Nou stil de viata (115)
Raspunsuri - Pagina 14
Sabina spune:
Buna dragelor!!
La multi ani Tzuni!! Sa fii fericita si sanatoasa ! felicitari pentru lansare!
Drum bun la Tel-Aviv, si ai grija de tine. (si daca mai zici ca de cinematografia franceza ai incurcat-o cu mine
)
Crystina, da am muncit de zor, dupa care am plecat la Busteni la reintregirea familiei si ne-am intors luni seara.
Mai eu nu mai reusesc sa slabesc de loc si ma gandesc sa fac macar azi o zi de mere...nu stiu...ma mai gandesc:)
Sabina si
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia GalagiaCea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
roxana1974 spune:
fetelor!
In primul rand La Multi Ani tuturor Mihaelelor si Gabrielelor din zona! Tzuni, sa ne traiesti
!!!
Excurisa de ieri a fost frumoasa, am avut vreme buna si din pacate nu mi-a dat prin cap sa-mi iau cu mine costumul de baie, s-ar fi lasat cu o baie la Feliz
. M-am ales cu o geaca faina faina faina de schi, pe care mi-a cumparat-o sotul meu de la Lotus Market. Delicioasa! I-am gasit si cizmulitze bune si ieftine lui Serban. Nu am crezut ca mai exista ieftin si bun, dar noi am gasit la Oradea. Bun oras!
Va las deocamdata aici, tre sa ies cu pustiul la doctor. Tuseste ca o locomotiva de o saptamana si are si o stare subfebrila tot timpul...
Va 
Roxa
oLo spune:
la multi ani la mihaele! (inclusiv mie :D) Avetzi grija cum serbatzi! ca papa multa nu face bine la silueta :D
Tzuni spune:
Iaca, am revenit!
Multam de urari inca o data si...sa fiti si voi sanatoase si frumoase.
Am cateva poze de la lansare (numai 3, ce-i drept). Sper sa va placa, desi sunt cam intunecate (era lumina putina ca am proiectat filmul...)
POZE LANSARE
_
Tzuni
mic si drag si scump si grasunel si... pisicos
Zuzilici spune:
OLO, LEELOO, KEN, TZUNELLA si toate cei care-si serbeaza azi ziua numelui
La multi, multi ani sanatosi, norocosi si fericiti!
Fetelor s-aveti parte de sanatate multa, kg putine si forme cat mai sexy si imbietoare.
Zuzilici
de Isabella Maria (21.04.2006)
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/3;16;42;1;1/c/84/t/60/s/85/k/1d0d/weight.png
mephala30 spune:
Salutare!
N-am avut net pana acum...
La multi, multi ani sanatosi, fericiti si imbelsugati pentru Mihaelele si Gabrielele noastre: Mik (scuze!!!), Tzuni, Leeloo, Olo. 
Tzuni, calatorie placuta! 
Am vazut si pozele...ce fel de persoana e Petre Roman? Asa...ca fapt divers...
Zuzilici, vreau sa alaptez macar pana la 6 luni.
Miag, imi pare rau pentru voi! Suntem alaturi de tine! 
Mik, ce copilasi draguti ai! 
...ciuperca aia zici ca e rosie umpluta (aperitiv)
Crys, n-am pofta de rosii...si chiar daca as avea, mi-as pune-o in cui, caci nu sunt compatibile cu alaptatul.
Pupici
Ioana, salutari si o saptamana usoara!
Carmen, Teodor (6.09.2006) si Iustin (5.06.2004)
Poze
miag spune:
La multi ani tuturor Mihaelelor si Gabrielelor!!!
Mia, mami de
ROLAND (18 Noiembrie 2004)
Winners never quit, quiters never win!
miag spune:
Leeloo, pls da-mi si mie nr. de telefon al nutritionistei la care mergi tu.
Mia, mami de
ROLAND (18 Noiembrie 2004)
Winners never quit, quiters never win!