, Cami, Roxa, Crystina si celelalte

Meniul de azi :
- cafea neagra si biscottes cu dulceata
- (tocmai am terminat) : curry de curcan cu mamaliga (stiu ca suna irealist, dar n-am avut timp sa fierb orez).
- salata verde, cruditati si peste marinat. un fruct

Va pup pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Crystina, tre sa fii atenta...ai vazut ca la mine centimetri dusi la picior, unde speram eu au fost mai putini. Te impacheteaza si pe pulpa, daca le spui. La mine nu a fost cazul...cel mai mult se duce de unde ai tzesut adipos....mai "proaspat".

tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Mik, scuze, si eu am editat mesajul cu urari...nu-sh ce-a fost in capul nostru...

Carmen, Teodor (6.09.2006) si Iustin (5.06.2004)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miag spune:

Gabi, azi la 18.30 am programare la 'tanti' nutritionista...Sper sa am si eu vointa si sa obtin rezultate cu regimul ei...

Mia, mami de ROLAND (18 Noiembrie 2004)

Winners never quit, quiters never win!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crystina spune:

Roxana,mersi..tesut adipos nu prea am (ma rog..nu in zona picioarelor, pulpelor..in rest se gaseshte), mai mult is muschii aia formati de la pedalat si alergat, acum chiar mi s-a pus pata pe ei Am sa trag si eu o tura de impachetari si vad ce iese..

Mia, bafta la nutritzionist!

Mik, si cum fu curry cu mamaliga? Hai ca sunt curioasa! Pai eu cand fac orezul pentru curry il fac simplu de tot dupa "retzeta" extraordinar de "sofisticata" a sotzului : fiert cu putzina sare si cu putzin unt la sfarsit.

Carmen, insist: ce fac motaneii?

Eu am mancat pana acum niste paine prajita, vreo 3 mere si o salata de pui.

Cam atat.Revin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Crys, scuze,...vad ca-s 'defect' de uituca in ultimul timp....
Sunt bine, si-au propus sa ma termine: Teo e cam plangacios (vrea doar afectiune - adica tinut in brate) si Ius si-a 'belit' nasul...habar n-am cum, ca n-a plans deloc.
Poate am timp sa pun o poza cu Iustin-julitu'.

Printzesa ta ce face?

Carmen, Teodor (6.09.2006) si Iustin (5.06.2004)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crystina spune:

Carmen, e si frumos e si greu cu doi motanei! Multa putere! Da..cand ai timp pune pozele sa vedem julitu'

Printzesa mea (ce cuminte suna!) e la gradi..de cand cu datul ceasului inapoi se trezeste la 5 dimineatza, isi ia micul dejun cu Ryan si apoi isi face de lucru pana pe la 8 fara un sfert cand o duc. Azi, de exemplu, cat ii pregateam hainele pentru gradi a strans toate sticlele de sampon si le-a facut baie in chiuveta. O ora mi-a luat sa strang dupa ea. Cam asta face printesuca mea!

Mergi la inceput