Nou stil de viata (115)
Raspunsuri - Pagina 13
justasmallkiss spune:
Buna seara dragelor.
Pt raport:stagnez!!!
Am disparut din nou pt ca iar am intrat in priza la munca.Va pup pe toate si revin cand imi permite timpul.
La multi ani bombonelelor care isi serbeaza maine ziua de nume.
O seara placuta tuturor.
IOANA
Mik spune:
Tzuni, eu te cred si-ti doresc :
La multi ani !
Delidana, facem schimb o luna dca vrei. Nu sunt lupi in padure, nici ursi, doar caprioare.
Zuzilici spune:
wow! caprioare Mik vreau si eu. EU dau parcul din spate in care gasesti o caruta de veverite si vreo 10 iepurasi. Vrei?
Zuzilici
de Isabella Maria (21.04.2006)
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/3;16;42;1;1/c/84/t/60/s/85/k/1d0d/weight.png
Zuzilici spune:
Tzunella, Mihaela
LA MULTI ANI!
Sa ne traiesti cu numele si sa fi la fel de streangara si plina de viata ca si pana acum. 
Zuzilici
de Isabella Maria (21.04.2006)
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/3;16;42;1;1/c/84/t/60/s/85/k/1d0d/weight.png
dordia2000 spune:
Zuzilici ms de intrebare! Stefan e superok, si ne descurcam de minune. Am noroc de un copil cuminte simancacios asa ca...ce as putea sa mai cer....poate sanatate pe viitor!!!

tuturor celor ce isi sarbatoresc ziua onomastica, sa fiti sanatoase si fericite!
Diana mamica de
Stefan-Cristian
14.11.2005
Tzuni spune:
Neata neata, s-a trezit si rata! 

Multumesc pt urari, fetelor!
Of, ce-as da o bere la toata lumea! Da' una reala!

Mik, Zuzilici, Delidana, pun si eu la bataie parcarea din spatele blocului meu. Nu sunt veveritze, nici caprioare, numa vreo suta de masini prcate pe trotuare, vreo tona de gunoaie aiurea, da' multa inteligenta
. Si daca mai tin un pic de regim sa slabesc, poate o sa aduc eu cu o caprioara...Deocamdata sunt la stadiul de capra!
PS. Cand e Sfanta Mephala? 
_
Tzuni
mic si drag si scump si grasunel si... pisicos
zisaCami spune:
Tzuni
La multi ani draga mea Ella, sa fii sanatoasa si sa ti se implineasca toate visele! 

Cami
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83610" target="_blank">Barbye are nevoie de ajutor!
Noël spune:
Buna dimineata!
LA MULTI ANI tuturor sarbatoritilor! 
Ieri am fost tare cumintica! nu am papat nimic dupa ora 18! 
Azi am in meniu:
md. iaurt+ toast
p. peste+ legume
s. nu stiu inca
multe fructe(citrice)
cam atat de pe la mine!
O zi minunata va dresc!
leeloo2004 spune:
Buna dimineata si LA MULTI ANI tuturor sarbatoritilor si din partea mea!
Azi ma iertati, sper, ca am sa pun dieta in cui...
Gabriela si
Stefan David (8 Iulie 2004)
Poze nou-noutze cu Stefanutz
Albumul comun!!!
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.