Nou stil de viata (115)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miag spune:

Tzuni, nu mai am nr. tau de telefon. Pls daca poti da-mi si mie un beep sau un PM. Merci si inca o data LA MULTI ANI!

Mia, mami de ROLAND (18 Noiembrie 2004)

Winners never quit, quiters never win!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Protestez : mie nu-mi spune nimeni lamultiani !

Carmen, aia rosie e o ciuperca otravitoare, nu foarte, da' oricit nu se maninca.
Tzuni, vazut P. Roman. Nu prea s-a schimbat de acu' 14 ani. Tu esti o frumoasa-stralucitoare.

Va pup pe toate in grup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Am vazut si eu pozele, abia asteptam. Tzuni e frumoasa si PR e ok, dar a mai imbatranit o lecutzica...

Azi am avut ultima impachetare. Per total rezultatele arata asa: la talie (sold) am slabit 6 cm, la talie, talie, unde manechinele au 60 eu am dat 2, deci am undeva intre 64 in zilele bune si 65 si peste coapsa am slabit 2 cm, ceea ce nu e rau...zic eu.

va pup,
pe curand,
R-b

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zisaCami spune:

Mik, Leeloo, Ken, Olo
La multi ani si tot ce va doriti sa vi se implineasca!

Cami
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83610" target="_blank">Barbye are nevoie de ajutor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Neatza!

Meniul:
-cafea, 2 oua, 2 felii sunca de pui, rosie
-pulpe cu ciuperci
-un pahar suc de grapefruit
-o banana, mere

Carmen, Teodor (6.09.2006) si Iustin (5.06.2004)
Poze

Mergi la inceput

Neatza!!!

Eu habar nu am ce pap azi, dar un lucru e sigur...dimineata beau cafea......si mai este ceva sigur...azi am o lene crunta si nu am chef de job...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Mik, iti zic eu LMA cu intarziere! sunt asa de defecta ca am uitat ieri sa o felicit pe sora mea si pe prietena mea!!!

am baut si eu cafea si ma duc sa gatesc o tocanita pt copil!

R-b

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Mia - nutritionista se numeste Ligia Alexandrescu - telefonul de la cabinet (care e pe Gr.Alexandrescu colt cu Lascar Catargiu (blocul de pe colt, inainte de casa di david) e 317 43 41 - trebuie programare.

M-am vazut la categoria "usoara" - nici nu va inchipuiti ce bine ma simt, dar asta ma ambitioneaza si mai tare ca sunt cea mai "grea" de la categoria "usoara"...

Meniul de azi:
MD: o banana
Gustare: un mar
Prinz: perlute cu smintina, un iaurt, o felie de piine
Gustare: un mar
Cina: supa de pui si un iaurt.

Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004)
Poze nou-noutze cu Stefanutz
Albumul comun!!!

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crystina spune:

La Multi Ani cu intarziere fetelor pentru ieri!Tzuni,Mik,Olo, Leeloo,Ken

Eu azi nu stiu ce mananc..

Carmen, ce-ti mai fac motaneii?

Roxana rezultatul tau mi se pare super! 6 cm in talie e super bine..cat timp au durat impachetarile? Ma tenteaza si pe mine acum..se face si in zona pulpelor? Eu acolo de la atata sport am tendintza sa o iau in sus la centimetri.

Tzuni, aratzi super bine..dar stiai asta deja, nu?

Ioana, spor la munci! Pupici si Deliei!

Pup toate fetele!

Ma duc la invatzat!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by leeloo2004

Mia - nutritionista se numeste Ligia Alexandrescu - telefonul de la cabinet (care e pe Gr.Alexandrescu colt cu Lascar Catargiu (blocul de pe colt, inainte de casa di david) e 317 43 41 - trebuie programare.

M-am vazut la categoria "usoara" - nici nu va inchipuiti ce bine ma simt, dar asta ma ambitioneaza si mai tare ca sunt cea mai "grea" de la categoria "usoara"...

Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004)
Poze nou-noutze cu Stefanutz
Albumul comun!!!

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Gabitzo merci frumos!!! si felicitari pentru intrarea la categoria usoara

Mergi la inceput